- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Marshmallow-on használja valaki a Mi Fit-et? Most vettem észre, hogy az előző napi statisztikák nem maradnak meg... az aktuális napot synceli és mikor éjfélt üt az óra az előző napi statisztika 0-án marad és az alvást se méri. Mióta felraktam valszeg ilyen, egy ideig nem használtam mert el se indult így töröltem, a napokban raktam fel újra.
-
asturel
őstag
Nem nezte meg valaki, hogy telefon nelkul is ebreszt-e a miband? (Azaz az app csak arra kell, hogy beallitsa a karkoton az ebreszt vagy maga az app ebreszt telefonrol?)
-
asturel
őstag
válasz
petipetya #829 üzenetére
Lollipop alatt neztem (n7 2012), csak az app (tweaked english) azt irja, hogy akkor probaljam parositani mikor a mi band pirosan villog, na ilyen nem volt
(kepen meg zold ledeket mutat.. ki erte ezt?)
(Lehet, hogy meg nem toltott fel elegge vagy toltes kozben is tud parzani?)
-
asturel
őstag
Bt 3.0-val parositani sem lehet? Mielott megjott a karkoto azelott halt meg az akksi a nexus 4-ben
, jo lett volna addig kiprobalni
-
asturel
őstag
Úszni volt már vele valaki ( nem a kádban
) ? Illetve ilyenkor hogy számolja a 'lépést'?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest