Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
A reklámblokkolót lehet ki kell kapcsolni a böngésződben.
[MIUI Magyarország - Regisztráció]
"Elfogadom a feltételeket"
:-)Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Corsa02
őstag
Nekem magán a BT-n kell egy adatok törlését nyomnom akkor jó újból. Nálam simán megy a Mi Fit meg a Notify V2 együtt...nincs gond ezen kívül. De ez is csak ritkán, ami megmagyarázhatatlan...van hogy napokig nem csinálja de van hogy 1 nap 2x is...
The Truth Is Out There --->
-
Upo
addikt
Tényleg, jut eszembe a notify v2 mikor fent volt, akkor az alvást nagyon hülyén számolta. Olyan 2-3 óra közötti érték szokott lenni a mélyalvás, amikor fent volt a notify akkor 10-20 perceket írt, de volt olyan éjszaka hogy 0 percet! és telerakta ébrenlétekkel az éjszakát, 10-15-35-45 perces ébrenlétekből többet is, pedig arra emlékeztem volna, hogy ennyit fent vagyok. Meg a lépésekből is elég keveset mért. Utána uninstalláltam a notify-t, rögtön visszaállt a szokásos lépés-alvás. Kb. 1 hét után vettem meg a mi band tools-t, gyakorlatilag ugyanazok a funkciók lettek beállítva, és jó maradt a lépésszámlálás és alvásfigyelés is, a telefonom se merül annyira mint a notifyal. Tegnap frissült, többek között az 1S támogatás miatt is. A szűréseit is jobbnak tartom, okosabb. Gyors pihenőt tud, tétlenségi figyelmeztetőt is, szerintem jobb mint a notify v2. Sajnálom, hogy előbb azt vettem meg és nem a tools-t, de azzal érte el hogy volt neki ingyenes verziója.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
betyarr
veterán
sztem a nyelv nem oszt,nem szoroz.ennyire már mindenki tud angolul.nekem az a lényeg,hogy megfelelően működjön és akkor jóban leszünk (én meg az app)
a mifit app-al néha rezeg az elején,aztán megunja és csak hívásokra meg sms-ekre jelez.nekem ugye fontos lenne a skype,de főleg az email értesítés.a notify2 nem volt jó,de ez a tools talán beválik.ha nem,akkor írok a fejlesztőnek hogy adja vissza a pénzem -
XtremLor
őstag
-
gianone
őstag
Ezt szerintem senki nem érti. Az egyik legokosabb funkciója volna. Szerintem valami olyan oka lehet, hogy utólag mérlegel, hogy aludtál-e. És a futásnál is ez lehet, mert a lépésszámból becsülhetne azonnal távolságot, de nem teszi, csak összegez a végén, mikor abbahagytad.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Zsolto
őstag
Nem, kipróbáltam, akkor nincs alvási adat. A mozgásérzékelője olyan finoman érzékel, hogy amikor "mozdulatlanul" alszol, akkor is érzékeli a parányi mozdulatokat (lélegzetvétel, az ágy mozgása). Egyik éjjel felkeltem inni egy pohár vizet, majd visszafeküdtem. Reggel pontosan megmutatta, hogy négy percig ébren voltam, azután aludtam tovább
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
csasaKKP
senior tag
Google Fit-el lehet csak szinkronizációt indítani, meg pár kínai felhős szolgáltatással. Nincs szükség resetre, watchdog figyeli a helyes működést, hiba esetén azonnal újraindul benne a firmware és minden firmware frissítés után után is van reset. Adatvesztés nincs ekkor.
#9160: Tippelni tudok: Megtalálja a telefon a karkötőt, de MAC address alapján a Samsungos app azonosítja az eszközöket, és nem listázza ki, ha nem Samsung gyártmány/nem kompatibilis a szoftverrel. Bevett szokás mindegy gyártónál. (Az app csak "felsőbb szinten" működik, ha felderítésre van szüksége (párosítani akarsz), akkor az OS kernelhez fordul, és ez végzi a keresést. Ha a telefon megtalálja a Band-et, akkor az app is tudomást szerez róla, de nem listázza ki valami oknál fogva.)
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
senior tag
Felhivom a figyelmed hogy alvasmonitorozashoz a szivritmus erteket is felhasznalja ha tudja a funkciot a karkoto. Erre kulon kivalaszthato opcio van a gyari app-ban..
Es mivel ez az egyik legalapabb funkcioja en nem vennek mar elozo, enélkuli tipust..Nekem is tudja a telom a szivritmus merest szinten optikai elven es a mi band elegge ugyanazokat az ertekeket hozza.. meg tesztelem mellkasi merovel is.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Rossz helyre válaszoltam, DaDa-nak szól.
Köszönöm kipróbálom
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
senior tag
Érdekes, mert ahogy írtam, nálam így működik a dolog..
Nem elég ha csak a fém részt megérintve leállítom az aktuális jelzést, ha továbbra is aktivitás nélkül maradok - újrakezdi idővel. Plusz látható, hogy ez után továbbra is gyakran elkezdi figyelni a pulzust.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Enzolord
addikt
válasz x1port #10138 üzenetére
Ez hatalmas...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest