- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
gemini #14641 üzenetére
Én az intelligens ébresztés miatt használom főleg a Tools-t, meg a sima pulzusmérés miatt (mert itt lehet olyat, hogy csak úgy mérem, nem kell valami tevékenységet meghatározni). A MiFittel tényleg mindennapra kellett állítani az ébresztést, de így be van lőve előre minden napra ahányra megyek, és nem kell hozzányúlni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
gemini #14318 üzenetére
Nyilván a régebbi karkötő nem tud ilyet, csak a Mi Band 2...
(ha a Miband Tools kínál ilyesmit, az azt jelenti, h folyamatosan lekérdezi a cuccot, és akkor riaszt, ha a telefonon futó alkalmazás úgy látja, h nem mozogtál az utóbbi órában - míg a Mi Band 2 magától képes erre: telefonnal való kapcsolat nélkül) -
havri1
félisten
válasz
gemini #13926 üzenetére
Hülyeséget mondtam!
DND csak a telefont némítja, igazatok van! Karkötő ugyanúgy jelez mindenre. Én összekevertem az Akkumulátor kímélővel.
Ezt be lehet állítani szabadon, mikor kapcsoljon be/ki.Nekem 23-07 ig van ez bekapcsolva, azaz ebben az időben az összes szinkronizálást kikapcsolja. Nem érkezik meg semmi, így nem is rezeg a perec.
Ettől függetlenül nekem a Mifit notify van még mindig használatban, ebben vannak ilyen csuda jó dolgok, természetesen szabadon, egyénileg változtatható minden apphoz: -
szpali
addikt
válasz
gemini #13903 üzenetére
Do Not Disturb mód esetleg?
Értesítések/Egyéb/Ne zavarjanak (DND)
Itt a bekapcsolási idő ütemezése opciót kiválasztva meg tudod adni, hogy mettől meddig ne jelezze az értesítéseket.
Vagy:
Automatikus bekapcsolás, aminél alvás közben nem jelez.Szerk:
Ohh wait!
Amit leírtam, MiBand2 használatakor érvényes -
maj-viktor
őstag
válasz
gemini #11078 üzenetére
Naja, tinydeal-re mostanában sok panasz van.. pláne EU-sokkal külföldi topikban!
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.htmlbanggood - geekbuying-al sok jó tapasztalatom van, gearbest-el kevesebb (nem szeretem, hogy nem free shippinges), de ez a 3 OK szokott lenni nekem is / másnak is, ha innen rendel
Amúgy bang EU esetén 1-2hét... Kínából meg TN nélkül: 2-3hét, TN-nel: 3-4hét
-
andrisbandi
őstag
válasz
gemini #10769 üzenetére
Lehet egyszerre több készülékkel is párosítani?
A reddit-en azt írta egy csóka lehet több eszközzel is párosítani a pántot. Ő Androiddal és néha almással is szinkronizálja gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest