- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene, úgy tünik a Band párosodottnak érzi magát, az app (MIFIT) viszont nem látja... Ezt hogy lehet megoldani?
Kösziiii -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
FireKeeper #12811 üzenetére
Én olyat is tapasztaltam, hogy tudott kapcsolódni BT (régebbi androidon) de hamar lemerült (2 nap).
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
FireKeeper #12660 üzenetére
1S- usztam vele, nincs baja...
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
anorche1 #12549 üzenetére
Hát ezt csak megerositeni tudom, marmint, h sportolasra alkalmatlan. Nekem folamatosan 80 körüli pulzust mér, néha 110et, mikor a mellpantos pulzusmérő átlagosan 160 , max 180as pulzust mér. Kipróbáltam más optikai csuklomerokkel is, teljesen hasonló eredményt kaptam, bár azok inkább a sport egy részét nem mérték a többit kvazi pontosan.
-
HuaweiU8500
senior tag
sziasztok, upgradeltem 1S-re, valakinek van tapasztalata, h miként lehet vmilyen trackerrel összeműködésre bírni? Egyébként mikor mér pulzust?
Köszi -
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
maj-viktor #11069 üzenetére
4900 ert vettem eu raktarbol, sztem 1-2 napon belul itt van...
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok,
a pulzusmérős változat mennyit bír egy töltéssel? Mi a tapasztalat?
Köszi -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
SztiviVander #10842 üzenetére
En vettem egyet a haveromnak, es mintha ant+ es BTLE lett volna a speckoban. Mindenesetre a Strava es a Sport tracker-rel egyuttmukodik. O BTLE-vel hasznalja.
CR2032 elemmel megy. Velhetoen 500 orat. -
HuaweiU8500
senior tag
-
HuaweiU8500
senior tag
én nem érzem jó iránynak a cipővel egybeépített okosságot. A méret miatt sztem rátehető lenne bármilyen cipőre is. A 800 km valószínüleg az elem lemerülése miatt van. Hozzátéve, hogy egy pulzusmérő/pedálfordulat mérő is kb 4-500 órát bír egy 2032es elemmel. Nem hiszem, h olyan bonyolult lenne cserélhető elemesre megcsinálni..
a képen látható bluetooth eszköz, igaz nagyobb elemmel de 10 év folyamatos működésre képes -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Napfénysüti #10213 üzenetére
Én Google fitre szinkronizálom a MiFitet a sétálást és az alvást, a bringázást pedig Strava-val ugyanoda, így egy helyen van...
Én egyébként most már a pulzusmérőset venném, annyit megér a kb 1500 Ft-nyi felár. -
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok,
Mi a tapasztalat a pulzusmérőssel? Stabilitás, Akku, mérés? -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
csasaKKP #9526 üzenetére
Alapvetően nem szinkronizálni szeretném, hanem az említett app is támogat BT Smart (BLE) típusú pulzusmérés felvételt (pl smart BT mellpántos pulzusmérőt), ha látszik benne és folyamatosan méri akkor nem kellene vesződnöm a mellpánttal...igaz annak 5x akkora az akkukapacitása de 500 óra pulzusmérést tud.
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, Miband 1S -sel kapcsolatban kérdezném, hogy a pulzusmérés bekapcsolható-e folyamatosra, illetve h a Sports Tracker [link] alkalmazás látja-e a pulzust amit a band küld. Mi a tapasztalat az akku terén, pulzusmérő használat esetén?
Előre is köszi -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
dometomi10 #9341 üzenetére
Én Ali-tól rendeltem 11-11-én, SE post a szállító, 4.-én érkezett Magyarországra, tegnap óta belföldi kiszállítás állapotban van vámkezelés után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest