Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz internetezoo #7549 üzenetére
48 USD-be kerül az amazfit, ha arra gondolsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csasaKKP
senior tag
válasz internetezoo #7549 üzenetére
Itt nem a tudáson van a hangsúly, sokkal inkább a dizájnos kinézeten, ami leszűrhető a kampányvideóból is.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
Azért ez szerintem egész jól néz ki:
Nem számítottam rá, de van vibrafunkció is, szóval egy picike vibramotort csak beleműtöttek.
Naj ó, ez sem néz ki rosszul.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
gianone
őstag
válasz csasaKKP #7552 üzenetére
Hát igen. Viszont Mi Bandnek is vannak tartóssági gondjai, ha nem a gyári funkcióval használja valaki, akkor az Amazfit harmad akkora akksijának végképp lehet.
Tényleg szép, de szerintem karon elég csajos a vékony pánt. A vastagok meg nekem nem tetszenek. Az anyaghasználat miatt is drága. Viszont szuper, hogy tartós a kerámia, mert ha az akksija meghal, bizsunak jó lesz.Nokia 1610i Huawei Nova
-
csasaKKP
senior tag
Ezek férfi verziók. Szerintem nem néz ki buzisan, de ha már ennyien mondjátok, hogy az nőies... Bár jogos, ez a vékony pánt tényleg olyanná teszi.
A vastagban az nem tetszik, hogy rózsaszín vagy sárga kör van benne. Ha totál egyszínű lenne, akkor simán megbarátkoznék vele.
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
válasz internetezoo #7559 üzenetére
Max egy része rozsdamentes acél, pl. a patentos rész.
Írja is a sok kínai karakter mellett a vékonynál, hogy TPU, tehát az is szilikonos.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz csasaKKP #7558 üzenetére
Ahogy elnézem, csak kicsit kell várni, és lesznek ebay-en normálisabb szíjak hozzá. Gyakorlatilag egy lyukas 200Ft-os az egész, még akár házilag is megoldható, ha valaki nagyon egyedit akar.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Habsteve
tag
válasz internetezoo #7546 üzenetére
Ezt xiaomi gyártja?
-
csasaKKP
senior tag
válasz draco31 #7561 üzenetére
Igen. Az se tetszik egyébként, hogy nem úgy tűnik, mintha marha erősen fogná a szíj a kütyüt, könnyen elhagyható. De úgy, hogy pl. a kis középső lyukon át van vezetve a szíj, szerintem biztonságosabb. Kár, hogy sárga.
Ez meg nyakba való szerintem.
Habsteve (7563)
Nem, ahogy az eredeti MiBand-ot sem a Xiaomi gyártja. Mindkettő Huami gyártmány.De értem mire gondolsz, a kérdés jó: nem úgy tűnik, mintha Xiaomi brand alatt dobnák piacra a kütyüt.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Erre tényleg senki?
-
gianone
őstag
Én az árazásra leszek kíváncsi. MIBandet is 13 dolláron jelentették be, és kb. 30-ról indult a webshopokban. Eltelt fél év mire lement olyan 16-ra. Ha az arányok hasonlóak lesznek, nem sok esélyt adok ennek a cuccnak. Nem hiszem, hogy ekkora akksival pl. 30000-et adjanak érte, de a legolcsóbb pánttal a 15-öt se nagyon. Presztízskütyünek meg még mindig nagyon kínai.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
csasaKKP
senior tag
válasz Laca1212 #7543 üzenetére
Ha nem hoz lázba az RGB LED, akkor vedd nyugodtan a fehéret. Újfajta akku van benne. Más különbség jelenlegi tudásunk szerint nincs, de egy terdown-t szívesen látnék, összehasonlítanám, miben változott belül az eredetihez képest. Nem tudom, hogy ez az Upgraded Verison for Iphone 6 mivel tud többet, mint az "eredeti" verzió.
Igen, ők eredetit küldenek. Az aprón meghirdetett MiBand szerintem még RGB változat szerintem, mert még aug. 11-edikén meghirdette, akkoriban még nem volt fehér kapható.
gianone
Egyetértek. Ez 46 USD áron lett beharangozva, szerintem mindenképp drágábban indul. Talán novemberben fekete pénteken jó áron lehet beszerezni.internetezoo
Igen, erre akarok kilyukadni, hogy ezért jó a középső lyuk. Pozitív dolog még a jobb IP védelem, és a wireless charging, de a jelentős felár miatt nem biztos, hogy megéri. Tulajdonképpen a kisebb akkukapacitást ellensúlyozza.[ Szerkesztve ]
-
-
Laca1212
őstag
válasz csasaKKP #7568 üzenetére
Tehát a fehér az újabb és az akku is abban a másféle? Viszont ah a fehér az újabb, akkor miért az RGB-s a drágább BG-n?
Azt mondod 6,5-et megér az aprós még ha RGB-s is és türelmetlen vagyok?
Ezt írja az oldal Upgraded Verison for Iphone 6 esetén:
"There are five differences between version 1.0 and upgrade version1.1:1.The indicator light is changed from multicolor to white.
2. Size of Packing box is changed,height reduced: The new version is 97mm*97mm*31.3mm,compared with the previous version 97mm*97mm*67mm.
3. Size of product information label is changed,width increased:The new version is 89.5mm*36mm,compared with the previous version 89.5mm*33mm.
4. Content of product information label is added:Iphone 4s 5 5c 5s 6 6 Plus with IOS7.0 and IOS7.0 above system.
5. Size of getting started is changed:The new version is 83mm*61mm,compared with the previous version 74mm*74mm.
6. Content of getting started is added:"Iphone 4s 5 5c 5s 6 6 Plus with IOS7.0 and IOS7.0 above system" is added to Equipment Require.Page of two-dimensional code is changed to "xiaomi application store or the Apple App Store search for" xiaomi bracelet, "or scan the following two-dimensional code to download and install millet bracelet App"."
Mik is ezek pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
válasz Laca1212 #7570 üzenetére
Az új most akciós, az RGB verziós már 9.9-óta nem az. Az akksi szerintem semmiképp sem rosszabb az újban szerintem, de ez csak idővel derül ki.
Ha nem akarsz semmiképp várni 3-4 hetet, akkor vegyél itthon. Az aprós megérheti, de ne feledd, hogy gari így sincs.
Én kivártam a 3 hetet, semmiképp nem akartam az 1 év garanciáért dupla árat fizetni. Pont 4000 HUF-ért vettem banggoodról, júniusban, vizsgaidőszak után.A leírás/összehasonlítás tömören:
1; RGB LED cserélve fehérre.
2; Dobozka méretei változtak.
3; A dobozka alján az információs tabella (tudod, amin a tulajdonságok, a vonalkód és az EAN kód, stb szerepel) picit nagyobb lett.
4; Fel lett tüntetve a dobozka alján, hogy mely Iphone készülékekkel kompatibilis.
5; A manual (használati) méretei változtak, nem négyzet, hanem téglalap alakú lett.
6; A használatiba feltüntették az Iphone/iOS kompatibilitást, és tartalmazza a (gondolom QR) kódokat.
-
m0ski
aktív tag
Az enyém ma érkezett meg BG-ról, multicolor LEDekkel (így kértem) viszont az új csomagolásban (alacsonyabb doboz, a címkén iPhone infók).
-
emiki6
veterán
-
gianone
őstag
De megint nem a kérdésre válaszoltál. Mert nem arra voltam kíváncsi, pontosabban a kérdező, hogy neked van-e, vagy a véleményedre, hanem hogy elvben lehet-e. Magyarul, hogy van-e ilyen beállítás. Amúgy meg már tudattad is velünk nem oly régen az álláspontodat. De szerencsére megválaszolta más.
Akkor szerintem ezért is csinálták, és ezért is írják oda külön a fehérhez, hogy ios-ra van. Jobb akksi, semmi macera.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Laca1212
őstag
válasz csasaKKP #7575 üzenetére
Ahh, köszi!
US$17.55-ért tudnám venni BG-ről a fehér LED-est TN-el. Nincs sajnos kuponom. Ez jó árnak számít?
Gari nem érdekel. Pláne nem éri meg garisan megvenni 7-8 ezerért itthon nem apróról. Ha tönkre megy, akkor majdnem tudok venni egy másik újat a különbözetből... Meg hát miért is menne tönkre? Fő az optimizmus. 6,5-et még adnék érte aprón ha abban posta is benne lenne...
Bár az új jobb lenne ha már veszek, az meg aprón nincs még csak RGB-s. iOS-en meg amúgy sem játszik a szín ahogy (#7579) r3dsnake írja.(#7577) r3dsnake
Ez oké, de a rezgős ébresztés és a hívás/sms/notifi jelzés megy korrekten iOS-en?[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Ha tudnál értelmezően olvasni, akkor feltűnt volna, hogy kontextusban kérdeztem, és nem is tőled. Akitől kérdeztem, az pontosan megértette, mire vonatkozik, csak te nem. De szerintem ne tetézd az hülyeségedet.
Legalább azért próbálkoztál most utólag...[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Bizony, ez egy fórum, ahol nem árt olvasni is, nem csak írni.
Nem csak neki szólt. Viszont az volt a kérdés konkrétan a szövegösszefüggésben, hogy iOS-ban van-e lehetőség beállítani az alkalmazásokhoz színeket, vagy bármilyen feature, ahol szükség vagy lehetőség van a színekkel babrálni. Megkapta rá a kérdező és én is a választ. Ehhez semmiféle építő jelleggel nem kapcsolódik, hogy neked mi a véleményed ennek a hasznosságáról, amit ráadásul egy nappal ezelőtt már kifejtettél.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
emiki6
veterán
válasz gianone #7593 üzenetére
Szövegkörnyezet ide vagy oda, nem mindegy, hogy valaminek van e értelme vagy csak van e rá lehetőség. Habár nem lényeges. Most hagy tudom milyen lesz az új miband (amazfit), már nincs itt számomra semmi érdekes. Na léptem.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
MartOOn
addikt
válasz csasaKKP #7558 üzenetére
Ezek rém borzalmasak! Buzisak is meg egyszeruen xarul neznek ki. Egy fillert nem adnék ertuk.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Laca1212
őstag
Getone app-ban újra van 9.9-es MiBand.
-
RBJ
addikt
kicsit off a tecskóba a fit bit zip és one 1500 és 3000 ft leakciózva. az opendott 1500 .
Nagyon gondolkoztam a one n de a csiptetős megoldás nem fekszik.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
Új hozzászólás Aktív témák
- Powerbank 10.000mAh vadonatúj, bontatlan
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest