Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Corsa02
őstag
Az nálatok is úgy működik hogy ha a telefon néma üzemmódban van akkor a Band sem rezeg?
Gondoltam a telefont némán hagyom a Band meg majd úgy is rezeg....The Truth Is Out There --->
-
S-eye
senior tag
Bőr szíját(barna vagy fekete) honnan érdemes venni? UK-be lenne postázva. Láttam olyat amiben nincs csavar a Tinydealen, de az nem győzött meg. Vennem kell egy szíjat, mert az eredeti szilikon megadta magát végleg.
-
Real_Necro
veterán
-
-
chatran
őstag
válasz Real_Necro #7858 üzenetére
Hmm, ez érdekes. Reggel fél 7 körül rendeltem egyet, akkor még volt 19 darab. Hamar elfogyott. Jó, hogy nem vártam vele. Ez egyébként a fehér ledes lesz?
-
-
Upo
addikt
válasz Real_Necro #7858 üzenetére
Azért nézz rá később, időnként beadnak még egy 100-as adagot. Én is úgy vettem.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
draco31
veterán
Az ébresztőt elég lelőni rajta, vagy csak én vagyok béna. Rezeg, felkelek rá, elkezdem csapkodni, leáll. Elkezdem nyomkodni a telefont, megint elkezdi a rezgést. Megint lecsapom, de még utána egy harmadikba is belekezd.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
eszlenyek
tag
Az enyém metál, de inkább chrome beütésű (így sajnos elüt a bandtől). A pöcök erős, sőt szerintem túl erős (ami kicsi fogo nélkül kb lehetetlenség bejátszani rendesen), de amúgy ha nem lenne az alján az sem gáz, hisz a kezed is tartja az egészet, ez elég jól van kialakítva
A képen is látszik hogy elég vékony a kezem, de még vannak kisebb lyukak és sokkal nagyobbak is.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
3hét hűtő után végre újra életre kelt a halottnak hitt Miband-em .
Kivettem a hütőböl este amikor eszembe jutott hogy még mindig ott pihen a répa mellet , másnap reggel pedig rádugtam a töltőre és pár perc után elkezdett tölteni majd 2óra után teljesen feltöltődött . -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Mától én is MiBand tulaj lettem, két kérdésem lenne. Hol tudom leelenőrizni hogy eredeti e? Nem találok rajta semmi lekaparható matricát mint más termékeken.
A másik kérdésem az lenne, hogy iOS eszközökkel az értesítés milyen appokra működik? Csak hívásokra és üzenetekre vagy esetleg facebook és egyéb appokra is?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz r3dsnake #7882 üzenetére
Biztos? SMS és egyéb üzenetküldő appal sem működik? Mert ez így nagyon nem igazán ér semmit. Lépést 5s-től tud számolni minden iPhone, alvásmonitor meg szintén gond nélkül megy. Így nem sok jelentőségét látom, max annak az embernek aki sokat telefonál és sokat le van némítva.
-
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Honnan érdemes most rendelni?
Ahogy olvastam a topikot, úgy látom, elég sok a negatív tapasztalat a tinydeal.com oldallal és az onnan jövő band-el is. Ahogy néztem ott van a legjobb árban mostanság, valamint a dx.com-on.
Olyan hely kellene ami tuti megbízható, mert többet is rendelnénk. Illetve fontos hogy paypal fizetés legyen.
Köszönöm! -
DJ. Ru$y
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
Na, pár nap után leírnám a tapasztalatomat a Mi Band-del kapcsolatban.
Az ébresztés nekem kicsit magas. Hiába tapogattam rá a kijelzőre, abbamaradt, majd kb. 1 órára rá megint rezgett, ezt nem értem. Miért csinálta? Csak 1 ébresztés van beállítva neki. Hogy kéne működjön ez az ébresztés dolog, mivel állítom le?
A másik érdekes, hogy kb. órával később érzékelte azt, hogy elaludtam. Lehet forgolódtam még egy kicsit, de addig biztos nem, amíg írta, szóval ez fura...
A legfurcsább az, hogy 92%-on van 2 nap után, pedig nem is hordom egész nap, főleg csak estére rakom fel. Nem túl gyors ez a merülés?
Biztos hogy eredeti, mert Banggood-ról jött.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Vasinger! #7897 üzenetére
Nekem mozgásra kapcsol ki az ébresztő. Megrázom a karom vagy megmozgatom könyökből, akkor lenyomja a rezgést. Nekem direkt van 2 beállítva 10 perces eltéréssel (képes vagyok visszazuhanni elég gyorsan), de egy órával később még sosem rezgett. (Droid)
Merülés: szerintem el kell telnie pár töltési ciklusnak, mire beáll az aksi.
Más kérdés a többieknek:
Ha nagyon alacsony %-on van már a Band, akkor villog, rezeg, értesítést küld a telefonon? Mit csinál?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
őstag
válasz Vasinger! #7897 üzenetére
adj neki még 1 hetet
akksi 100-90 között gyorsan merül.
az ébresztés "intelligens" volt?
az alváshoz még hagyj neki pár napot, nekem elsőre 1 óra mélyalvást írt a 8 óra alvásomból, pedig jól aludtam. Irreális volt.#7898 nálam még sosem fordult elő, de elvileg értesít a telefon, meg jelez a Band is.
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
DJ. Ru$y
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Powerbank 10.000mAh vadonatúj, bontatlan
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest