Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz Viper26 #7500 üzenetére
Épp akartam kérdezni én is, ingyenes demó meg nincs belőle, de ahogy nézem, most már támogatja a fehér ledes verziót is. Eleinte azt hitte hogy fake, írtam a G+ csoportjába, belinkeltem a kínai oldalt ahol fent van, 1.2.3-tól támogatja 1A néven az újat is. Érik nagyon, hogy rendelek magamnak is egy miband-et, de amíg nincs addig a szoftvert sem veszem meg.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MartOOn
addikt
En is sokaig szorakoztam az ilyen olyan orosz meg mittomen milyen notifys appokkal. Aztan meguntam h eleg instabilak. Felraktam playrol a Mi Fit appot meg a Mi Band notifyt es azota mindig rezeg nem dobalja el a bandet... Szoval nekem bevalt.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
gianone
őstag
válasz MartOOn #7505 üzenetére
De azért az megvan, hogy a Mi Band Toolsról van szó, ami olyan, mint a Mi Band Notifyod. Szóval épp az ellenkezőjét mondjátok egymásnak. Mert neki nincs szüksége ilyenre.
Amúgy én is átértem notis Mifitről a Notify Próra és a Xiaomi Store-os Mifitre, elsősorban az automatikus frissítés miatt.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
twine
veterán
Sziasztok...
Egy ideje túrom a netet, de nem találok "kedvemre való" szíjat ehhez a kis cucchoz...
a vágyam, valami szélesebb bőr szíj lenne, ami nem olyan mint a gyári, vagy azok koppintásai...
Kicsit hülyén érzem magam, mert a bandet nagyon várom, hogy megérkezzen,(külföldi rendelés) célom, hogy napi használatban legyen,,, de nem nagyon csípem a szilikon "karkötőket"...a gyári bőr,és azok koppintásaival meg úgy néz ki mint egy női karóra....
Szóval a kérdés, hogy találkoztatok már valahol, valami kevésbé .......szóval férfiasabb szíjjal csuklóra?
(Nem célom senkit megbántani akinek nem egyezik a véleménye az enyémmel, respect mindenkinek... )Bármilyen ötletért hálás lennék, ami nem a fent felsoroltak közül való...
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Hm...okosabb nem lettem.
S23 | Garmin epix™ Pro
-
morcogi
csendes tag
-
gianone
őstag
15mAh-es (45 helyett) akksival 10 nap. Többszörös ár. Ráadásul elvben ez már ÁFA-köteles is.
Nekem az Equator is kicsit csajos, de nőiben tetszik.
Viszont semmit nem írnak, illetve a videóból sem derül, amivel többet tudna. Amúgy az értesítés csak rezgés lehet? Egyértelműen a designra mentek, a sok pántból is látszik. Mondjuk cirkónium-dioxid kerámiából lesz, mint az pótfogak. Tartósnak tartós lesz.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
consono
nagyúr
válasz gianone #7514 üzenetére
A csajoknak biztosan be fog jönni Elsőre a lyukról a távoli képen azt hittem pulzusmérő, de mivel nem az, nem előrelépés. Egyszerűen egy másik termék.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Viper26
nagyúr
Be van állítva a smart lock (Redmi Note 2), de késve old fel, kb. 4-5 másodperc, ezt helyre lehet hozni valahogy?
(#7517) doongoo.:
Kell mellette a gyári app?
Gondolom kapcsolódás miatt igen.[ Szerkesztve ]
S23 | Garmin epix™ Pro
-
consono
nagyúr
válasz gianone #7520 üzenetére
Érdekes, hogy nem teszik bele a lépésszám meg az alvás figyelést, Windows Phone-on nincs hivatalos App, de a 3rd party az tudja ezeket, meg az ébresztést is (igaz, értesítést meg nem, mert nincs olyan API, ami hagyná).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Viper26
nagyúr
Akkor gyáriban értesítések ki, a többi meg majd a tool-ban.
S23 | Garmin epix™ Pro
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Volt egy kiszivárgott hír az 1s megjelenéséről, amiben pulzusszámláló is található, és ez nagyon megtetszett, viszont azóta semmi morzsa erről. Gondolkoztam azon hogy megvásárolom az aktuális darabot, pl. eBay-en már vannak 2500-3000Ft-tól. Érdemes még megvenni? Mennyire pontos a lépésszámláló, az alvásmonitoring, illetve milyen tapasztalatokat tudtok írni róla?
Ezenkívül van valakinek tapasztalata "utángyártott" bőr pánttal kapcsolatban, szintén eBay, Aliexpress-es forrásból?
Köszönöm előre is!
Szerk.: Most olvastam a hírt, hogy bejelentették az "utód"-ot amazfit néven. Hát egyenlőre engem nem nyűgöz le, igazából a pulzusszámláló tetszett meg az 1s-ben nagyon, illetve ennek már az ára is közelít a konkurencia áraihoz.
[ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
-
Joccc07
addikt
A magyar mifit appal nem frissűl a Band?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
faham
aktív tag
Sziasztok,
most érkezett meg a MiBand-em a gyári mifit appal minden faja de a miband notify /v2 változata nem igazán akar működni... Mi lehet az oka? :/ Az eszközt megtalálja de a jelzések már nem mennek. kipróbáltam a miBand tools azzal megy de ha azt használom folyton eldobálja a karkötőt a telefon. -
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Mi az oka, hogy már nem érkezik MiBand-hoz MiFit app frissítés? Eddig minden héten hétfőn jött egy új verzió, de most már egy hónapja nem láttam."Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
csasaKKP
senior tag
válasz draco31 #7532 üzenetére
Erre gondolok én is. Lehet átcsoportosították az erőforrásaikat az Amazfit-hez, ami ha jól értelmeztem, külön, saját appot kap.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Upo
addikt
válasz Joccc07 #7535 üzenetére
Nekem hétfőn. Régebbi verzió volt rajta, 1.0.9.valami, és párosítás után perceken belül 1.0.10.valami lett belőle. Szerintem ha a párosításnál rögtön nem nézem meg akkor észre sem vettem volna.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
RBJ
addikt
Tetszik az új amaz fit vagy mi. De ránézésre nagyobb kütyü elvileg azonos vagy nagyobb akksi elférne így lehet más miatt nagyobb a fogyasztás. Kivancsi vagyok. Ha nem jön be veszek még egy bsndot tartalék ba.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
iceQ!
addikt
09.04-én rendeltem meg GearBest-ről! Kb mikorra érhet ide?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
sanyci
senior tag
Érdekes új Band kiegészítő: [link]
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen kütyüt. Van pár dolog ami nem tiszta vele kapcsolatban. Kérlek helyezzetek képbe.
Melyiket érdemes venni, színes LED vs. fehér LED? Van gyakorlati haszna a színesnek vagy csak ízlés dolga? Színes jóval drágább... Továbbá van ez az Upgrade Version For iPhone 6. Ez miben tud többet a simától? Itt nem írja milyen a LED színe...de legalább nem olcsó. Amúgy i6-hoz lenne... Ez számít? Vagy Androiddal jobban használható esetleg?
Milyen ár számít most best buy-nak kínai rendelés viszonylatban? GB-n ennyi most. Gondolom ez fehér LED-es. GB és BG játszik csak, úgy tudom Ők tutira eredetit küldenek.
Itt aprón is láttam. Gondolom ez is fehér LED-es..!? Ha tényleg raktáron van és eredeti, akkor annyira nem vészes az ára szvsz. Mivel nem kéne egy hónapot várni rá. De hogy lehet megállapítani tényleg eredeti-e?
[ Szerkesztve ]
-
internetezoo
senior tag
-
Kristof14
senior tag
válasz internetezoo #7546 üzenetére
hogy őszinte legyek, azzal a jukkal a közepén ls semmiféle kijelzővel(meg led nélkül ahogy láttam) nem tetszik.
-
-
internetezoo
senior tag
Ki fog ilyet venni 300$ vagyis 81000 Ft-ért?
-
havri1
félisten
Ilyen cuccot látott már valaki működni?
E06 Remote Camera Time Display OLED Touch Screen Smart Band for IOS / Android
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Powerbank 10.000mAh vadonatúj, bontatlan
- Apollo MagLight 2 (MagSafe töltőállomás + RGB lámpa)
- eladó új Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand (WPC02ZM/GDS4145GL) vezeték nélküli asztali töltő pad
- gyári Apple Jack 3.5 to Lightning kábel (fejhallgató iPhonehoz átalakító)
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest