Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsolto
őstag
Srácok, help, megbolondulok.
Ha felteszem akár a MIUI Magyarországról, akár a MIUI külföldi oldalról származó értesítéses appot (LG G2, stock KitKat), az app-értesítések beállítása közben megjelneik egy fekete figyelmeztetés, hogy "notification access not activated" (értesítési hozzáférések nincsenek aktiválva, vagy efféle magyarul), és hiába állítom be az appokat, nem értesít a MiBand. Viszont a telefonon a Beállítások > Biztonság (vagy Értesítések) alatt hiányzik az az opció, aminél a MiFit-et be kéne pipálni, szóval nem tudom aktiválni ezt az értesítési hozzáférést.
Ha a nem értesítős változatot teszem fel, akkor a telepítés egy pontján előjön ez a lehetőség, és be is tudom pipálni, az működik, de ott ugye nincs SMS, Gmail ésatöbbi. Próbáltam itt a topicban rákeresni erre, de nem találtam semmit.
Mit rontok el?
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Zsolto
őstag
Bocsánat, még egy kérdés. A Google Playről ma délelőtt letöltött "gyári" appban be tudtam állítani, hogy szinkronizáljon a Google Fitnesszel. Ezekben az újabb változatokban ezt a lehetőséget nem találom. Ezzel mi a helyzet most?
(Közben feltettem a Mi Band Notify V2 progit és hibátlanul működik a magyar 1.7.421-es MiFittel). De azért csak kíváncsiságból jó lenne tudni az előző kérdésemre a választ.)
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
-
-
-
celeron
senior tag
Sziasztok!
Pár napja a MiBandem azt játsza, hogy nem akkor jelzi az alvás kezdetét amikor az valójában elkezdődött.
Pl. Lefekszem 10:00, reggel leszinkronizálom, és hajnali 4-5 körülre teszi az alvás kezdetét. Ennyire rosszul aludnék? Oké hogy át lehet írni a kezdő időpontot, de akkor a valós mozgás alapján tölti fel az adott ciklust "könnyű alvás" értékekkel, vagy csak random? -
Viperator
őstag
Sziasztok!
Muszáj, hogy állandóan kapcsolatban legyenek egymással /mondjuk ébresztés miatt/? (Bluetooth, mobil - karkötő eszköz)
Az eszközben van-e "óra"? (ha nem lenne kapcsolatban a mobillal, de előtte lesz beállítva az ébresztés)
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
-
Viperator
őstag
válasz andrisbandi #8667 üzenetére
Ezt azért kérdeztem, mert azt vettem észre, hogy állandó kapcsolat miatt jobban merül le az eszköz akksija.
Egyébként köszönöm! Napi szinkronizálás néhány perc is elég?Üdv!
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
-
htc07
addikt
válasz andrisbandi #8667 üzenetére
Ezt a mindenkit nem tudom honnan vetted, én max. hetente szinkronizálok
Amúgy nekem egyszer 3 hét kihagyás utáni sync is visszahozta majdnem a teljes adatmennyiséget.
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
Bocsi, téged kifelejtettelek
- Nekem most még okostelóm sincs. Ilyenkor jó árban el lehet adni a használtat. És persze fenem a fogam valami komolyabb új telóra, hátha sikerül akciózni egy Z3C-t....
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
htc07
addikt
-
andrisbandi
őstag
Van akinek 2.0-ás kékfoggal is megy.
Szerintem nem a Bluetooth, hanem a telón lévő Android verzió lehet a fontos.
Elvileg Android 4.3-tól használató.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Kint van a legújabb Mi Fit 1.7.421
Bocs, látom le vagyok maradva.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz andrisbandi #8681 üzenetére
Ezt nem is tudtam,hogy megy 2.0-al is. Sima iphone 4-el próbálta már valaki? Az elvileg 2.1. Egy ismerőst csak ez tart vissza a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Freddycom #8675 üzenetére
Kár, hogy nincs színes LED-es pulzusmérős. Viszont szerintem jól árazták, és remélhetőleg elég pontosan mér. Bár nekem nem lesz, mert a színes LED sokkal jobban bejön, max. akkor lenne nagyobb plusz értéke a pulzusmérésnek, ha volna kijelző, így csak érdekesség.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
consono
nagyúr
válasz gianone #8685 üzenetére
Engem viszont így is érdekel a dolog, nálam a színes ledes is fehérre van állítva Mondjuk én meg várhatok, amíg a WP-s progi is elkezdi támogatni...
El bírok képzelni olyat, hogy három leddel mutatja majd a pulzusszámot is, legalább is valami alacsony - normál - magas tudna menni.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
andrisbandi
őstag
Itt írta valaki, h a színes ledest már nem gyárthatják, azért drágább.
A pulzusméréstől nem várok sokat.
Sima okosteló is tud a kamerájával és a villantóval kombinálva véráramlásból "pulzust mérni".
Sok energia kell hozzá, nehéz elképzelni, h a pillanatnyi pulzuson kívül tud majd a rendes pulzusmérőkhöz hasonló statisztikákat, amik folyamatos mérésből vannak kalkulálva.
Az első teszt után megláljuk :-)Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Zsolto
őstag
Na, három napja kezdtem hordani (a fiamtól csakliztam el, aki nyár óta használta, de kölcsönkértem egy kicsit "játszani"). Annyira bejött, hogy rendeltem is gyorsan még kettőt a Banggodról, most csak 3280 Ft volt a színes ledes (olcsóbb, mint a fehér, az majdnem ötezer volt pár napja).
Elképesztő, hogy milyen komoly háttértámogatás van egy ilyen olcsó kis vacak mögött. Vehetnék nem sokkal drágábban ismeretlen cuccot, amin mondjuk van digitális kijelző, de ha nem jó, akkor lőhetem, mert soha senki nem fog segíteni a problémámon. Itt meg jönnek az új verziók, új funkciók, és már így is lenyűgöző, amit tud. Ahogy múlik az idő, újabb és újabb okosságait ismerem meg -- például hogy ha elvesztette a BT kapcsolatot, pirossal jelzi a napi célból teljesített értéket, nem a beállított kékkel.
Minden program értesítése hibátlanul megjön, és három nap alatt így, hogy elég sok minden be van állítva rá, 15%-ot vesztett a töltéséből.
A reggeli ébresztése zseniális: rajtakaptam, hogy a beállított időpont közelében egy mocorgásom után kezdett ébreszteni, gondolván, hogy akkor éppen nem alszom olyan mélyen. És milyen igaza volt . Láttátok, a Logouton most jelent meg egy ilyen intelligens vekkerről a cikk, ami nem tud ennyi mindent, és 60e Ft volt
A leírásban megtaláltam, hogy ha elliptikus tréneren (Cyclone-on) edz az ember, akkor célszerűbb zsebretenni a MiBandet, úgy pontosabban mér. Haláli, hogy még erre is gondoltak a fejlesztők.
A Banggodon van egy csomó jópofa színű és mintájú karkötő hozzá, így hölgyszemélyek is hordhatják, akár rendes utcai viselethez is, kiegészítőként.
Na abbahagyom az áradozást, csak gondoltam, leírom, hátha valaki most töri a fejét a vásárláson.
-
Zsolto
őstag
Hm, köszi, hogy szólsz -- most már írja a megrendelésem részleteinél, hogy fehér ledes. Viszont a drágábbik, amire azt írja, hogy "upgrade for iPhone" stb., a weblap szerint szintén fehér ledes. Színeset nem is látok. Viccesek, éppen chatelek egy ügyfélszolgálatosukkal. Na, azt kéri, hogy írjak mailt, úgy majd valahogy segítenek.
Az oldaluk sajnos nagyon félrevezető, csak azt írja, hogy mi a különbség a fehér és a színes ledes között, de azt nem, hogy amit rendelni fogok, az már a fehér ledes... Köszi még1x
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
-
Viper26
nagyúr
Páromat megleptem egy ilyen karkötővel, így már mindkettőnknek van.
A gond az lenne, hogy belépésnél a létrehozott Xiaomi account-ra azt mondja, hogy "invalid email".
Létezik erre valami megoldás?
Mert így használni sem tudja.S23 | Garmin epix™ Pro
-
XtremLor
őstag
-
t1
addikt
Sziasztok.
Honnan érdemes most rendelni MiBandet? Asszonynak lenne olyan oldal kéne ahol más színű karperecet is tudok mellé venni.
Köszönöm a segítséget -
CB
senior tag
-
Zsolto
őstag
A Banggodon most van, és van jó pár féle színes (mintás) karpánt, sőt nyakbavaló is hozzá. Igaz, ezek a mintások mind csajosak, de a párodnak biztos találsz köztük megfelelőt, én is találtam
Nekünk pasiknak meg jó lesz valamelyik egyszínű is.CB:
Köszi, ez biztatóan hangzik. Rendeltem két fehér ledest véletlenül, most rendelek két színeset is, és lehet, hogy azok is fehérek lesznek...Ha érdekel valakit a kb. két-két és fél hét múlva érkező két darab fehér ledesem, keressen priviben, kaphat hozzájuk tracking numbert is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Samsung Z Flip 5 tokok és fóliák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest