Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Notify-ban van valami értelme az egyéni rezgésnek? Próbáltam pár beállítást, de valahogy össze-vissza rezeg, nem éppen azokban a ritmusokban mint amit beadtam...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
LilProphet90
senior tag
Melyik stabil Mi Fit verziót javasoljátok? A tegnapi frissítés óta szinte használhatatlan.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
doongoo
addikt
válasz LilProphet90 #8952 üzenetére
magyar 1.7.521 hibátlan
-
Upo
addikt
A Mi Band Tools-ban lehet beállítani ilyent, hogy jelezzen ha nagy a punnyadás:
• Idle Alerts (you can set an alert so the band will buzz you if you've been inactive for some time). You can also control the interval, time frame and inactivity threshold.De még azt is, hogy szedd be a gyógyszert...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
doongoo
addikt
1 - igen, elvileg (azért csak elvileg, mert vannak olyan telók (jellemzően pár kínai típust olvastam), amiknek bár megfeleol a speckója, valmiért mégsem megy a párosodásuk)
2 - alkalmazást letöltöd és telepíted a telóra, aztán megnyitod és használod (én az 1.7.521-es magyart ajánlom)Ja és olvass (esetleg vissza is a topicban, de legalább az összefoglalót)
-
viccaa
csendes tag
Köszönöm a választ. ..olvastam az összefoglalót és a topikot is de nem értem mi a különbség az appok között? Melyik a legjobb? A magyart honnan tudom letölteni amit ajanlottal? Mert a play áruházba a mi fit 1.7.521es az új verzió de az ahogy olvastam nem magyar
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
A magyar appokat itt találod.
Van értesítéses és értesítés nélküli is. Én a ...nélkülit használom és tudom ajánlani nyugodt szívvel.
Regisztrálni kell a fórumba, hogy le tudj tölteni.
Ja, és a band használatához kell egy xiaomi fiókot is létrehoznod (oda szinkronizál felhőbe), ha még nincs -
Upo
addikt
válasz doongoo #8957 üzenetére
Az értesítéses az egy régi 1.4 verzió, a fehér ledesekkel és a legújab miband 1S-el nem működik. Az 1.7 magyar mindegyikhez jó.
Vagyuláéknak megjött az 1S, gondolom azért csinálták meg gyorsan az új magyar verziót.
Frissítés előtt a régi verziót tényleg törölni kell, és úgy felrakni az újat, egyébként gondok adódhatnak.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
(jan)
őstag
Mennyi idő még feltölt a kütyü?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
RBJ
addikt
JÉ nem is tudtam, hogy jelez a telefonon keresztül ha merül. Eddig nem nyomtam le 10% ig.
Ma elért ide, nézem értesítés mi fene a band. De sajna most mélyrepülés volt teljesítményben 17-18 nap volt csak.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
pcnet
addikt
-
iceQ!
addikt
AKCIÓS áron van a sima MiBand!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
MartOOn
addikt
Valaki használja mar az 1S-t? Kicsit lemaradtam a topikrol... 200 pár hsz-rol. Van mar tuti info hogy van-e meretbeli kulonbseg a regi es az uj között?
Ma talaltam ilyet a tinydealen.Ezust, fekete es arany színben. Sztem jol néz ki.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
andrisbandi
őstag
Holnap a BF keretében 7 ropi lesz az Edigiben a Miband.
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz andrisbandi #8980 üzenetére
Egészségére.
-
Csari93
aktív tag
Van olyan oldal, ahonnan lehet eredeti 1s-t rendelni és még karácsonyig megjön?
www.flickr.com/csari
-
Csari93
aktív tag
válasz Csari93 #8982 üzenetére
Elnézést a dupláért!
Lehet a Tinydealben bízni, hogy eredetit küld? Rendes dobozásban küldik vajon? Elvileg in stock:
http://www.tinydeal.com/xiaomi-miband-1s-heart-rate-sleep-monitor-call-reminder-pedometer-ip67-p-156919.htmlAkinek van tapasztalata Tinydeallel, eredetiség, csomagolás és küldési idő tekintetében, reagáljon legyen szíves, mert akkor rendelnm.
www.flickr.com/csari
-
KZP
őstag
válasz MartOOn #8976 üzenetére
Magasabb az 1S, mint a régi. Itt látható.
-
L4mie
veterán
válasz andrisbandi #8978 üzenetére
ja, nem akartam beírni a BF topicba, hogy itt aprón meg folyamatosan 5k vagy alatta kapható
*most nézem 4k ért
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Upo
addikt
válasz andrisbandi #8980 üzenetére
Van értelme az itthoni vásárlásnak itthoni garanciával, de van amikor egyszerűen badarság.
Pont mint ebben az esetben, veszek egyet kintről féláron, ha egyszer bedöglik akkor veszek helyette egy másik vadi újat, és még most tartok csak ott mint az itthoni ár. És ha úgy veszem, akkor itt az élettartam jóesetben megduplázódik. Az akción kívüli majd háromszoros árról ne is beszéljünk, aki megveszi 9-10 ezerért az meg is érdemli.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
andrisbandi
őstag
Ugyan úgy látom én is.
- De sokan nem akarnak külföldről rendelni.Volt egy vevő jelölt, a hírdetésem minden egyes szavát kétszer is megkérdezte, "eredeti-e, milyen ledes, milyen színű.. stb"
Majd magyarázzam el neki a szoftver telepítését, használatát, de csak magyar nyelv érdekli... persze neki garancia is kell általam... Na akkor mondtam, h én csak eladok, és linketet tudok adni... azt monda akkor megy az Edigibe, ahová irányítottam :-)Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
vans?
őstag
sziasztok,
mit lehet tudni a heart rate meresrol az uj karkotoben? nem volt meg ilyen cuccom, a tobbi funkcio annyira nem fontos, de ez jo lenne... Mennyire megbizhato vajon a meres, mi a szisztema?
koszi!
hábm bábm
-
marcell2015
tag
Sziasztok!
Ma boldog tulaja lettem 1 ilyen mi band karkötőnek.
Igazából lépésszámlálónak, esetleg az aktív ébresztésnek, és jelzésekre szeretném használni.
Kis segítséget szeretnék kérni.
Először is, ha jól olvastam akkor nem kell sem az ébresztéshez, sem a lépés számláláshoz aktív kapcsolat a telefonnal, ez a lépéseknél lenne fontos, mert soxor távolabb vagyok a telefontól, de szeretném tudni a lépéseim számát ( ezért is nem jó ami a telóba van lépésszámláló, mert ha nincs a zsebembe azt nem számolja ) .Gondolom az appok jelzéséhez aktív kapcsolat kell...
Erről az aktív ébresztésről írhatna vki pár sort, aki használja is.
Na és még ki milyen appot használ hozzá? Nem akarom cserélgetni, egy jót szeretnék feltenni.
Köszi a válaszokat előre is
-
RBJ
addikt
válasz andrisbandi #8988 üzenetére
És tán az edigitbe kinyalták a seg...t?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
andrisbandi
őstag
Csajszi volt.. úgyhogy lehet :-)
- Vagy rést ütöttek neki a való világ felé, amikor elhajtották a búsba...Ahogy mondani szokták; minden/ mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának.
Én szívesen linkelem-ajánlom pl az Edigit, mert felértékeli az apróhírdetéseket.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
RBJ
addikt
válasz andrisbandi #8992 üzenetére
Egy kicsit elnézem, hogy nő volt azért technikai dologban nem járatosak de ha férfi lett volna. Ha már érdekli járjon utána.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
válasz marcell2015 #8990 üzenetére
Igazad van a lépésszámlálás és az aktív ébresztés működik bluetooth kapcsolat nélkül is. Az értesítések csak akkor rezegnek ha van aktív kapcsolat illetve fut a háttérben a mi fit program. Én a miui fórumról letölthető legfrissebbet használom, nincs benne magyar nyelv de nekem jól működik és nem eszi az akkumulátort.
[ Szerkesztve ]
-
pgemil
aktív tag
válasz marcell2015 #8990 üzenetére
2 hónapja használom, reggelre be van állítva az ébresztő, telo a fsz.-n. Nincs kapcsolódva. Szinkronizálas után kiírja a mélyalvási időszakokat diagramban. Az előre beállított lépésszám elérésekor villog-rezeg telo nélkül. A notify pro ban egyéb alkalmazásokra is jelez, beállítás szerint.
Addig, amig a sok beállítás nem volt 58 nap után is volt még az aksiban 5%. Most 4. nap után 72%. -
andrisbandi
őstag
Megbízható a Getone.
Eredetit küld.
Leggyorsabban 3 hét alatt ért ide. A legutóbbi kb 6 hét alatt.
A fizetés után nem mindíg postázzák el azonnal, van, h csak hetek múlva.Karira én már nem rendelnék Kínából.
Óriásira duzzad ilyenkor a posták terhelése, bolondokháza lesz heteken keresztül.Itt az aprón is találsz jó áron.
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
vans?
őstag
válasz andrisbandi #8997 üzenetére
Koszi, akkor inkabb majd jovo ev elejen, hatha olcsobb is lesz.
Apron en nem talalok 1s-t.
hábm bábm
-
andrisbandi
őstag
Bocsi azt nem vettem észre, h pulzusmérőset keresel.
Mindenképpen jó ötlet a kivárás. Új termék, majd lesznek tesztek. Kb kizártnak tartom, hogy sportcélokra alkalmas lenne ez a kamerás pulzusmérés. De pár hét múlva kiderül.
-
gianone
őstag
Nekem erős kétségeim vannak a pulzusméréssel kapcsolatban. Előrebocsátom, hogy ki nem állhatom a mellkaspántos módszert, irritál. Viszont van egy futócuccos csoportom, és még a sok-sok tízezer forintos beépített HRM-es kütyüket is leszólják a komolyabb futók. Pl. épp a napokban a TomTom Multi GPS Cardiót és a Garmin 225-öt. Szóval csak ezért én tuti nem vennék ilyet.
Nokia 1610i Huawei Nova
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Automobilista 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eladó eredeti bontatlan Apple USB-C to Lightning kábel.
- Eladó Apple gyári bontatlan 60 wattos USB-C töltőkábel (1 m)
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest