- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
fant0mi #10950 üzenetére
Ohhh! Köszi a szájbarágós választ... igen ezeket a funkciókat megtaláltam.. rájöttem!
Csak az alvós részt nem értettem, hogy nem lehet beállítani!?Mert első nap mért egyet (vagyis a második napon) rendesen... light / deep sleepet
Annó régebben használatm Sleep-es androidot tableton / mobilon, ott szimplán mikor lefeküdtem ugyebár becsekkoltam - párna alá és "jól mért"....
Ez meg okosként csak éjfél és 6között mérné a deaktivításomat...
De na most is reggel feküdtem... manuálisan beállítottam 9óra alvás (később feküdtem és több volt amúgy), és csak sikerült valami mérést kihoznom belőle... szal most tökre nem értem - összezavarodtam...
Az elsőkép az automata csinálta - mérte...
A második-harmadik kép meg a mai manuális beállítottKözbe azt néztem, hogy lehet az elsővel azért voltam jó, mert 5:13-kor érzékelte, hogy alszok - már nem mozgolódok, így mért (mert 0-6 között mér gyárilag?), és mivel még beleestem, így ok volt neki... de ha én reggel 8kor fekszem le és délután kelek! (bármilyen furcsa igen vannak "éjszakai műszakos" emberek is)
Tényleg ez nem tök egyértelmű... így nem igazán tudom kihasználni, akkor marad mobilon-tabletos alvós app azt csak lépésszámlálónak jó... meg "vibrátoros ébresztőnek"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest