Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Megerősítem a kollégák válaszát. Első sorban én is azt hittem lesz látszata a lakásban lerakodott por mennyiségében, de sajnos nem.A szűrő nálam is szörnyen néz ki, de sajnos a lakásban nincs kevesebb por.
A gép intenzitása tényleg akkor jelentkezik ha sütés, főzés közben terjeng a rántotthús vagy a perkelt szaga a konyhában. -
Sziasztok! 3H-ban kb mennyit bír ki egy szűrő? Miben méri ezt? Köszönöm!
-
Celtis
veterán
Köszönöm a hasznos válaszokat!
-
Begi
senior tag
Igy nagyjabol 1 ev hasznalat utan azt kell mondanom, hogy ugyanugy porolodik a polc, mint elotte (Bp). Viszont a porszuroje is tiszta poros, szoval valamit hasznal, de itt Bp-en ez ilyen halottnak a csok kategoria.
Nalunk csak bizonyos szennyezettseg folott megy es a lakas "kozepen" van, igy lehet hogy ez a gond es ha minden helysegben az ablakhoz allitanank egyet-egyet, akkor jobb lenne a hatasfokat ilyen teren is. -
tybsen
addikt
Szerintem erre nem alkalmas legalábbis nálam ugyanúgy rakódik le por. Valamennyi port biztosan kiszűr de nem úgy működik ahogyan az ember elképzelné, hogy folyamatosan forgatja az egész lakásban lévő levegőt és a port teljesen kiszűri. Nálam akkor indul be igazán ha a konyhában van valami sütéses aktivitás vagy ha szellőztetek és kint rossz a levegő.
Ugyanakkor még nem használom csak rövid deje úgyhogy pontosan nem tudom sajnos megmondani. Az biztos hogy tegnap törölgettem illetve ment két kört a robotporszívó de ma már ugyanúgy van egy vékony réteg por.
Nyilván az egésznek a működése - tekintettel arra hogy egy láthatatlan dolgot mozgat és szűr - eléggé nehezen követhető. Talán majd fél év múlva meg tudom mondani a szűrő alapján.
-
Celtis
veterán
Már majdnem lecsaptam egy ilyenre, de inkább kérdezek előtte.
Nekem leginkább arra kellene, hogy ne vagy jóval kevesebb por rakódjon le a bútorokon. Erre jó egy ilyen gép?
Az ajtónyílások mennyire befolyásolják a hatékonyságot? Nekem a tetőtérben van egy előtér meg 3 szoba. Ha az előtérbe rakom a gépet, az tisztítja a szobák levegőjét vagy ez így felejtős?
A Banggood cseh rakátors 3H-val lehet hogy ilyen gagyi motorosba futnék bele? -
tybsen
addikt
Sziasztok,
H.lye kérdés: azt szeretném kérdezni, hogy egy rövid ideje használt szűrőt ha szeretnék kicserélni antibakteriálisra 3H gépnél, akkor új szűrő csak berak, reset és kész - később pedig majd használhatom újra a korábban használt (rövid ideig használt) szűrőt gondolom megint ugyanúgy?
Annyi hogy majd nyilván nem fognak annyira stimmelni persze a napok, hogy meddig lehet még használni. De amúgy használható marad a korábbi szűrő is később?
Jól gondolom, ugye? (Remélem értelmezhető a kérdés egyáltalán
) igazából csak szeretném kipróbálni az antibakteriális szűrő hogy milyen hatása van.
Köszi szépen előre is!
-
zacci
aktív tag
En az egesz gepet darabokra boritottam a fo motor miatt. Ez a kis dobozka mar nem egy nagy kihivas
De arban sem veszes az uj. A fo motor azert huzosabb volt. kb. 58 dodo.
Akit erdekel, a motor tipusa: Nidec 48F704QC40
Ez valo a 3/3H gepekbe, oszt itten lehet megvenni:
[link] -
zacci
aktív tag
Hi,
Ha alacsony fordulaton zug a venti, akkor valszeg motorcsere. Sajnos en igy jartam. Az itthoni Xiaomi szerviznek hazudott valami lofaxt sem tudott segiteni. Szerencsere nyitottam vitat Alin es visszakaptam annyi dodot, hogy abbol rendeltem is egy uj motort. Ami durva, hogy valoszinuleg azoknal a 3/3H-as legtisztitoknal lesz gond, ahol nem Nidec motorral van szerelve, hanem valami masik dzsunka kinai markaval. Gondolom beprobalkozott mas gyartoval is a Xiaomi, oszt nem jott be, de azert eladjak a xart a nepnek, ha mar becsomagoltak...
Szerencsere Alin lehetett rendelni eredeti gyari Nidec motort hozza, szep Xiaomi-s alkatresz dobozban. Azota kuss van meg alacsony fordulatszamon is 8) -
cuccos19
tag
Sógornak akar anyám légtisztítót karácsonyra. A 3H-t "néztem ki". Kérdés, hogy a "szőrözést" mennyire tolerálja? Van három macska meg egy kutya (két hosszú és egy rövid szőrű macska és egy dalmata). Valami pollen allergiája van, nem állatra (nem állattartási tanácsot kérek, az az ő dolguk, engem nem érdekel, hogy mit tartanak otthon).
Plusz ami lényeges, hogy a szűrőbetétek mennyire lesznek hosszabb távon kaphatók? Ne kelljen már két-három évente kasznit is cserélni.
-
joocek
aktív tag
válasz
james008bond #383 üzenetére
csak azért van szerintem hogy jelezze ha nem eredeti! meg ha cserélsz szüröt nem kel nullázni elvileg a 3mast!
-
vonyarc
tag
Lehet valahogy reszetelni a szűrő elhasználtságát jelző 0%-ot új szűrő vásárlása nélkül?
2S a készülék.Köszönöm.
-
james008bond
őstag
Lehet, de annak mi értelme? Nekem legalábbis nem jelzi ki, milyen fajta van benne, pedig gyári a készülékkel együtt vettem, benne volt. És mi a különbség, más fordulatszámon megy a turbina? Vagy máshogy számolj az élettartamát? MI Home-ban se jelez ki semmit. Jó volna egy idő tengeylen ábrázolni tudná a szennyezettség fokát.
-
joocek
aktív tag
válasz
james008bond #381 üzenetére
Felismeri a szűrőt az alapján!
-
james008bond
őstag
Sziasztok! A szűrő alján az RFID mi célt szolgál? 3H-val én is belépek.
-
ElGatto
aktív tag
Hello!
Másnál is előfordul, hogy időnként zúg / búg a készülék még alacsony fordulaton kb. nyugalmi állapotban is (1-6-os értéknél)?
Lehet ezzel valamit kezdeni? -
AggressiveGT
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Lett véve egy Xiaomi MI Air Purifier 2H légtisztító, de sehogy nem tudom a telefonnal összekapcsolni. A mobilra letöltöttem az Xiaomi Home alkalmazást, csináltam profilt, de eszköz hozzáadásnál nem talál semmit. próbáltam váltogatni a régiót/nyelvet, resetelni a légtisztítót, de semmi. A telefon egyébként látja a légtisztító wifijét. Milyen általam nem ismert digitális szertartásra lehet még szükség??
-
joocek
aktív tag
Sziasztok 3H van 92%a szürő (szürke)de van egy kis szaga! Csere lesz de nem tudom melyike válasszam. Zöld vagy lila? Na jő a szívem ZÖLD! De itt nem a szívre halhatunk. A lilában is van szén szűrő? Esetleg egy olyan türk hogy mindkettőt meg veszem és ha tudom hogy szag ellen is kel. Berakom a zöldet ? magyarul cserélgetem....
A Mi app eddig nem látott előzményt a BT kör alakú hö és pára mérövvel. Most távolból is küld adatott. A 3H akkor valami véle közvetítő eszközként üzemel. A 2 is tudja ezt? (kel még egy mi a házba) A hőmérőből is van régió verzió? Vagy bármelyiket vehetem hozzá ? -
1kopasz
újonc
sziasztok!Nekem is van egy Xiaomi Mi Air Purifier 2s em egyszerüen nem tudok fel csatlakozni vele az aplikációjára azt irja ki hogy nem csatlakozik!!26szor reseteltem be irtam a wifi jelszot de nem csatlakozik fel a hálozatra mi lehet a gond????
-
zacci
aktív tag
Sziasztok,
Vásároltam egy P3-at és sajna azt tapasztalom, hogy auto módban rötyög.
Magasabb fokozaton mar nem hallani a rötyögést, de ez nem vigasztal 8(
Van valakinek tapasztalata ilyen problémával kapcsolatban ?
Lehet beleér valami kábel, vagy alapból csapágyas a cucc ?
Írtam az eladónak (Ali).Csináltam róla videót:
Lehet ezzel kezdeni valamit ?
A másik gondom az, hogy mihome-ban gyak nem jelenik meg (vagy csak hossza küzdelem után valami adat a levegőről. Az OLED-en szépen mutat mindent és ott frissül az adat. Azt hittem ez csak a P2-nél fordul elő, de úgy tűnik a P3-nál is atom xar a plugin, vagy maga a Mihome. Tudtok olyan MiHome verzióról, ami nincs elbaxva és működik vele a P3 is ?thx!
-
Attti73
tag
Sziasztok! Vásároltam egy Xiaomi Air purifier 3-at és nem tudom a google home-mal összepárosítani. A home app-ban a Mi Homa alkalmazással összelőttem, ott írja is, hogy 1 eszköz, de a főképernyőn nem jelenik meg, és nem is tudom irányítani. Van valakienk ötlete? Köszi
-
zacci
aktív tag
Hi,
Szeretnem megosztani a tapasztalatomat MiHome vs Purifier 2 kapcsan.
Tegnap athelyeztem a P2-ot egy masik szobaba es akkor raneztem a mihome pluginre (honapok ota nem neztem). Csodalkoztam, hogy alig reagal a szuro es eltelt vagy 1-2 perc mire mutatott valami erteket. Na mondom itt valami nem stimmel. Lehet bexart a porerzekelo. Ideje kitakaritani. Kikaptam az egesz szerkezetet, szetszedtem, mert lattam nemi port a lencse belso oldalan. Szepen kitakaritottam, visszaszereltem, de tovabbra is alig akart feleledni.
Sok ido telik el mire mutat valami szamot, es baromi lassan valtozik. Na gondoltam elo a fustgeppel (cigi), adtam a szajanak, a gep szepen kezdett felporogni, de a plugin tovabbra is 10-es erteket mutatott aztan nehany perc mulva vegre felugrott 50-60 koruli ertekre. A lenyeg a lenyeg, hogy baromira lassan koveti le a valtozasokat a legujabb Mihome + plugin kombo. Maga a gep ugy tunik rendben van, mert szepen reagalt a behatasokra (nem kalapacs).
Aztan gondoltam 1et es megneztem a tabomon levo Mihome-ot, mert hat en ugy emlekeztem, hogy azert a Purifier plugin regebben sokkal tobb infot adott a geprol. A telon az uj verzioban meg nem talaltam se a felfujt lufik szamat, sem pedig statisztikat a korabbi levego minoseg adatokrol. Szoval raneztem a tabra, mert oda nemreg raktam fel egy korabbi mihome-ot, mivel kellett az egyik cuccnak a tokenje. Es lass csodat, a purifier pluginban ott van minden ami az uj pluginbol hianyzik! Szepen mutatja a felfujt lufik szamat, a statisztikat es ami fontos, kb. 5 masodpecenkent frissult a szenzor ertek. Mikozben a telon futo legfrissebb mihome-ban meg mindig csak egy korabbi adatot lehetett kiolvasni, addig a tabon a regi mihome serenyen mutatta az eppen aktualis ertekeket. Sot! A regi mihome-ban tizedes pontosaggal mutatja a homersekeltet, mig az uj mihome-on ez mar felejtos. Mint ahogy a statisztika is eltunt belole. Szoval, ha valaki ugy erzi nem mukodik rendesen a legisztitoja, nem frissulnek az adatok, akkor az a legujabb mihome miatt van. Nagyon legagyitottak a plugint 8( Egy csomo mindent kivettek belole, ami korabban meg ott volt, nem beszelve a frissitesi sebessegrol.
A regi Mihome alatt a v5.4.38-at ertem. Az uj meg a v5.8.10 -
Gabesz87
veterán
Miért van az hogy a 3H légtisztítómat nem tudom frissíteni a Xiaomi home-ban. Írja hogy de frissítés van, elkezdi tölteni, de megszakad.
-
proger82
csendes tag
Sziasztok
Van egy xioami parasitom. Jol doglozik minden oke vele, siman beallitottam.
Ma vettem meg egyet, es egyszeruen nem sikerul az applikacioban hozza adni, en vagyok a bena vagy valami trukk kell hozza.....
Szerintem mindent ugy csinalok mint az elozonel, -
Buci7
csendes tag
Sziasztok,
Nekem meg most olyan hibát produkál, hogy fixen beállt a hőmérséklet 25celsiusra, és 50% páratartalomra, és innen nem mozdul semmire :S lehet, hogy garanciáztatni kéne? -
dvogabi
tag
válasz
Cruzito76 #358 üzenetére
Szia!
Nem egyszerű feladat, én február óta kerestem, (és maradtam le egy-két lehetőségről) végül a xiaomi.hu-ra érkezett szállítmány májusban 20.-án tudtam rendelni tőlük 51900-ért.Másnap megjelent az extreme digital-ba 50-ért, az aqua-ba 90-ért.Napi szinten kell figyelni. -
jsmaker
újonc
Sziasztok!
2 napja vásároltam egy 3H-t és a lentieket tapasztaltam. Érdeklődnék, hogy volt-e valakinek ilyen tapasztalata?
Az eszköz appból/felhőből vezérelt bekapcsolás, vagy bármilyen távoli művelet után elkezd "zúgni", "búgni". Nem ventilátor probléma, mert az érdekesség az, hogy a zúgás álló ventilátornál, kikapcsolt/stand by állapotban is tetten érhető (talán tápegység). Automata módban a szobában nem is hallani, de ez a hang rögtön észlelhető belépve a helyiségbe.
Videót is készítettem, azon is hallik. Az is, hogy csak a készülék teljes áramtalanításával szűnik meg. Ez éjszaka annyira hallható, hogy felébredtem rá.
.
Arra is rájöttem, hogy egy halkabb, hasonló zúgás belép akkor is, ha be van kapcsolva a kijelző, ez elhalkul ha kikapcsolom az OLED-et. A fenti zaj viszont nem szűnik meg, sőt akkor is jelentkezik, ha alapból be se volt kapcsolva.Az eddigi tesztjeim alapján, ha nem appból, vagy appban beállított "felhőből futó" folyamatból vezérlem egy teljes újraindítás után, akkor ez nem lép fel. De így pontosan a lényeg veszne el, hiszen az appból/felhőből való vezérlés, és az előre beállított bekapcsolások elérhetősége lenne a lényeg egy okos eszköznél.
Sajnos ez szervizben nagyon nehezen lenne produkálható, akkor is, ha én itthon már bármikor megoldom, így inkább vissza fogom vinni 14 napon belül, mert bármennyire csendes és amúgy szuper, ezt a zavaró hangot nem szeretném megszokni...
Végigolvasva ezt a fórumot is, sajnos semmit sem találtam erről, ha van valakinek ötlete, annak nagyon örülnék.
Köszönöm!
-
Cruzito76
csendes tag
Sziasztok!
Egy Xiaomi Mi Air Purifier 2H-val szemezek. Látom, hogy nemrég még 50-55 körül mentek a 3H-k is, de most minden hazai webáruházból eltűnt, gondolom, a nyárra és a pollenszezonra tekintettel fel fogják nyomni az árakat.
Érdemes megvennem a nagyobb 3H-t? Egy kb 16 nm-es szobában működtetném, illetve este azt hiszem viszem a hálóba.
-
GZoli7
senior tag
válasz
bandigyerek #356 üzenetére
Szerintem neked légmosó kéne...
-
bandigyerek
senior tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ezek a készülékek tudnak mit kezdeni a levegőben szálló macskaszőrrel? Vagy csak az apró szennyeződésekre jó? A tapasztalati hozzászólás előnyt élvezne. -
madmike
őstag
Sziasztok!
Anyósom kozmetikus és jövő héttől újra elkezd dolgozni. Szeretne valami koronapusztítót a szalonjába. Ha jól gondolom akkor a lila szűrővel sem ér sokat egy ilyen Xiaomi légtisztító, ugye? -
RegElek
csendes tag
Köszi!
Külföldi oldalakon sem találtam túl sok infót erről
Két órát ment, megint hiba. Kikapcsoltam egy darabig, most megint megy 1-2 órája (kapcsolgatom a módokat), de még ma viszem vissza....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest