Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sygnus83
csendes tag
-
Nálunk lényegesen kevesebb a por a bútorokon. Feleségem por allergiás, most nem folyik az orra és nem köhög. És fél év után elég durván néz ki a szűrő cserekor, szóval van mit összeszednie. Ha valami odaég a konyhában, kb 10mp múlva felpörög, mutat több százas értéket és kb 5 perc alatt lehúzza a konyhaszagot minimálisra.
-
SPQR301
tag
Valóban ez a 3C legnagyobb hátránya a 3H-hoz képest, egyszerűen nem lehet rajta gombbal sebességet állítani, csak az appon keresztül. 3H-ban van low/med/high mód, amit gombbal ki tudsz választani. Elég szánalmas, hogy van rajta minden szar szkriptelési lehetőség, backend, wifi támogatás, de a legalapvetőbb és legfontosabb funkciót (szerintem direkt) kiszedték belőle, hogy vedd meg a drágábbat.
Alapvetően auto (ami általában legalacsonyabb) fordulaton szoktam használni, esetleg a 6-10m2-t lehet még elviselni. Ennél magasabbra max szellőztetés után pár percre szoktam rakni. (Ezért is felesleges a nagyobb teljesítmény).
Utánanéztem az IKEA-snak, esztétikus, veszek egyet kipróbálni a hálószobába. -
SPQR301
tag
Tényleg nem hallottam még róla, viszont ezek után határozottan felkeltette az érdeklődésem. Xiaomi 3H-ra a legolcsóbb ár 41.432Ft, amit találtam, tudnál segíteni a 20 ezer körüli megtalálásában, mert akkor én is rendelek?
A fő kérdésre visszatérve ugyanazon az áron én inkább a 3H-t venném, nem is azért mert egy hangyányit nagyobb a teljesítménye, hanem mert azon fizikai gombbal lehet kis-közepes-nagy teljesítményt beállítani, míg a 3C-n ehhez mindenképp kell az app. (auto-éjszakai-manuál van csak rajta, a manuált csak appon belül lehet állítani). A másik amiben jobb az a szebb kijelző, de hát ezt se gondolom túl fontosnak.
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Megerősítem a kollégák válaszát. Első sorban én is azt hittem lesz látszata a lakásban lerakodott por mennyiségében, de sajnos nem.A szűrő nálam is szörnyen néz ki, de sajnos a lakásban nincs kevesebb por.
A gép intenzitása tényleg akkor jelentkezik ha sütés, főzés közben terjeng a rántotthús vagy a perkelt szaga a konyhában. -
tybsen
addikt
Szerintem erre nem alkalmas legalábbis nálam ugyanúgy rakódik le por. Valamennyi port biztosan kiszűr de nem úgy működik ahogyan az ember elképzelné, hogy folyamatosan forgatja az egész lakásban lévő levegőt és a port teljesen kiszűri. Nálam akkor indul be igazán ha a konyhában van valami sütéses aktivitás vagy ha szellőztetek és kint rossz a levegő.
Ugyanakkor még nem használom csak rövid deje úgyhogy pontosan nem tudom sajnos megmondani. Az biztos hogy tegnap törölgettem illetve ment két kört a robotporszívó de ma már ugyanúgy van egy vékony réteg por.
Nyilván az egésznek a működése - tekintettel arra hogy egy láthatatlan dolgot mozgat és szűr - eléggé nehezen követhető. Talán majd fél év múlva meg tudom mondani a szűrő alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xbox Series X|S
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest