Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnj
csendes tag
válasz DonJoee #1225 üzenetére
Egy ilyen cookbook jellegű segédletet én is nagy örömmel fogadnék. Szintén nemzetközi verzió pihen a szekrényemben, és épp emiatt nem mertem még nekifogni én sem, túl sok lépés, túl sok buktatóval, ha száz kommentből ollózom össze a szükséges lépéseket akkor tuti hogy a lényeget hagyom ki . (Tegnap éjszakára olvastam végig becsülettel a topikot és nem érzem magam jobban )
-
bnj
csendes tag
válasz siemensfun #1269 üzenetére
Ugye jól értem, hogy egy lépésben el lehet intézni a CN régió beállítást és az ssh engedélyeztetést?
Nemzetközire frissítettél fel utána? -
bnj
csendes tag
Sziasztok, siemensfun kollega által javasolt linken indultam el (https://oded.dev/2020/11/30/AX3600-1/).
Globál verzióm volt, downgrade 017-es verzióra, engedélyeztem ssh-t és áttettem kínaira, minden jó volt. Feltettem a 3.022 verziót, látszólag az is jó, csak hát csirkelábas. Gondoltam a MiWifi-n majd állítom, hát nem... akármit is próbálok, az accountba belépés után azt írja ki hogy nem talál új vagy párosítatlan eszközt. Innen hogy lehet továbblépni?
Másik, ami még fontosabb - 3.022 upgrade-kor elveszett az ssh lehetőség, oké, de telnettel se tudok belépni, a hivatkozott linken lévő calc_passwd.py által generált root jelszavat nem fogadja el a rendszer...
Go to eleje és kezdjem a 017-tel megint, vagy van valami más megoldás a telnet/ssh problémára? -
bnj
csendes tag
válasz siemensfun #1341 üzenetére
A cikkben ennek a pythonosított verziója szerepelt, ugyanazt a jelszavat adta amivel nem engedett be
-
bnj
csendes tag
Igen, bdata-ban minden stimmelt, kétszer ellenőriztem le.
ssh-val hogy rakom fel? gondolom scp-vel átpakolom a bin-t, de aztán melyik paranccsal, hogyan tovább? (bocs a lamer kérdésért)
Illetve resetelésre elég a hardveres reset gomb?
Csirkeláb ügyben részben adok igazat, lehet h nem kínai volt, mert a Google Translate se akarta felismerni, de határozottan csirkeláb Próbálkoztam mindkét Chinese, Japanese, Korean választásával is, de egyiknek se ismerte fel. A státusz sorban viszont határozottan 3.0.22-nek mondta magát, szóval határozottan meg vagyok zavarodva, ezt a részt ezennel elengedném, csak működjön
[ Szerkesztve ]
-
bnj
csendes tag
próbáltam sysupgrade-del az általad javasolt herélt verziót (miwifi_r3600_all_6510e_3.0.22_INT+SSH+MI.zip), de a sysupgrade nem szerette a .bin fájlt:
root@XiaoQiang:/tmp# sysupgrade -v r3600-raw-img.bin
Image metadata not found
/tmp/r3600-raw-img.bin is not a valid FIT image
Image check 'platform_check_image' failed.Valakinek valami tippje esetleg? Azért szeretnék egy ssh képes verziót felrakni, mert nem működik a default jelszó, amit generál nekem az oded.dev oldalon lévő python script. Így mg gőzöm nincs hogy tudnék fw frissítés után belépni hogy újra engedélyezzem az ssh-t...
-
bnj
csendes tag
válasz DonJoee #1368 üzenetére
Én közben némi heurisztikával (értsd ideges ide-oda kapkodással) asszem megoldottam. Végigcsináltam megint a siemensfun kollega által megosztott linket mindent ugyanúgy, downgraded 017 verzióról indulva, és most működik minden...
Amit másképp csináltam az első körhöz képest:
(0. figyelmesebben olvastam )
1. kimaradt az első körben egy extra reset, azt is beiktattam (valamelyik posztban valaki figyelmeztetett is rá, csak elkerülte akkor a figyelmemet)
2. a Miwifi setup-jánál a root jelszót a wifi access jelszavával azonosra állítottam, és ezzel beenged az upgrade után telneten. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest