Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #3502 üzenetére
Itt voltam eddig is, csak nem volt mihez hozzászólni. Lehet ezzel viccelődni, holot tén szerintem tlejesen jogosan kérdeztem rá egy egy mérés fontos körülményeire, és nem figuráztam ki senkit, mert nem volt képes megnézni, hányszáz wifi sugároz azon, vagy mellette lévő csatin, miután kijelenti egy szamiai topicban, hogy nem jó a router.
De ha már szakmai topic, egyszerűbb lett volna egy két komolyabban a témába merülő embernek annyira komolyan venni a feladatot, hogy erre is figyelmet fordít, mert azt gondolom senki se vitatja, hogy az azonos csatin érkező zaj elég erősen befolyásolja egy lakásban a mérhető értékeket, és ugye 2m-ről is mehet mérni, csak minek, mikor azért vesszük ezt a routert, hogy falakon át is gyors legyen a net..... -
Lackooo84
nagyúr
válasz
trance89 #3502 üzenetére
Hát meg ez alapján
De elhiheted, hogy tegnap egész nap ezzel baszakodtam, rengeteg mérést és tesztet végeztem, így ez jött ki. Nem hiszem, hogy ez bárkinek kell jelentsen valamit, ezt csak így magamnak akartam kipróbálni. Egyébként a windows által kiírt link sebesség egyenesen arányos volt a sebesség mérések eredményeivel. Na de mondom én ezzel semmit nem akarok senkinek bizonyítani, csak kíváncsi voltam az AX3600-ra, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest