- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mforce
csendes tag
válasz
DonJoee #1225 üzenetére
Időközben az asszony hozott haza egy Globál darabot Lurdyból. Hát nagyon szomorú vagyok. Úgy voltam vele az 53nm-re lehet elég lesz, de ha nem, akkor váltás kínaira.
Háló és nappali 5 méterre egymástól. Hálóban a telefonok Wifi 6-ra csatlakozva is 150-200mbps a jel. Jelenleg hálóban lévő PS használhatatlan, 10-30mbps a max.
Mindent 2,4Ghz-n tart, kivéve ha átjövök a nappaliba.
Ezelőtti router is itt csücsül, Redmi AX5, de annak mennie kell a kollégámhoz. Csak összehasonlításképp az 876-ot adta a wifi6-os telefonoknak a hálóban tartózkodva.Blitzwolf okoseszközök jelenleg folyosón, konyhában kb. szerencsejáték, hogy hanyadjára csatlakoznak, de ha csatlakoznak is instabil a jel.
-
vottokar
senior tag
válasz
DonJoee #1225 üzenetére
Akkor én is jelentkeznék egy teljesítmény növelő " agysebészet hül*e gyerekeknek két mondatban" leírásra. Emlékezem anno a Dlink-re is csak így lett padavanom.
Bár nekem nem sürgős, fogalmam nincs, hogy mikor üzemelem be az AX 3600-amat.Esetlegesen egy másik kérdés. Itt hogy lehet beállítani, hogí az 5G csatornák közül mindegyik kiválasztható legyen?
Ha jól dereng a magyar beállítással "csak" 36-64 és a 100-112 5G wifi csatornák szabadok. Melyik országra kellene "tennem" reset után, hogy működjön az összes? pl- a a 149-161 is? -
bnj
csendes tag
válasz
DonJoee #1225 üzenetére
Egy ilyen cookbook jellegű segédletet én is nagy örömmel fogadnék. Szintén nemzetközi verzió pihen a szekrényemben, és épp emiatt nem mertem még nekifogni én sem, túl sok lépés, túl sok buktatóval, ha száz kommentből ollózom össze a szükséges lépéseket akkor tuti hogy a lényeget hagyom ki
. (Tegnap éjszakára olvastam végig becsülettel a topikot és nem érzem magam jobban
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged