- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na gyorsan össze is kapcsoltam őket, második router bedug és 30 másodpercig benyomva tartott reset gombbal nagy reset, ekkor kezdett az alsó kék led villogni, gombot elengedtem, routert leraktam, átjöttem a másik szobába a géphez, router konfig felületén rányomtam, hogy mesh keresés:
Kb 10 másodperc alatt meg is találta:
Elszöszölt vele 2-3 percet:
Majd készen volt:Kivittem a fürdőszobába a második routert, kád szélén mértem a telefonnal egyet, wifi jel szempontjából nálam ott a legrosszabb a kapcsolat, mindössze 86Mbit-es linksebesség, és 50-60Mbit mérhető sebesség van:
miután odakerült a mesh router, 576Mbit lett a linksebesség, és 200Mbit fölötti a mérhető sebesség!
Ja, és a második meg a hamradik meshbe kötött router lan portjai is használhatóak, nem csak a wifi rész, azaz egy emelettel feljebb fúrkálás nélkül tudsz kábeles lan kapcsolatot kialakítani, de ha akarod, a szomszédnál is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest