- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Alap utolsó snapshotot felraktam, kézzel telepitve hozzá luci-s dolgokat, telón ment AC-s wifiről speedtest + speedtest gépen + kisgépről helyi hálón másoltam 60MB/s-cel így már felugrott a freki. Memória 83% körül, +4 kliens volt wifin. Annyi hogy így is ha csak a speedtestek mennek akkor a proci 90%+ körül tetőzik 500Mbites internetes letöltésnél. SW offload + másik be volt kapcsolva.
Ami jó hogy nem dobálja a klienseket mint régebben az alap dobta, azok helyett voltak ssl-es dolgok cserélve amit használtam. Várom az új fixeket majd, meg teszt hogy mennyire lesz stabil.xabolcs: igen, reméltem hgoy a masik két cpu freki is mukodik majd , hatha kevesebbet fogyaszt...
Kínaiak amúgy megoldották, a memóriát lecserélik 8Gbitesre csak hogy működjön a CDT partíción kell valamit buherálni... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gitáros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest