- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
iloilo2000
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is megjött ma reggel az AX3600, global 3.x firmware-el, ami egy órával később tégla lett.
A leghivatalosabb oldal szerint csináltam az első lépést:
"1. On both Chinese and International model variants, roll back to the Chinese OEM firmware version 1.0.17, available here."
Vagyis letöltöttem a linken lévő firmware-t, majd a router kezdő varázslóját végigcsinálva (telefonos appot nem használtam) megkerestem az update részt, megadtam a letöltött bin file-t és soha többet nem bootolt a cucc. Narancs led világít.
Oké, akkor debrick. Letöltöttem a Windows-os TFTP appot, átneveztem a firmware file-t, sikeresen feltöltöttem a routerre, ami elkezdett kéken villogni. Reboot. Narancs led világít.
Akkor újra. Ugyanez.
Megpróbáltam Linux-ról, a router és a noti között switch, szintén sikeres TFTP feltöltés, kék villogás, majd a narancs bootloop.
Ugyanezeket eljátszottam a legújabb 3.x global firmware-el is, de az sem indul el.
Hangsúlyozom, a router kicsomagolása után, a gyári global firmware-re nem tudtam feltölteni kínai downgrade firmware-t. Nem játszottam kotyvasztott partíció-szétcsesző firmware-kkel.
Szóval a kérdésem: ki tudja megcsinálni a routert? Cserébe megkapja ajándékba.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest