- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy AX3600-am, amivel próbálkoztam korábban a kínai verziósítással, de vagy nem sikerült vagy csak nem ért semmit. Vettem mellé egy két darabos AX3000-es szettet, hogy majd együtt lefednek nálam mindent. Beleütköztem szerintem abba, hogy más volt a régió rajtuk. Nyomtam egy reset-et (10 sec a hátsó gombon) és azóta bekapcsolás után kis idővel eljut abba az állapotba, hogy fehéren(vagy talán kéken) világít a system a másik meg sötét. Wifi-t nem ad amire lehetne csatlakozni. Ha megy az ax3000-es amit most helyette használok, és rádugom a lan portjára (közben van még két switch), akkor az ax3000-es látja mint csatlakozott eszközt, de azon az IP címen nem jön be semmi a böngészőben. Mesh eszközként nem tudom hozzáadni.
Mit tudok vele kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest