Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
trance89
üzenetére
Eddig használtam egy AX3600-at szólóban. Ma vettem egy AX3000-et mesh slave-nek. Az lenne a cél, hog ymesh hálózat legyen vezetéken keresztül.
Próbáltam mind a három módszerrel összehozni őket, de semmi. Egyszer sikerült vezeték nélkül, de akkor úgy is maradt, nem volt hajlandó vezetékes kapcsolaton keresztül látni a slave a mastert. Ráadásul 5Ghz-es kapcsolaton, totál nem ment át a falakon meg a födémen.
A többi esetben amikor össze is hoztam őket, ahogy bedugtam az UTP kábelt (slave wan portjába és master lan1 portjába) a master (az AX3600-as) azonnal megbolondult. Nem volt internet elérés, és ha újraindítottam, akkor narancssárga LED maradt, fel sem állt rendesen.
Mindkát routert magyarországi boltokban vettek, gyanítom global fw van rajtuk. Most komolyan kínai firmware-t kell telepítenem rájuk hogy működjenek együt mesh-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- XPEnology
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi