- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
instantwater
addikt
Mi tefonon futtatjuk a navit, és BTn küldjük a zenével együtt a radióra.
Ez így elég stabil. -
MarkyVacano
újonc
Szia
Nálam sajnos gond van vele, kábellel és BT-tal is.
Simán kapcsolódik, de random, 5-20 percenként megszakad a kapcsoalt. Viszont utána rögtön automatikusan újra kapcsolódik.Tapasztalta ezt más is, illetve tudtok rá megoldást?
Külföldi fórumokon is elég nagy a tanácstalanság.
Ez így egy óriási visszalépés a 9TPro után, rengeteget telefonálok és navizok vezetés közben
-
TulogdiGador
csendes tag
Kameravédő: [link]
Tökéletesen passzol a gyári tokhoz. -
mhydas99
őstag
-
fontalaci
junior tag
-
Drughi
addikt
Lehetséges, nekem kb 2 hét után felvált, úgyhogy leszedtem, azóta pucér, de karcmentes.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Drughi
addikt
-
fontalaci
junior tag
A következő lenne a kérdésem, gyárilag milyen fólia van a telefonon, üvegfólia?
-
Drughi
addikt
-
plömplöm
őstag
szolgálati közlemény, hogy más nem lepődjön meg: a lemongreen kiadáshoz is fekete tok van a dobozban
-
atoszmester
tag
Sziasztok! Jól működik nektek a közelségérzékelő?
A GSMArena-n azt írják, hogy benne van a szenzor, az itteni tesztben meg azt hogy virtuális. Most mi az igaz? Poco F3-m volt, azzal szenvedtem és nem szeretnék még egy olyan telefont amiben virtuális van. -
Drughi
addikt
Nem hiszem.
Ezt sokan kérdezik, szinte mindegyik telefonnál, de nem értem miért.
A telep nem lesz nagyobb, optimalizációval 1-2%ot tudnak csak nyerni.Én még nem tapasztaltam olyat, hogy jelentős mértékben nőtt volna a SOT egy szoftverfrissítés után.
Pedig 10 év alatt megfordult a kezembe alsó hangon 40 telefon. -
BlueSteel
tag
-
csakegyvásár
csendes újonc
Köszönöm az összefoglalókat!
-
Drughi
addikt
Most van időm kicsit részletesebben válaszolni.
9T-ről gyakorlatilag bármire érdemes váltani, 3-4 év fejlődése van már a 13T / 14T-ben, de hogy miért érdemes a 14T-t választani a 13T-hez viszonyítva:
~30e Ft a differencia, amiért cserébe jobb kijelzőt kapsz (nappali fényviszonyok között sokat számít a +400nits)
Processzor+GPU tekintetében is van legalább 10% előnye a 14T-nek, valamint az UFS 4.0 is gyorsabb, mint a 3.1 (13T)Nem kérdés, hogy az árkülönbséget megéri a 14T.
-
Drughi
addikt
-
instantwater
addikt
A családban most cseréltünk egyet 14T-re.
Sötétben jobb képet lő, a szelfikamerája is sokkal jobb, sokkal gyorsabb tárhely, több memória.
Valósághűbb színű kijelző, magasabb frissítési ráta.Mindenben előrelépés, kivéve a Jack dugóban és a kameralyukban.
Jack átalakító fillérekért van az Alin.
Válassz valami megbízhatóbb Ugreen, Baseus, etc márkát és nem lesz vele gond.Hátrányok:
Régebbi androidon ment a Messenger chat buborék, ezen már csak a rendszer popup buborékjában jön fel, amiből az egész App megnyílik, az adott beszélgetés helyett. -
csakegyvásár
csendes újonc
Sziasztok!
Mi 9T-ről mire érdemes váltani?
13T vagy 14T?
Előnyök illetve hátrányok is érdekelnének. -
user01
aktív tag
A HyperOS 2. frissítéssel másnál is eltűnt az alkalmazászárból a Beállítások menü zárolásának a lehetősége?
-
Drughi
addikt
-
robiii32
csendes tag
Sziasztok! Telefon csere előtt állok és a 14T is a jelöltek között van! Átlagos használatra lenne: fotózás, netezés, streaming. Jelenleg egy Poco F2 Pro-t használok már 4.-ik éve ami eddig tökéletesen megfelelt, de sajna már kezd elhasznlódni! Kérdésem az lenne , hogy tudná e hozni azt a szintet ez a telefon mint a Poco? Valamint kivancsi lennék milyen minőségű a telefon műanyag kerete?
Gondolkodom a 14T Pro-n is de nem tudom , hogy megérné e az a plusz 100ezer érte. -
eddie17
addikt
-
-FreaK-
veterán
-
Drughi
addikt
Novemberben kezdték el kiszórni, az enyémre tegnap érkezett meg és igen ez már android 15
-
sanyika987
aktív tag
Hivatalosan van már 14t re android 15??
Nem az volt hogy novemberbn meglesz? -
Drughi
addikt
-
rukh
senior tag
nikilauda, user01 - kösz!
-
GoodSpeed
addikt
-
nikilauda
senior tag
-
user01
aktív tag
-
rukh
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a 14T esetében is problémás az Android Auto futtatása? Nekem 13T Pro-m van, és gyakorlatilag nem tud összekapcsolódni az autóm info rendszerével - az öt éves Mi 9 minden probléma nélkül használható.... A hazai és külföldi fórumokon különböző javaslatok vannak a probléma megoldására, de egyik sem segített.
Kösz és üdv!
-
petya0825
újonc
Igen, tényleg nagyobb a doboza, mint a teszt képén.
-
petya0825
újonc
-
Drughi
addikt
Nem EU-s piacra szánt modelt kaptál.
Aliexpress , Geekbuying és társai oldalról szokták beszerezni, ha nagyobb akció van.
Előnye, hogy olcsóbb és akár járhat mellé töltő, hátránya, hogy hivatalos garancia nélkül egy szervízelés elég macerás és az esetek 99%ban nem gyári alkatrészekkel fogják szervizelni. -
petya0825
újonc
Valóban, most megnézve a Global ROM van rajta.
Most frissült a 1.0.7.0 UNEMIXM OS-re.
De van rajta fólia is.
-
instantwater
addikt
-
GoodSpeed
addikt
-
-FreaK-
veterán
Nincs olyan AOD funkció a Miui-ban, hogy csak akkor aktivalodjon ha jött értesítés, de akkor viszont maradjon is úgy?
-
GoodSpeed
addikt
Akkor nagyon király,csak azért merült fel bennem, mert nem láttam a képen a jellegzetes szélét, így viszont megkapta a fullos csomagot! Ha 14T-r rendelnék én is onnan venném!☺️
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
GoodSpeed
addikt
Na ilyenkor jön jól, hogy szürkéből kapta. Frissítésnél nem számít, de kapott ajándékba grátisz,egy Xiaomi MDY-15-ET 67W-os töltőt,ami olyan 10 000 Ft lenne magában. Fólia is van a kijelzőn?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
petya0825
újonc
Ma kaptam meg a Cool-ról rendel 512 GB , 14T-t, és meglepetésemre a dobozban benne van a gyári 67W-os töltő. Bontatlan doboz és a helye is benne van a dobozban. Szerencsém volt vagy elkezdték belerakosgatni a dobozokba?
-
instantwater
addikt
-
Drughi
addikt
A yettel-es modellen is van, de eddig még rikácsolt.
Én beraktam minden ilyet egy mappába, amit sose nézek meg, meg megvontam tőle minden engedélyt. -
GoodSpeed
addikt
Van az EEAN is. Store valami, sok gagyi játék gyűjtőhelye.
-
instantwater
addikt
A UK modellen (valószínűleg a többin is) van egy előtelepített AppMall alkalmazás.
Ez bizonyára valami kínai Play Store alternatíva lenne.
Ezt adb-n kívül lehet valahogy törölni?
Tiltani nem lehet, még Hidden Settings en keresztül sem. -
instantwater
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
+#144 Viktor0610
+ #147 GoodSpeedKöszi!
1: Nézem Ali-n, de 700-4800Ft között vannak. Melyik az eredeti ebből? csak a legdrágábbat vegyem, az a tuti?
2: Flip tokot is néztem, de csak egy fajta ablakosat találok, ami elég gagyinak tűnik, lehet bepróbáljuk ezt, legalább olcsó.
3: okés, rendelek egy ilyet
4: tudom, olvasom a topicot, de ami van, azt is ki szeretném kapcsolni.
-
GoodSpeed
addikt
Kicsit frissítettem, mert pl van ami eltűnt, vagy máshelyen van:
Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi - LOGOUT.hu Számtech / Telefónia bejegyzés -
GoodSpeed
addikt
-
Drughi
addikt
1, Szerintem maradj a gyári töltőnél, Aliexpressen kb fele annyi mint itthon.
2, Tudtom szerint nem tud ilyet a telefon, de flip tokot tudsz venni szinte minden gsm boltban. Ugyanazt fogod kapni, mint aliról, csak 3x drágábban.
3, Ugyanaz mint a toknál. Nillkin ami minőségibb például.
4, túl lett parázva, ha visszaolvasol, akkor írtam is ,hogy nincs reklám para. -
Viktor0610
MODERÁTOR
4. Az a baj, hogy ez a reklám-téma erősen túl lett tolva. De hogy segítsek is: Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken.
Egyáltalán nem olyan durva a reklám-helyzet, mint azt itt egyesek leírják. -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Megrendeltem a feleségemnek a telefont a Telekomnál, holnap érkezik, tudnátok ajánlani az alábbiakra valamit?
1: kellene egy olcsóbb, de normális minőségű töltő (kábellel), amivel kihasználható a telefon maximális töltési teljesítménye
2: egy flip tok, amin van ablak is. Nem tudom hogy a szoftver egyáltalán kezeli ezt? Az előző telója (Mate20 Pro) tudta gyárilag
3: védő üveg, amivel probléma mentesen megy az ujjlenyomat olvasó
4: van esetleg valami tutorial, hogy hogy lehet eltűntetni a reklámokat?
-
Graphics
Jómunkásember
Egyszerű választás ez is.

-
pècsimunkás
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Elég drasztikus lépések ezek.
És helyette mit csinálsz? Fórumozol? -
pècsimunkás
addikt
-
Drughi
addikt
-
BlueSteel
tag
-
Drughi
addikt
Egyéni preferencia, hogy mi a fontosabb.
Sajnos a Oneplus elvesztette az identitását, miután Carl pei lelépett és amióta összemosták teljesen az Oppoval, Realme-vel.
Szoftveresen az egyik legjobb volt, utoljára a OP 10T-t használtam 3 hónapig, de nem győzött meg és bugos is volt amivel nem tudtam mit kezdeni.
Viszont a Nord 1-em 1 évig megolt (ami nálam csoda), az egy nagyon alulértékelt telefon volt szerintem.Ha a kamera nagyon fontos, akkor Pixel vonal. Még a 7a /8a kamerája is jobb, mint a 14T-jé. Nem beszélve a sima 8 vagy a 9 kamerájáról, de az már más kávéház.
Aprón van fennt bontatlan Pixel 8 180e körüli áron, nekem az volt az elsődleges célom, de adtam egy esélyt a 14T-nek. Meglátjuk meddig marad, de ha kijön tavasszal a Pixel 9a esélyes, hogy elcsábulok
-
BlueSteel
tag
Köszi a részletes választ.
Azt gondolom, hogy a kamerákat leszámítva mindenben vagy egál, vagy jobb a Nord 4.
Snapdragon chipsetet alapvetően jobban preferálom, takarékosabb is véleményem szerint. Nagyobb akku, brutál üzemidőket produkál a telefon állítólag 7-8 óra SOT is kijön egyeseknél.
Az Oxygen OS egy letisztultabb, jobb felület, régen volt Xiaomi telefonom, utána a Realme felülete (ami koppra megegyezik az Oxygen-nel) sokkal jobbnak, kezesebbnek, logikusabbnak és egyszerűbbnek tűnt.
Szebb kialakítás, fém ház, hosszabb garantált frissítési periódus.
Van egy 60w-os Superdart töltőm a Realme-hez, ami a Oneplusszal is működne, így azt sem kellene vennem.
Egyedül a kamerákról nincsenek annyira jó véleménnyel a userek, ami egyébként nekem elég fontos, itt a Xiaomi-nak jelentős előnye van.
-
Drughi
addikt
Kérdéses, hogy a közelgő HyperOS frissítés megoldja-e ezt a dolgot.
Javíthat rajta, de csodát nem fog tenni, de a tesztben kb reálisan le van írva a várható üzemidő.Mi a tapasztalatotok vele (Drughi hozzászólásait olvastam.)?
Tegnap nem töltöttem napközbe és 6óra20perc SOT jutott neki és 10%-on tettem töltőre este.A másik: egy sima 20W-os, vagy 40W-os PD töltővel felveszi a megadott töltési sebességet?
Nem. 67W kell neki a xiaomi által ajánlott PD szabvány.A kontextushoz annyit, hogy 3 éve használok egy Realme Gt Mastert, ami egy remek telefon, de az akkuja már azért nem az igazi, és nem jön több frissítés rá. Durva, hogy így három év elteltével alig találok valamit 200e alatt, ami hozza annak a szintjét.
A Gt Master pedig már a "Covid" okozta ár emelkedés végén jelent meg, azóta egy minimálisan csökkent ez a tendencia, de most már egy felső -középkategóriás telefon 200ÍK körül indul. A GT Masterhez képest jobb és sokkal fényesebb kijelzőt, 2x akkora RAM-ot és gyorsabb háttértárat kapsz. Ezek oylan dolgok, amiket érezni fogsz használat közben.Épp ezért a Oneplus Nord 4 is jelölt lenne, viszont elsősorban a kamerák miatt csábultam a Xiaomi felé.
Én is szemeztem a Nord-dal (volt is Nord 1-em, amit imádtam), de nem éreztem, hogy az jobb lenne. Talán csak nyers erőbe. Ahhoz meg 100w-os töltőt kellene venned, hogy kihasználd.szerk: Nekem a Pixel 8 volt még terítéken, szürkeimportban az 180e Ft. Érdemes megnézni, mert bár más, de egy nagyon is használható konstrukció.
-
nikilauda
senior tag
-
BlueSteel
tag
Sziasztok! Sikerült megcsípni egy 14T-t jó áron (175k) az emag black fridayen, még nem szállították ki. Azóta viszont átolvastam a külföldi fórumokat, és nagyon sokan panaszkodnak a rossz akkuidőre, illetve pl. az éjszakai merülésre.
Kérdéses, hogy a közelgő HyperOS frissítés megoldja-e ezt a dolgot.
Mi a tapasztalatotok vele (Drughi hozzászólásait olvastam.)?
A másik: egy sima 20W-os, vagy 40W-os PD töltővel felveszi a megadott töltési sebességet? Nincs kedvem 10e-ért Xiaomi 67 W-os töltőt venni hozzá, ha nem muszáj.
A kontextushoz annyit, hogy 3 éve használok egy Realme Gt Mastert, ami egy remek telefon, de az akkuja már azért nem az igazi, és nem jön több frissítés rá. Durva, hogy így három év elteltével alig találok valamit 200e alatt, ami hozza annak a szintjét.
Épp ezért a Oneplus Nord 4 is jelölt lenne, viszont elsősorban a kamerák miatt csábultam a Xiaomi felé.
-
Drughi
addikt
Nekem is így volt eddig, van egy Iottie wireless töltős tartóm, de ugye ez most nem megy a 14T-vel.
Itt inkább most a képernyőidőre vonatkozott, mert ez pl megdobja nekem. Van hogy napi 20percet vezetek, de sokszor van az 1,5-2 óra is és hiába az utat figyelem, a waze megy és képernyőidőt generál. -
Donki Hóte
veterán
-
Drughi
addikt
-
Peaceliker
addikt
-
pasztoha
tag
-
Peaceliker
addikt
-
Drughi
addikt
Most tartok 20% -on és 6ó40p, de ahogy a képen is látszik, volt egy kb 15%os rátöltésem
Szerintem a 7óra a reális lehet. -
Peaceliker
addikt
-
Drughi
addikt
Na akkor egy kis összefoglalás a 14T-ről így szűk 3 nap elteltével:
A legfontosabb és legtöbbett emlegetett dolog a szoftver:
Jelentem reklámmentes! Én ettől féltem a legjobban és kellemesen csalódtam. Ha a későbbiekben lesz is 1-1 akkor sem zavaró, de eddig egyel sem találkoztam.
A rendszer fluid, nem tudok rosszat mondani róla, pedig stock android és one ui-hoz szoktam, de felveszi a versenyt velük.
Tény, hogy nem jellemző rám, hogy teleszemeteljem a telefont és a témázást is csak alapszinten használtam.Kamera: Nem sok időm volt, de összehasonlítva a korábbi S22-mel biztosan jobb képeket lő, pedig az sem volt rossz. A pixel 7/8 kamerája viszont jobb, ezekkel van személyes tapasztalatom. A DXOmark nagyjából helyesen lövi be.
Kijelző: Az eddigi legfényesebb kijelző, amit eddig volt szerencsém használni. Nagyon meggyőző, szeretem, imádom.
Akku: A teszt jól fogalmaz, egy nap túlélhető egy töltéssel. Az én felhasználási szokásaimmal egy gyári 67w-os töltővel 10 percet még rá szoktam tölteni napközbe / este és így kényelmesen kibírja. [kép]
Még ami eszembe jut, hogy a gyári tokkal szerintem csúszósabb a telefon, azt biztos nem sokáig fogom koptatni. Fogásra kellemes, szeretem a szögletes formát. Sajnos a mérete az ideálistól nagyobb, de ez van, megszokható.
-
OberMotz
aktív tag
Erre mindig azt válaszolom hogy az első és egyben utolsó Motorola telefonom egy G84 volt minősíthetetlen értesítéskezeléssel. A MIUI/HyperOS lehet nem tökéletes, de a szubjektív megítélésem szerint még mindig fényévekkel jobb mint a Motorola.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Drughi
addikt
Ezek szerint napokon belül érkezhet az Android 15 + HyperOs 2.0
-
Charx
senior tag
-
joey04
titán
-
GoodSpeed
addikt
-
Charx
senior tag
Sziasztok.
Egy kisebb kitérő után tértem vissza a xiaomi-hoz. A galériában most megjelennek a régebbi képeim miután a Google fotókkal osszekapcsoltam, de ezeket a képeket ugye nem is ezzel a teloval csináltam. Most ezeket a régi képeket letölti a tárhelyre, vagy hogyan vannak a galériában? -
duke
aktív tag
Ez röhej, hogy 2024-ben még nem ismerik a kinaiak az USB 3.0. Pedig közel 15-20 éves technologiáról van szó. Még jó hogy nem RS232 -es sorosportot építenek bele. Az biztos hogy addig hanyagolom a xiamo telefonokat, amig a kinaiak fel nem találják maguknak az USB 3,0-át.
-
Alarikman
senior tag
-
joey04
titán
Nekem 14 ultra volt, abban 16 gb ram van. Összehasonlítási alapnak a vivo x100 pro-ban is ennyi van, és sokkal hamarabb lőtte ki az appokat a xiaomi. De volt még idén op12 (12gb), s24u (12gb), i15 pm (8gb) és mindnél hamarabb zárogatta be az appokat. Mindezt úgy, hogy az üzemidő is messze a legrosszabb volt.
-
Narxis
nagyúr
Gesztusvezérlést nem használom, nem vettem rá magam, hogy megszokjam, igen a gyári droid tényleg üres de inkább az mint, hogy a gyártó mindenre csináljon egy törölhetetlen beépített appot. MIUI Biztonság, MIUI App Vault, MIUI Zene, MI Video, MI Jegyzet, MI... meg tudom is én mik voltak régen. Szerintem a kevesebb sokszor több de igen, mások vagyunk akkor, így már érthető.
-
GoodSpeed
addikt
Így van, ráadásul azok minőségi appok, melyekkel egy komplett ökoszisztémát hoztak össze.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Drughi
addikt
Bizony, a one ui igencsak minimalista /ami nem baj/ , a stock.android után (pixel), jött a Motorola ui-ja (aminmeglepően jó és stock közeli), ezután jön a one ui, legalábbis amiket én próbáltam.
Remélem a HyperOs-sel.nem lesz gondom, bankolás és NFC-s fizetés ami nekem nélkülözhetetlen, hogy flottul menjen.
-
Jack Oneill
veterán
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Pm
-
-Mosquito-
őstag
-
yuing
őstag
-
Drughi
addikt
Na, 14T berendelve.
Sikerült az apróról fogni egyet, gyári töltővel jó áron, 3 év hazai hivatalos garanciával.Kíváncsi leszek, nagyon rég minimalista droidon éltem ( Pixel , Motorola, Samsung).
-
Tbence1224
újonc
Tetszetős készülék
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- iPhone 13 - 128GB - Akku 89%
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.