- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Céges Samu A35öm még rosszabb. Sajnos az újabb rendszerek egyáltalán nem takarékosak. Ott kijelző nélkül 2,8% a merülés, bekapcsolva 13,8%. 1h30m kijelzőidővel maradt benne estére 42%.
Azon pedig se játék, se pötyögés, semmi hardcore cucc és sokkal kevesebb telepített app. Tegnapi hír A36 meg bootloopba kerülhet update után. Nem rózsás a helyzet ott sem. 
-
z123456z
őstag
-
kreg
aktív tag
-
newabrand
újonc
A reklámok kikapcsolása az első dolgom volt, régi xiaomi userként számítottam erre. Egyébként reklámokat véletlenül se dob be, ez pozitívum. Még régebben a miui-nál azért volt 1-2 ami átcsúszott. Sajnos az üzemidő ennek ellenére is nagyon gyenge. Szemeztem a típussal, hogy saját használatra vegyek ilyet, ezért is választottam ezt cégesnek, de ha nekem kellett volna érte fizetni, akkor nagyon csalódott lennék. A 3 éves sokat nyúzott Galaxy A13 (ami nyilván a legtöbb szempontból gyengébb telefon) még mindig elvan egy hetet ha nem használom semmire, alig akar lemerülni az 5000-es akku. A xiaomi nyilván sokkal szebb, erősebb de ma olyan jó 40%-ot merült a szokásos max 30 percnyi használattal (az is böngészés és írás volt itt a fórumon, semmi hardcore).
-
törölt tag
-
z123456z
őstag
-
törölt tag
-
z123456z
őstag
Nekem tetszenek a fotók, amiket csinál a készülék, de picit összezavarodtam. Bele-bele olvastam a cikkbe, most van benne optikai képstabilizátor vagy nincs benne optikai képstabilizátor?
-
kreg
aktív tag
-
Szaraz
tag
-
ggeleven
őstag
-
kreg
aktív tag
-
ggeleven
őstag
-
kreg
aktív tag
A fő probléma az hogy ez a telefon nulla használat mellett,simán csak készenlétben is úgy merül mint egy léket kapott hajó. Ma nem sok idöm volt a munkába nyomkodni (általában nincs),ehhez képest reggel 5-kor 100%,du fél 4-kor 62%,az accubattery szerint 15(!) perc bekapcsolt kijelzö mellett. Oké,megy a bluetooth az óra miatt,jönnek az értesitések meg nyilván szinkronizálgat ezt azt a háttérben de ez akkor is nagyon gáz.
-
newabrand
újonc
-
fdisk
őstag
-
newabrand
újonc
Nekem nincs semmi általam telepített alkalmazás a telefonon, mindössze az intune és ami ahhoz jön MS alkalmazások (teams, outlook és társai), ezt még a céges rendszergazda rakta rá. Én még a google fiókba sem léptem be, így alkalmazásokat sem raktam rá. Az akku statisztikában sincs semmi, ami kiugró fogyasztást írna. Reggel óta jó 20%-ot merült és max 15 percet használtam (Chrome böngészőt).
-
dobdan1
csendes tag
Nálam a Mi fitness app szívta az akkut rendesen, mert engedélyezve volt a Health Connect. Mióta kikapcsoltam rendben van az üzemidőm.
-
kreg
aktív tag
-
törölt tag
Én azt mondom, hogy a "Portré" módban található 50mm-es feliratra klikkelve a Telefoto kamerája működik (ezt biztosnak gondolom), és, ha ugyan itt ("Portré" módban) a 75mm-es gombra klikkelek, akkor szintén a Telefoto kamera zoom-ol és nem a Főkamera, akkor ez utóbbi vagy az egész állítás szerinted nem igaz?
-
rick009
tag
ez így nem igaz. ha zoom-olsz akkor a szoftver dönti el hogy a fő vagy a 2*zoom-ot használja. sötétben előnyben részesíti a főkamerát és abból kroppol. de mivel 50Mpix-ből csinál 12,5 Mpix-et így igazából még ez is veszteség mentes.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
fdisk
őstag
-
dokee78
félisten
Hol tudok váltani a normál és zoom kamera között?
-
dobdan1
csendes tag
Beállítás --> További beállítások --> Kézmozdulat parancsikonok menüponton belül egyszer ki kell kapcsolni a Digitális asszisztens indítása funkciót, és utána a kézmodulat parancsikonok menüpont alján a Kikapcsolás vagy újraindítás alatt kiválaszthatod, hogy a bekapcsológombra újrainduljon agy beadja a kikapcsolási menüt.
Én úgy gondolom, hogy a legutóbbi frissítéssel úgy eldugták és átvarriálták a gemini kikapcsolását, hogy laikus legyen a talpán aki megtalálja, hogy hol kapcsolja ki.
-
ggeleven
őstag
-
fdisk
őstag
Nekem eltűnt a telefon kikapcsoló funkciója.
Ha a power gombot hosszan nyomom csak újraindítani tudom a telót, kikapcsolni nem.
És ami még zavar, hogy ilyenkor először a gemini jön be, majd csak ez után indul újra a teló.
Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
csoki9019
csendes tag
-
dokee78
félisten
-
törölt tag
-
csoki9019
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a telefont, egy ideig nem volt probléma, vagy csak nem tűnt fel.
Az utóbbi időben 3-4 hete feltűnt hogy az SMS szolgáltatás hulladék.
Fontos banki dolgokat intéztem volna de késik, nem jött meg időben az sms, ha egyszer elcsúszott cseszhettem majdnem fél napig, mert onnan ha újat kértem mindig az előtte 2-3-4 vagy több alkalommal megcsúszott sms érkezett meg, ami természetesen nem jó aláíró kód volt és majd 2-3 óráva késbb szállingóztak jelentek meg az üzenetek. Bankkal beszéltem, szerintük kiküldték időben. És feltűnt ha egyszer megcsúszik, minden is csúszik WEBkincstár belépési kódot sem jelenik meg, feleségem által küldött üzenet sem jelenik meg, semmi.
Nézegettem internetek hozzászólások alapján kapcsolgatom a beálíltásokat amit tudok, de semmi.
Valaki szembesült hasonlóval, van esetleg rá megoldás?
Egyáltalán hol lehet a probléma, andoridban, messaging alkalmazásban, vagy tényleg utóbbi időben a providerek (telekom) üzenetküldő szolgáltatása haldoklik?
Totál el van csúszva, így használhatatlan. (Nem is értem aki középkorosztályú laikus és nem ért a technológiához vagy nem akar, vesz egy telefont és nem működik megint a leges legalapabb funkció) -
fdisk
őstag
Igen. Egyelőre semmi haszna az egésznek.
Kíváncsi vagyok, bekapcsolják-e valamikor. -
kreg
aktív tag
Ki lehet csapni oldalra egy gombot,de hiába bökdösöm, nem történik semmi. Nem sok hasznát látom...🫣
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
fdisk
őstag
-
Toth_Jani
őstag
Az arc alapú azonosítás csak az infrás kamerával szerelt telefonokon működik pl:Honor magic 7 lite, Iphone stb.
Az ujjlenyomat olvasó pedig nem bírja ha nedves az ember ujja, ezt a Szonikus olvasók korrigálják majd, de ez még nem az, csak egy sima makró kamera. -
aprokaroka87
nagyúr
-
fdisk
őstag
-
z123456z
őstag
Mondanám okosan, hogy akkor ne használd, van helyette ujjlenyomat olvasó, de az is kaka. Eszek egy kis sós pisztáciát vagy kicsit nedves a kezem, már nem működik. Sem a hátlapos, sem a bekapcsoló gombos olvasóval szerelt xiaomi-im, vagy xiaomiaim ( szebbnél szebb szavak, melyik a helyes vajon?
), de még a fiam A53 Samsung-ja sem produkált még hasonlót. -
dokee78
félisten
-
fdisk
őstag
Egy aggasztó dolgot tapasztaltam a telóval kapcsolatban.
Mégpedig azt, hogy ha az arcalapú feloldás be van kapcsolva, egy másik telefonnal fel lehet oldani. 😳🫤
Kell hozzá egy jó fotó és felold a telefon.
Ez igen gáz szerintem. 😔 -
dokee78
félisten
-
kreg
aktív tag
-
dokee78
félisten
-
kreg
aktív tag
Van hozzá rengeteg,én a vékony átlátszó szilikont preferálom vagy a kemény műanyagot pl a Nilkinnek van egy tök jó sötétzöld amit majd meg is veszek nem soká. A webshopokból alapvetően a tok-shop nevüt használom vagy a tokgalaxist. Ez utóbbi legutóbb piszok gyorsan gyak. 2 nap alatt szállított.
-
z123456z
őstag
-
kreg
aktív tag
-
kreg
aktív tag
-
dokee78
félisten
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PS5 fat konzol
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azon pedig se játék, se pötyögés, semmi hardcore cucc és sokkal kevesebb telepített app. Tegnapi hír A36 meg bootloopba kerülhet update után. Nem rózsás a helyzet ott sem. 

), de még a fiam A53 Samsung-ja sem produkált még hasonlót.