- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
A következő probléma mi lehet?
Megy a zene Bluetooth-on, Spotify-ról autóban, otthon hangrendszeren, mindegy. Némelyik szám megy viszont hang nincs hozzá. Ha megnyomom a telefonon a hangerőgombot, akkor egyből lesz hangja. Teljesen random. Nem tudom, hogy ez esetleg xiaomi specifikus lehet vagy Android/hyperos. -
FerNandor
őstag
Rendeltem redmi buds 5 prot is a telóhoz. Szerintem elég jó, de csak ma jött meg. Viszont tök jó volt, hogy a telón be volt kapcsolva a bluetooth, kinyitottam a füles tokját és egyből felugrott a telón, felajánlott az appot meg minden. Nagyon szépen kommunikáltak.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
hosszas tanakodás után, beszálltunk mi is családostól 2db fehér 14-essel
Nekem nagyon tetszik eddig. Első Xiaomi telefonunk a feleségemmel.
Egyedül talán a főkamera látószöge kicsit fura nekem, elég széles látószögű szerintem főkamerához, ebből adódóan a széleken is jobban torzít, ahogy észrevettem.illetve éjszaka nekem is 7-8% körül merül, ahogy eddig tapasztaltam. Láttam ez többeknél jellemző. Amúgy elégedett vagyok az akksival. Szokásos felhasználásom során majdnem 48 óránként töltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest