Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Na kipróbáltam. Beírtam a keresőbe a telefon típusát és hogy gcam. Ki is adott egy oldalt, ahol linkelve volt 4 gcam verzió. 2-re kattintva rögtön az apk-t le is szedte, a másik kettő gyűjtőoldalra dobott, ahol ki kellett keresni. Az egyikhez volt egy ajánlott xml is. Az apk telepítés engedélyezése után fel ismentek, miután egy ismeretlen oldalról letöltött apk-nak megadtam mindenféle engedélyt. Ezt már szerintem eleve vonakodva teszi meg a legtöbb "átlag hülye". Majd elindítva látom, hogy nem lehet használni minden kamerát. Kutakodva megtaláltam, hogy van erre beállítás, de nem minden verzióban találtam meg. A legtöbb átlaghülyénél itt kuka lenne az egész Mindegy mondom akkor kipróbálom az xml-t is ha már itt vagyok. Bemásoltam leírás alapján de cseszik betölteni. Utána mondom nekem ennyi elég volt, de azért kíváncsiságból feltettem különböző verziókat. Ahány verzió annyi féle kezelőfelület, annyi féle hiba, nem működő dolog. Olvasgattam kicsit xda-n is, ott is ment a törpölés, ajánlgatás, kinek melyik verzió megy, melyik xml, melyiknél elérhető minden kamera, stb. Biztos oda is az átlaghülye ír. Fogtam, letöröltem az egészet, ez nekem nem kell. A véleményemet módosítom: ha a nehézségi szint egyik végén van az anyám is fel tudja pakolni, a másik végén pedig az űrtudomány, akkor eddig kb 2 lépcsőre tettem anyától, mostanra inkább 5-re tenném. Szóval várom mit tudnak a kamerából kihozni a xiaomi saját emberei, majd követem a frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest