Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Jó lenne valami bennfentes infó, de mivel vidéken lakom így elég nehéz lépnem. Igaz itt is van Metro, de szerintem itt mégjobban nekiesnek, és még jobban le van osztva, hogy kinek jut belőle és kinek nem. Pesten is lehet így van, de azért nagyobb rá az esély hogy tud szerezni az ember. Azért ott van egy pár Metro.
Na mind1, ha van tipped, akkor írj!
Vagy ha bárki tud valami jó kis karácsonyi akcióról, az írjon!! -
Yager01
senior tag
válasz
.:Vision:.
üzenetére
Persze, megértelek. A Metros egyébként egy kamu volt. Olyan beetetés féle. Én rohangáltam utána nem keveset, és azt kell mondanom, hogy mindegyik M-ban az akció elején volt, M-ként max 30-40 db. Ezt persz mikor megérkezett percek alatt elvitték azok, akiknek monjuk ott dolgozik az ismerőse, és szólt, hogy lesz ilyen monitor. Szóval szerintem aki tudott venni a M-ban, az nagyon mákos volt.
-
Yager01
senior tag
válasz
.:Vision:.
üzenetére
Szeva.
Van még az említett monitorból? Az auch-ban láttam 55e Ft-ért. Tegnap előtt voltam Pesten, akkor láttam.
Ezzel az árral is versenybe szállsz, vagy ez alá már nem tudsz menni?
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi