Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joysefke
üzenetére
Hát igen, ez is egy játékstílus. Próbáltam így is, nekem nem annyira jött be.
Nekem mindig van néhány rusher katonám, és minimum 2 sniper squadsight-tal, így szinte csak utóbbiak esetében használom az álcalehetőségeket, míg pozícióba küldöm őket.
A rusholók maxos páncél+kitin, jellemzően heavy vagy assault. Náluk szokott lenni kábító is, ha kéne valami fegyver az ellenféltől, amire sajnálom az anyagokat legyártani.
Olykor viszek egy durván felpáncélozott mimetic skines embert is alloy cannonnal.
Volt már olyan is, hogy csak a drónokat küldtem küldetésre, embert nem...
Impossible-n így is vérfagyasztó, nyugi. Főleg a terror küldetések... Említettem az esetet, mikor libasroban dobott sectopodokat... nem rohantam előre, hogy többet triggereljek, egyszerűen egy épületben ott beszélgettek a srácok a kis drónjaikkal egy kupacban... és abból nem lehet kihátrálni, mert ezeknek külön fegyverük van meglőni az elszaladó ellenfelet..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon para volt...
Impossible-n és részben classicon az EXALT is kemény ellenfél tud lenni. Azt sajnálom csak, hogy nagyon egysíkú küldetéseket kaptunk velük, illetve hogy akármeddig hagyom őket békén, a plazmákat már nem fejlesztik ki maguknak, pedig minden EXALT fegyver sokkal jobban néz ki, mint az alap, örültem volna csinos EXALT plazmáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Suzuki topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)