Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
micafighter
üzenetére
Vagy 3+1 medic, esetleg assault alloy puskával, hogy közelre se legyen tehetetlen az ember.
Van az a perk, hogyha valami megközelíti, automatikusan rálő, ez, és a run and gun elég zsír, főleg ha van mellé álcázós perkje is (ruhával, vagy gene moddal..) mmm, ne csináld, mert ismét kedvem támad játszani vele. 
Egy achi van még hátra az egészből, hónapok óta már, hogy minden kezdőpozícióból játsszam végig, de elő sem vettem az impossible ironman után... kicsit kimerített..
De már megtettem az első lépést, leszedtem ismét.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
Aktív témák
- Projektor topic
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Android szakmai topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van az a perk, hogyha valami megközelíti, automatikusan rálő, ez, és a run and gun elég zsír, főleg ha van mellé álcázós perkje is (ruhával, vagy gene moddal..) mmm, ne csináld, mert ismét kedvem támad játszani vele.
De már megtettem az első lépést, leszedtem ismét.