- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Aku-Aku
üzenetére
Hát, nekem a sima kampány se volt egy gyors menet, mivel addig csináltam egy küldetést, míg mindenki ki nem jött élve.

Most megnéztem a Marbz videóiból párat meg a konklúzióját, de úgy érzem, hogy annyira nem nekem való az LW2. Többen megjegyezték a videója alatt, hogy bizony a hosszú háború az a végére rohanó háború lett. A srác is mondja a videójában, hogy ha nem egy adott módon játszod az LW2-t, akkor bukásra vagy ítélve. Meg említette, hogy nem annyira örült a dark eventeknek, amik nagy részéről nem is tudott, mert olyan helyen történtek, amiket még nem fedezett fel, így tenni se tudott ellenük, de szépen maradandó bónuszt adtak az adventnek.
Amúgy maga a mod és az új karakter osztályok elég faszák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Autós topik
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Ingyenes az Epic Store-ban a Definitely Not Fried Chicken
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs