Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Aku-Aku
üzenetére
Hát, nekem a sima kampány se volt egy gyors menet, mivel addig csináltam egy küldetést, míg mindenki ki nem jött élve.

Most megnéztem a Marbz videóiból párat meg a konklúzióját, de úgy érzem, hogy annyira nem nekem való az LW2. Többen megjegyezték a videója alatt, hogy bizony a hosszú háború az a végére rohanó háború lett. A srác is mondja a videójában, hogy ha nem egy adott módon játszod az LW2-t, akkor bukásra vagy ítélve. Meg említette, hogy nem annyira örült a dark eventeknek, amik nagy részéről nem is tudott, mert olyan helyen történtek, amiket még nem fedezett fel, így tenni se tudott ellenük, de szépen maradandó bónuszt adtak az adventnek.
Amúgy maga a mod és az új karakter osztályok elég faszák.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest