- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Basszus, kellett egy hónap, mire jött valami intelem végre.
Nekiláttam az utolsó küldetésnek, ahol ugye kevesebb katonával kell végigcsinálni a rádiótorony kiiktatását.
Közben kaptam egy fullos Gunner katonát: nagyon jónak tűnik basszus! Elég jó support karakter, ugyanis a holo target+area supression+meg egy csomó aim-ot adó perkje van. Az area supression területe is növelhető még, tehát kb. egy egész csapatot le tud pinnelni, és holo targetet is tesz rájuk. Cserébe nincs gránátvetője, de heavy páncéllal megkapja a plusz heavy weapon slotot, így blaster launchert is tud vinni. Jó eséllyel el is találja a bandát, mert magasabb az aim-ja, mint a sima gránátosnak! Kár, hogy a végére kaptam meg, nagyon már nem fogom kipróbálni, a fő csapatot fogom vinni. Majd a Commander szinten!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Macbook Air m4 15 colos (ezüst) - 10 ciklus
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nekiláttam az utolsó küldetésnek, ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)