Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• l.skywalker

Topikgazda

válasz vg #4062 üzenetére

De itt a kulcs. Ez konzol topik. Ha lenne olyan PC-m amivel 150fps-el tudnék játszani, akkor nem lennék itt, hanem azokban a topikokban rontanám a levegőt. Anno 52ezer forintal a zsebemben indultan neki 2015 év végén, hogy vennék valamit amivel játszhatok. Addig mindig PC-m volt, de hamar felhomályosultam, hogy 52ezer forint nem sok mindenre lesz elég. Vettem egy 360-at. És innentől kezdve jól elvagyok ezzel a vonallal.

Másfelől pedig nem veszek 19ezerért játékot. A tavaszi leárazás alatt 15ezerért kb. 30 játékot vettem. Nem mellesleg, megtehetném, hogy a magasabb fps miatt PC-re váltok, de akkor mit csinálok azzal a sok-sok játékkal, amik megvannak nekem Xbox-on? Én bele kényelmesedtem ebbe a konzolos világba az egész ökoszisztémájával együtt és nem érdekel a magasabb fps, mert nem érzem úgy, hogy most valami hiányozna.

PC-t most azért építek, hogy régebbi és esetleg újabb stratégiai játékokkal is tudjak játszani ill. hogy a Mount & Blade régi és új részével játszhassak, mert az előbbi konzolon katasztrófa, az utóbbi pedig nem jelent meg.

Új hozzászólás Aktív témák