Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
De itt a kulcs. Ez konzol topik. Ha lenne olyan PC-m amivel 150fps-el tudnék játszani, akkor nem lennék itt, hanem azokban a topikokban rontanám a levegőt. Anno 52ezer forintal a zsebemben indultan neki 2015 év végén, hogy vennék valamit amivel játszhatok. Addig mindig PC-m volt, de hamar felhomályosultam, hogy 52ezer forint nem sok mindenre lesz elég. Vettem egy 360-at. És innentől kezdve jól elvagyok ezzel a vonallal.
Másfelől pedig nem veszek 19ezerért játékot. A tavaszi leárazás alatt 15ezerért kb. 30 játékot vettem. Nem mellesleg, megtehetném, hogy a magasabb fps miatt PC-re váltok, de akkor mit csinálok azzal a sok-sok játékkal, amik megvannak nekem Xbox-on? Én bele kényelmesedtem ebbe a konzolos világba az egész ökoszisztémájával együtt és nem érdekel a magasabb fps, mert nem érzem úgy, hogy most valami hiányozna.
PC-t most azért építek, hogy régebbi és esetleg újabb stratégiai játékokkal is tudjak játszani ill. hogy a Mount & Blade régi és új részével játszhassak, mert az előbbi konzolon katasztrófa, az utóbbi pedig nem jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7