Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
válasz parandroid #119053 üzenetére
hát ha én msot a saját helyzetemből idulok akkor series s-en pörög a fortnite, forza, meg most a cp kb hatodjára. ps4-en meg néha néha bf1. Most veszek egy ps5-t aztán pörögnének rajta a ps4-es bf1. PS4-en is szinte már minden játékot kijátszottam ami érdekelt. PS5-re meg nem igazán van ami érdekelne talán a pókember 2 meg majd a volverine. persze majd valamikor veszek ps5-t de lehet csak azért mert ps5. Valami nagyon hiányzik a gaming iparból. És az van ha akarok egy jó single-t játszani akkor mindig előveszem a Witcher 3-at vagy Cyberpunkot.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz gianni85 #119061 üzenetére
hát a witcher 3-at azt kétszer kijátszottam ps4-en meg még kétszer xboxon, a cyberpunkot meg fu brutál sokszor. Maga a világ, meg a játék jobban tetszik mint a witcher de igen az alapsztorit már nagyon unalmas, de a dlc-re megint új játékot kezdtem, de maga a város meg le nyűgöző. Olyan hangulata van amit még videójátékban nem éreztem. Egyszerűen sokszor csak sétálgatok a városban, meg nézelődők, a hangok brutális. Imádom.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
-
nincsnév007
őstag
válasz Döglött Róka #119260 üzenetére
-
nincsnév007
őstag
válasz IntelKiller7 #119290 üzenetére
az még elég kevés
-
nincsnév007
őstag
hihetetlen milyen nyelvérzéketek van, én is elég fiatalon angolul játszottam a játékokat, de szinte semmi nem maradt meg abból, pár szó mai napig és ennyi, most is játszok egy két angol játékkal de semmi.
icemad: pl tesóim most ált harmadikos, meg ötödikes de mind a ketten vért izzadnak angol órán annyira nem megy nekik. Egyszerűen nem éreznek rá a nyelvre, nem értik, mit hogy miért és ugye már a nyelvtant tanulják.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
series s ki írta a cyberpunknál hogy nem tud menteni mert elfogyott a tárhely. ez mi? találkoztatok már ilyennel? néztem kb 780 mb a mentési fájl
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz oriic #122386 üzenetére
vagy az az élő nem is olyan élő adás. Ezt akkor vettem észre amikor Révfülöpön voltunk nyaralni és a duna tv pont ott élőzte a Nyár 23 című műsorát és kisétáltam oda ahol volt az élő adás telómón ment közben és semmi nem volt ott. De oda volt írva nagybetűkkel a műsorra hogy élő adás
-
nincsnév007
őstag
válasz parandroid #122675 üzenetére
Upgrqdelt konzolt a seriex X prot érted ? Annak megint mi értelme lenne ?
-
nincsnév007
őstag
válasz N.YCityBoy #122710 üzenetére
Szerintem amúgy is másoltam volna mert konzol menüből egyből ki tudom jelölni az összeset sokkal egyszerűbb
-
nincsnév007
őstag
ha az xbox kivan kapcsolva alapból folytatja a letöltést wifin is?
-
nincsnév007
őstag
válasz twinfather81 #124026 üzenetére
egy próbát megér mert eszméletlen látványa van.
-
nincsnév007
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
game pass core-al lehet multizni?
-
nincsnév007
őstag
forza horizon 6-ról nincsen valami pletyka? kb mikor jön, hol játszódik?
-
nincsnév007
őstag
válasz frankdelgado #132491 üzenetére
Nekem duál bootos volt, nem emlékszem mennyiért vettem de nem volt olcsó. De imádtam magát az egész 360as konzolt, meg crt tévén vörösre bf3aztam a szemem. most szegényke kint pihen a a tévé alatt, de még tuti hogy működne controller meg durva hogy hány éves és nem driftel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Spórolós topik
- Mobil flották
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest