Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mankó

veterán

válasz cekkk #126136 üzenetére

Csak a netes probléma miatt el ne add az X-et!

Én az S-el voltam egyszer ugyanebben a szituban, sőt itt is beszéltük. Még a régi fat boxxal is 182 Mbittet töltögettem az akkori 200/50-es digivel. A digi váltott 500/200-ra, a sebesség 170-220 Mbit közöttre változott a boxon.
    Megjött az S is 1-2 hónapig minden rendben ment, aztán egyik napról a másikra ilyen 15-20 Mbitekkel kezdtek csak csordogálni a játékok. Az agyam majd eldobtam, mindenki 200 Mbitekről írkált, nekem meg max 20 volt, multis játékokból is ki-kidobált.
    Reseteltem a rootert, boxot, újrahúztam a kábeleket, wifivel is próbáltam, forward, portolgattam, dmz stb, még a digivel is telefonálgattam. Elment rá 1-2 teljes hetem az idegeskedéssel, nem változott semmi, már a box eladás is eszembe jutott. Persze a PC-n, NAS-on ser-tepert a 400 Mbit mindig, még az 5 éves Nexus 7-em is 60 Mbitet tudott. Aztán bekapcsoltam az Instan On-t és elfogadtam, hogy ez ilyen.
    Eltelt 2-3 hét és magától megjavult. Ugyanúgy jöttek a 200 Mbitek, mint régen.

És az X-em is ilyen. Van amikor 270 Mbittel jön egy játék végig, van amikor csak 30-al. 500-al sosem fog. Hogy is tudna egy 5400-as hdd 60 Mbyte-tal írni, miközben megy a rendszer, meg még közben lehet játszol is? ...és akkor a hálózat, vagy MS szerver leterheltséggel még nem is számoltunk.

+ Egy kis saját mérés itthon. 500/200 Digi net, társas ház.
    PC-n MS szerverről max 40 MByte-tal tudtam tölteni, SSD-vel is próbáltam, torrenttel uaz. NAS-on láttam már 51 Mbyte-ot, de az is "csak" 400 Mbit - és persze azon nem windows megy természetesen.
    Ennyit tud az Xbox, legyen az Fat, S, vagy X - de nem is olyan rossz teljesítmény ez belegondolva.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés