Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Lehet, hogy en ertek felre valamit, de a fentiekbol az jott le, hogy az egyik gep egy 24-es fhd monitoron van es azon talalod csunyanak a 720p jatekokat?
Na most 720p-t azert ritkan latni, a one s is gyakran 900p de, ha 24es kijelzon recesnek tunik barmi, amit one s-en nezel, akkor a legvaloszinubb, hogy tul kozel ulsz.
Egy nagyobb tv "felskalazasa" ezen nem fog segiteni, mivel, ha a one s tud fhd-t az adott jatekban(es logikusan a jatek is ugy van megirva), akkor mar most a 24-esen is fhd-ben latod, vagyis egy nagyobb tv elmeletben nem, hogy nem segit, de meg ront is a helyzeten. (Ugyanannyi pixel kisebb vs nagyobb teruleten)
One x / series x, egy jo meretu tv 4k felbontassal es okosan belott nezesi tavolsag. Ezek tuntetik el a "recesseget".
A nezesi tavolsagra meg sok mindent lehet talalni neten mozis standard-tol elkezdve a kepatlobol valo szamolasig, de ne hallgass senkire.
Vagd a szeked a tv ele es, ha nem jo, tedd messzebb/kozelebb. Teljesen egyeni preferencia a nezesi tavolsag, ugy ulj, ahogy neked a legjobb. -
Nem tudom, mit jelent neked a budget, de ezek alá nem mennék árban:
LG 32LM6300PLA
Philips 32PFS6805/12, illetve érkezik az Ambilight-os 32PFS6905/12.Illetve magamnak már min. 43"-os TV-t vennék, de kinek a pap...
-
Beniii06
addikt
Milyen az a 2 box, fat/S? Nem játszottam ezzel a két játékkal, így nem tudom, hogy futnak.
"24-es noname mini tvn van, de olyan gáz a képpont távolság
Ha már ezt észrevetted, akkor egy még nagyobb kijelzőn ugyanakkora távolságból nézve csúnyábbnak nézne ki szerintem.
Talán a megoldás az egyik box one x-re cserélése lesz, azon nagyobb felbontáson fut a legtöbb játék és szebb grafikával + a fullhd miatt lesz egy élsimítás is.
-
Beniii06
addikt
-
Micsurin
nagyúr
-
-
-
icemad
nagyúr
Én ettől olcsóbban vettem wd blue 500gb ssd-t. Sokat dob a sebességen nagy játékoknál. Ha egyszerre sok játékot használsz és kell a sok hely, akkor bármilyen USB 3.0 külső hdd jó. (minimum 128gb-os kell.) Ha fontos a sebesség, akkor talán érdemes ssd-t használni.
Nekem most jött meg egy SanDisk 256 GB pendrive, ma fogom tesztelni. Elméletileg az is jó. Ssd sebességet szerintem nem éri el. Talán a hdd-nél gyorsabb. Kíváncsi leszek rá. -
HKorn
veterán
-
icemad
nagyúr
Gondolom apuka is ott lesz vele. Egyébként tényleg jó, mi hárman szoktuk játszani. (a két fiam meg én.) Olyan szinten tudunk ordítani közben, hogy az asszony csak a fejét fogja. Csoda, hogy nem hívták még ránk a rendőröket.
Ps4-re van még a Knowledge is power és a Frantics. Az is hasonló elmebaj. -
Zoleee83
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Arra leszek kíváncsi, hogy vajon a pure nextgen címeket fogja engedni external usb meghajtóra tenni?
edit.: Mert ha igen akkor még tetszetősebb az az SS. Notimban most lett cserélve az MX500 1TB (9,9TB írás tavasz óta és még mindig 98%-os) egy 2TB-osra, ha valóban nextgen only játékok is fognak onnan futni nekem tökéletes kompromisszum lenne.
Btw, One-on mindegy melyik USB-be dugom a külső meghajtót? Mindnek azonos a sebessége? Kék nyelvest nem látok csak emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Parfüm topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest