Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
Kedves Topiklakók!
Egy időben elcsípett akciónak hála hamarosan én is csatlakozom az XO tulajok táborához egy 500 gigás slim géppel.
A fórumot már egész jól végigpörgettem, ami tuti, EA access és gold mindenképpen lesz.A game pass-szal kapcsolatban viszont nem teljesen tiszta, hogy az csak bankkártyával fizethető?
Láttam továbbá több ajánlást külső hdd-re, a tapasztalatok alapján jelenleg melyek a legjobban ajánlott típusok?
Megtisztelő válaszaitokat előre is köszi
-
dj79
senior tag
Sziasztok!
Nem bírtam ellenállni a szomszédék bf akciójának, ismét beújítottam egy gépet másfél év kihagyás után
Visszaolvastam pár oldalt, ha jól értem, még mindig működik a hosszú live gold + 1 hónap ultimate hack? -
dj79
senior tag
válasz l.skywalker #196856 üzenetére
Akkor már veszem is az egy év goldot meg elő is fizetek a 3 hónapra olcsóé -
dj79
senior tag
válasz parandroid #219349 üzenetére
Ea playen van.
-
dj79
senior tag
válasz kalozhun100 #220616 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy volt már ilyenre példa a történelemben ittaz aprón vennél repjegyet?
-
-
dj79
senior tag
válasz IntelKiller7 #224436 üzenetére
#metoo
Dani for live gold president -
dj79
senior tag
válasz Hunt3r22 #225436 üzenetére
Igen, nem panaszkodom.
Néha vannak jó vételek, erről pl lecsúsztam, pedig két órán belül telefonon hívtam a hirdetőt.Amúgy One S casual gamingre tökéletes, de mondjuk egy modern warfare számomra élvezhetetlen volt rajta, még az f1-nél is hatalmas előnye van az x-nek.
-
dj79
senior tag
válasz philoxenia #229324 üzenetére
Nagyon sokat számít. Én egy Bx500 ssd-t tettem külső házba, jelentősen rövidültek a töltési idők pl a fallen orderben.
-
dj79
senior tag
válasz philoxenia #229327 üzenetére
Én valami olcsó axagon ee25 USB 3.0 házat vettem.
-
dj79
senior tag
válasz philoxenia #229332 üzenetére
2-3 ezerrel olcsóbb darabokban, talán annyi előnye még van, hogy ha külön veszel házat meg ssd-t, válogathatsz kinézetben etc.
-
dj79
senior tag
válasz CartmanLand0 #229702 üzenetére
Másik hdmi kábellel próbáltad?
-
dj79
senior tag
válasz Roland0224 #229994 üzenetére
Én lecseréltem series s-re a one x-et. Hangja nincs, a töltési sebesség megdöbbentő, de az old-gen játékok sajnos nem igazán szépek rajta, ráadásul a 364gb tárhely soványka, ha meg bővíteni akarod, akkor elájulsz a gyári ssd árától. Így most átmenetileg megint one x van a tv mellett.
-
dj79
senior tag
válasz Mr.Csizmás #230158 üzenetére
One X után series s-re váltottam, majd vissza. Nekem az nem tetszett, hogy amelyik játék nem kap next-gen patchet, az pont úgy néz ki, mintha one s-en futna. Pár hete 95ért vettem one X-et, új, bontatlan series kontrollerrel, jövő év júniusig garis a konzol, jobban passzol a felhasználásomhoz.
-
dj79
senior tag
-
dj79
senior tag
válasz csuvicsuva #230397 üzenetére
Cold war free week van
-
dj79
senior tag
válasz csuvicsuva #230404 üzenetére
Ja, úgy tűnik, de nagyon jól sikerült a season 2 update, az x fhd-ban is küzd. Korábban már volt nálam cw lemez, kipróbáltam, nem jött be. Most leszedted az ingyenes hétre megint, valami nagyon nem sikerült nekik... Szóval télbúztató hét helyett one búcsúztató hetet tartanak.
-
dj79
senior tag
válasz gtx560unlock #230778 üzenetére
Szerintem fluidabb, nekem OneX mellett külső ssd-n van a modern warfare, a cold war és a gta5 is.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz NdrewSunix #232006 üzenetére
Nekem egy pdp vezetékes van, az hibátlan. A nacon sem gyárt rossz dolgokat.
-
dj79
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel egy hét ingyen vanguard multi lesz megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest