Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pár hete volt akciósan a Forza Motorsport 6 Complete Add-Ons Collection amiről ügyesen lemaradtam. Nincs véletlenül valakinek egy eladó kódja hozzá?
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
működik még ha veszek 2 év goldot és ezt követően veszem meg az akciós gamepass ultimatet akkor automatikusan atkonvertalodik 2 év ultimate re?
konkrétan ez : [link]
Meg nem volt game passom -
hefike
tag
Monster hunter nem támogatja a splitscreent?🤔köszi.
-
Dreimus
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Ez a 600 / 2 hónap GPU csak "újaknak" van? Holnap járok le de nem engedi megvenni.

-
Dreimus
senior tag
válasz
Dreimus
üzenetére
Crytek-nek megoldodott es kerte irjam meg helyette mert hsz limitbe utkozott.
"https://www.windowscentral.com/fix-pending-apps-windows-10-store
Ebből a csokorból alul a Reset Windows Update (Caution) rész vált be...
Nem tudom mit csinált de miután ezt megtettem, hirtelen az eddig naprakész windowsom (amire azt irta a win aupdate nincs semmiféle frissités) nem naprakész volt és leszedett csomo upadte-et és már mennek a letöltések (ki tudja meddig
) Ezek szerint a msnak a saját updateje ragadhatott be vagy nem tudom.." - Crytek -
icemad
nagyúr
válasz
v-man
üzenetére
Dehogy lesz. Ez teljesen normális. Ha nagyon zavar, akkor elküldheted, de senki nem garantálja, hogy jobbat kapsz vissza.
Viszont ezzel kapcsolatban csináltam itthon egy tesztet. A villanyórától direktben kapott tápot az xbox, úgy, hogy semmi más nem volt azon az áramkörön, így nem volt alapzaj sem. Szerintem valamivel összegerjed. Még nem jöttem rá, hogy mivel.
Nálad van valami új cucc, nagyobb fogyasztó? Hűtőgép, fagyasztó vagy ilyesmi? -
v-man
őstag
Többször olvastam már itt, hogy egyes Xboxok kikapcsolt (gyors indításos) állapotban, halkan zúgnak-ciripelnek stb.
Sajnos most nálam is előjött, MediaMarktos, tavaly novemberi vásárlás, eddig nem volt semmi hasonló, de tegnap észrevettem egy tompa búgó hangot, ami csendben eléggé zavaró, ha hosszan kinyomom, akkor persze elhallgat, de ami még érdekesebb, időnként bekapcsolt állapotban is teljesen hangtalanná válik.
Szervíz lesz, ugye? -
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Tudom két külön játék, de ha a "Semi-openworld rpg és stealth elements" alatt hasonlót kell érteni, mint az AC utolsó 1-2 játékában(Origins játékmenetben bejött), akkor egy próbát mindenképpen fogok tenni vele Xbox beta appon keresztül.

Szerk.: A játék elejére gondoltam(első 20 perc kb.), ami tutorial jellegű, kicsit folyosószerűen valódi ellennel, korlátozott mozgás és taktikai lehetőségekkel kb.
-
Beniii06
addikt
válasz
hadam98
üzenetére
Igen, pont amit írtál(erre is gondoltam kivétel alatt, mondjuk éppen nem hallgatom), nincs fent, mert elvi/anyagi vita állt fent és pár zenész alapított saját streaming szolgáltatást Tidal néven, azzal a címszóval, hogy tiltakozzanak az őket kizsákmányoló cégek ellen(le is vetették Spotifyról a számaikat), ehhez képest Apple-nél is elérhetőek a számaik? Érdekes, pont az Apple, az a cég, ami kb. több mint 50%-os haszonnal dolgozik általában.
(Lásd első link a korábbi hsz.-emben
)
De ez már másik topik témája, részemről off vége. -
Gebriel
veterán
Co-OPtimus-on kívül, van valami használható egyszerű(!) oldal, lista ahol le van írva, hogy melyik játékokkal lehet co-op-ban tolni boxon?

-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Nem láttam trailert, semmit sem, mi az ami jobban felkeltette a figyelmedet az 5-el kapcsolatban? Mivel "jobb" az 5, mint a 4?
(#187066) Crytek
+(#187067) T0rnad0Nézd meg te is a verziószámokat, ha kell manuálisan frissíts (Microsoft Store + win update) vagy letörölve a beta appot, leszedve a legfrissebbet újra feltelepítve innen, más tippem nincs, esetleg hibaelhárítás, amit Dreimus kolléga írt. Ha lehet csináljatok legalább 150-200 GB szabad helyet a meghajtón, mert a program előre lefoglalja a helyet és ha nincs elég szabad hely az is meg tudja akasztani, mint Steam-en pl.
-
Dreimus
senior tag
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
T0rnad0
üzenetére
Ugyanez a jelenség nálam is. Se a Blair Witch ,se a Gears 5 előtöltés se a nemrég game passba rakott játékok pl Age of Empires 1 definitive ..stb nem jön le. Ember nem lesz a földön aki megmondja mi a baja. Sajnos maga a ms se tudja.
De mivel van itthon One X legalább használva lesz ,mert ugy néz ki a pc game pass feladta a leckét a msnak és csak a kiválasztottaknál müködik
-
Beniii06
addikt
válasz
T0rnad0
üzenetére
Itt is hibátlanul működik a Gears 5 Ultimate Edition előtelepítése. Nézd meg a verzió számokat!
Van elég szabad hely a gépeden?Win10 Start menü -->"névjegy"
Verzió: 1903
Buildszám: 18362.295Xbox Beta app: Katt a profilképedre felül --> beállítások --> Névjegy
Verzió: 1909.1001.9.0Nálam 150 GB szabad hely van és engedte letölteni, egyébként ~60 GB-ot akar leszedni(telepítve biztosan több), csak én nem akarok day one játszani vele, mert még a 4-re sem jutott időm.

(#187049) hadam98
Így már jobban érthető mit szeretnél, én nem ismerek ilyen programot, sőt azt sem amit linkeltél. Ha egyedül azt tart vissza a Spotify-ra való váltástól, hogy a zenék "elvesznek", akkor regelj egy ingyenes Spotify acc-ot(első 3 hónap ingyenes mostmár úgy tudom, ne felejtsd el lemondani a megújítást) és nézd meg ezt az oldalt, itt elvileg egy-egy lejátszási listánként kipróbálhatod ingyenesen, hogy működik az átvitel.
Azt előre biztosan meg tudom mondani, hogy lesz olyan szám(ami kizárólag itt vagy ott elérhető), hogy nem lesz megtalálható,de én úgy tapasztaltam, hogy Spotify-on pár mix kivételével eddig mindent megtaláltam, amit szerettem volna hallgatni, azután meglátod melyik jön be jobban neked. -
T0rnad0
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Igen, a legfrissebb van fent. Store-ban "Próbálkozzon újra később" hibát ír, Xbox Beta-ban 0x00000001 hibát ír, böngészőből fel sem ajánlja, hogy PC-re telepítsem. wsreset-et, újrarakni a legutóbbi frissítéseket próbáltam. Ahogy láttam, pár embernek volt ilyen hibája a Metro Exodusnál is.
-
icemad
nagyúr
Jól látom, hogy a Gears 5-ben lehet hárman is játszani local co-opban? Az baromi jó lenne...
-
bandi0000
nagyúr
Kellene egy kis segítség, letöltöttem ezt a microsot excluziv Blair Witchet, de nem találok valamit... Itt az elején elvesztettem a 30 fps-t, pedig X en játszok
-
eL Geri
őstag
válasz
oriic
üzenetére
A Gears 4-ben nem próbáltam, így nem tudom.
Hogy volt (Gears 4) / hogy lesz (Gears 5) a kampány mentése? Vannak slot-ok?
Azt szeretném csinálni, hogy elkezdem a kampányt egyedül. De elindítanánk mellette egy második kampányt is, amit időnként split-tel játszanék a feleségemmel. De nem szeretném ha összekeverednének az mentések / állások. Lehet ilyet?
A Gears 4-ben elöbb letoltam egyedül, aztán együtt. De most párhuzamosan kellene
-
pzstm
titán
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ebben semennyi. Microtranzakciò lesz skinekért. Az NBA2K-t nem a Gearbox fejleszti.
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
Utólag jobban belegondolva lehet erre gondolt, csak nem ez jött le a kérdésből, sorry. Nem vagyok almás cuccokhoz szokva, szerencsére, ott (YT link)még egy monitor állvány is 999$
Vagy pl az ilyenek(YT link) miatt. -
Beniii06
addikt
válasz
hadam98
üzenetére
Tehát akkor tudod, hogy egy előfizetéses szolgáltatást akarsz lecserélni ingyenesre, de ragaszkodsz kizárólag az előfizetéseshez? Nem érzed ezt ellentmondásosnak vagy csak mi nem értsük mit akarsz

Ingyen nem fogod megkapni az előfizetéses szolgáltatást, minden más szabály alól kibújást nem szabad itt leírni/megbeszélni, fizessetek elő családi előfizetésre és osztozzatok a költségeken, mást nem tudok mondani. Van szintén fizetős program, ami elvileg részben át tudja venni a lejátszási listákat(pl Spotify-ra), keress rá! -
hadam98
senior tag
Sziasztok
Apple Music-t használ az egész család és szeretném hallgatni xboxon a zenét játék mellett.
Ez Airserver Xbox Edition-al meg is valósult tökéletesen működik a háttér zene játék mellett Apple Music-ról, iPhone-ról lövöm át a zenét viszont nem tudtok valami ingyenes alternatívát? Ha nagyon muszáj akkor megveszem ezt de jobb lenne ingyen. Köszi! -
AMD Power
titán
válasz
kalozhun100
üzenetére
Jo sok ido? :) Mi ebben a sok?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eskü a keresőven nem találtam.
Sry, megyek a sarokba... -
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rííszpekt!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük.
Call of Duty Ghosts is mehet listára.

-
l.skywalker
Topikgazda
Volt a napokban téma, hogy generációváltásnál hogyan jelentek meg az új címek a 2 generációs gépre párhuzamosan.
Csináltam egy listát, miszerint 278 olyan játék van, ami még Xbox360-ra és már Xbox One-ra is megjelent és nem BC-s.
Beraktam őket egy listába, hogy a One megjelenésétől kezdve ez miként zajlott is le: [link]
-
Maxxy10
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Én 10 óra alatt tartok a ACT 4 Chapter 2-nel.
Ha jol tudom 5 darab ACT van szóval szerintem még kb 2-3 óra kell még. -
Viper26
nagyúr
válasz
kalozhun100
üzenetére
-
kalozhun100
őstag
Gears 4et mennyi idő végigvinni?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ehh, fenébe, akkor le is szedem inkább.
Man of Medan, nincs pass-ban véletlen?
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ezért vettem SDE-t.
89€ volt, és lefogadom hogy ennél jòval dràgàbb lesz külön.Annak gondolom senki nem örülne, ha minden nagyobb cím 7 évig készülne, hogy ne legyen roadmap meg dlc. Nincs elég idő a fejlesztésre, úgyhogy azt kell szeretni ami van.
-
wolf88
aktív tag
Konzolvilágnál szeptember 7-ig ismét konzolcsere akció van,amennyiben valakit érdekel.
[link] -
sugarforce
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
"bár nem probáltam, de..." Eddig volt releváns a hozzaszolas.
Sima fatnal fm szerianal meg volt a 60fps, fh-nal a 30, ami neha beesett 25ig, de akkor leginkabb valami hatterben folyo folyamat miatt volt, mintha valamit toltott volna free roamban.
-
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi
-
anorche1
őstag
Valahol tudok szerezni az uj cod hoz closed beta kulcsot?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Gebriel
üzenetére
Ha még nincs két éves be tudod regisztrálni gond nélkül. Számla abban az esetben kell, ha a számlás vásárlástól számítva nem adja be a 2 évet, de ez használt gép többedig tulajdonosaként nem érint téged, csak ha az eladó tud számlát is adni - és nem jön ki a 2 év. Ez esetben az MS-nek kell számlával bizonyítani a 2 évre való jogosultságot.
Annyi még, hogy tartozékokra 1 év garancia van, ami a gép mellé jár.
-
pzstm
titán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
igen, így értettem én is.
Ami durvább ettől az a Control, amin ledöbbentem.
Bár X-en azért játszható, de az eredeti konzolokon hogy a 10 FPS is többször előjöjjön az durva, még ha a generáció végefele vagyunk akkoris

-
-
AMD Power
titán
Huh azert ennek a Batman Arkham Knights a iranyitasa messze van a jotol. Az autot vezetni sem 1x. Vagy csak nekem furcsa most a BL szeria utan!?
-
pzstm
titán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Igen, sjanos ez jogos, ha nem fut jól.

Majd ránézek én is, de minden védelem nélkül sajnos nem a gép hibája.

-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nekem S-en nem volt semmi gondom vele, ha X enhanced, akkor ott lesz a kutya elásva.
-
törölt tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
10400ft.
Fele annyi, mint a rendes AAA címek. Sajnos ma màr 21k-ròl indulnak a jàtékok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- OLED monitor topic
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Ezek szerint a msnak a saját updateje ragadhatott be vagy nem tudom.." - Crytek
(Lásd első link a korábbi hsz.-emben
)

IntelKiller7