Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
Jönnek a cuccok

-
adrian94
őstag
Valaki megvette esetleg amazonon a Forza 5-öt?
ennyiért ajándék!Hogy müködik amúgy az ilyen kód vásárlás amazonon? Elutalod az összeget és emailben kapod a kódot vagy elküldi a kis papírt amin rajta van a kód?
-
pzstm
titán
Zombie Driver Ultimate Edition
Egészen jónak tűnik...megvárjuk akcióban vagy ingyenesben, picit talán sok a 15 USD, de lehet megveszem

Ryse pedig 50USD a heti akcióban, nem a legjobb, többre számítottam picit, mintha egyszer már olcsóbb is lett volna június elején vagy május végén
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok! A One kontrollere milyen hatótávolságú?
Szerk.: Megtaláltam. 30 láb (9.1 méter)
-
legiaap
félisten
Amúgy attila4go és te vagy a legnagyobb ellenségem.

Lesz olyan amikor nem a 14. hely környékéről fogok rajtolni?
Igen unom már, hogy állandóan hátulról startolok.
Ja tegnap kipróbáltam a Halo-t, fura egy game. Elmegy, de nem dobtam hátast tőle, mint ahogy a Titanfall-tól sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
legiaap
félisten
Gyerekek ez a 9 perces Nurburgring ultrabrutál.

-
hadogabi1
senior tag
Asszem mégis megvárom a Magyar premiert. Egyenlőre nincs olyan cím ami miatt annyira égető szükségét érezném a konzolnak. Aztán meg ha kijön a fifa csak idegesítene hogy vegyen meg 20 k ért mikor így majd megkapom a konzolhoz bundle-ként max 10 k-ért ugyanis ennyivel több max a konzol kb. Abból a 20 k-ból veszek majd mégegy kontrollert.
-
zeus90
aktív tag
válasz
adrian94
üzenetére
Nincs olyan, hogy európai meg us live, én vettem már itthon is live kódot, amazontól is, semmi bajom nem volt egyikkel sem. Semmiféle megkötés nincs. Sőt olyan sincs, hogy magyar accal regisztrálsz. Ezeket bármikor át lehet állítani 2 gombnyomással kb. Mindegy, hogy mit adtál meg a regisztrációnál. Max ezeknél a feltöltő kártyáknál van különbség, hogy most font vagy dollár vagy ft stb.
Játékot is lehet ázsiából is rendelni akár, ugyan úgy menni fog itthon.
Az meg, hogy magyarra megéri-e átállítani az majd kiderül, ha megjelenik. Régiónként változik az app felhozatal például. Nem tudom pl lesz-e lokalizált voice command. Mondjuk mivel ennyi ideig húzták a megjelenést, szerintem illene belerakni.
-
adrian94
őstag
Ha most Magyar profilom van, és veszek One-t, letöltöm a profilom akkor automatán átváltatja velem a régiót vagy ez hogy van? Ha pl Angolra rakom a régiót, akkor milyen live-ot kell majd vennem? Ugyan úgy jó a Magyar live (Európai live)? Melyiken vannak jobb árak/akciók?
-
zeus90
aktív tag
válasz
Krisz0630
üzenetére
Elvileg jók, nincs semmi régiózár, de várd meg, amíg ír valaki, aki szokta váltogatni, hogy ezek a dolgok hogyan működnek. Én US-en használom mindig és nem is tervezem, hogy átváltom.
De sokszor láttam már redditen, hogy a brittek is 1-1 játék miatt átváltanak, megveszik és visszaváltanak, szóval nem hiszem, hogy ezzel gond lenne. De biztosra nem tudom ezt megmondani.
-
Krisz0630
senior tag
Ezek a letöltőkódok bármilyen régióhoz jók?
Nekem most jelenleg Anglia van beállítva régiónak, de ha szeptemberben átváltok magyar régióra (már ha lehetséges "migrálni") akkor is fel tudom ezeket a kódokat használni?
-
zeus90
aktív tag
válasz
adrian94
üzenetére
Szerintem bármeddig. Olyan mintha megvennéd a dobozos játékot csak nem bontanád ki. Nem tudom elképzelni, hogy elévülne

De szerintem online felületen is hozzá lehet adni az accounthoz ha már az ingyen játékok is "megvehetőek". Bár ebben azért nem vagyok biztos, hogy létezik ilyen feature, nem nagyon ismerem az xbox webes felületét.
-
-
zeus90
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
elvileg figyelmeztet: ha merülőben van, kikapcsol a rezgés.
-
godzsy2
senior tag
Hol tudom még megnézni mi lesz a következő ingyenes játék júliusban One-ra a Gold előfizusoknak? A reddit oldala nekem tiltva van.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Edem25
üzenetére
Köszi szépen!

Akkor a Hama szerintem felejtős, fele akkora kapacitása sincs mint a gyári akkunak. Igen, én is az ára miatt hezitálok, de az elem se egy megoldás. Nagyon merülnek, pedig még egy hete sincs meg a gép és alig volt időm játszani is rajta. Ebben az árkategóriában tényleg lehetne alap felszereltség az akku....
-
Edem25
tag
Én is sokat hezitáltam rajta és rohadjon meg az MS, hogy ezt külön kell megvenni nem képesek alap tartozékként adni, de meg vagyok vele elégedve! Napi 2-3 óra játék után csak hetente 1x rakom töltőre!
Én is csináltam 360nál ezt a tölthető elemes megoldást sőt még utángyártottat is vettem 3000Ft ér (ami nem működött) de a rezgő iszonyat leszopta a tölthető elemeket ONE-nál! Nem volt kedvem baszakodni meg lemerül azt nincs éppen töltve azt a távirányítókból meg szekrény alól összebugázni éppen két AA-s elemet
vettem gyárit és azóta bodogság
árába nem gondolok bele! 
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Használ valaki Hama Dual Charger töltőkészletet? Néztem a gyári play& charge megoldást is, de sokallom érte az árat. (a gyári 10 körül van egy kábellel és akkuval, a Hama 6-ba kerül két akkuval, kábellel és töltőállomással).
A Hama akkujai 600 mah teljesítményűek. Akinek van gyári akkus megoldása, az megnézné nekem hogy milyen teljesítményű az akku benne?

-
gegg
tag
Elvileg hétfőn elviszik a gépet így már nem lesz szükségem ezekre a 7 napos gold kódokra
KF83V-WMWHH-MHBJ9-JMGW4-GV34J
483KW-BFCBK-WFMHJ-G83T4-JDJ8F
Használjátok egészséggel
-
válasz
hadogabi1
üzenetére
Micronal rendben megy a gari...nem kell fosni miatta!
Az ára nem lesz jobb max egy 10 essel, de szerintem annyit megér hogy ne kelljen várni, live működik, de en egy külföldi profilt használnék!Basszus 8 napja nem használtam a onet! Vettem egy kocsit es azt elvezem most! Francba hogy mindíg ilyen drága hóbortjaim vannak!
-
gduck
addikt
válasz
hadogabi1
üzenetére
"a kinect miatt marad a one"
Na ilyet is ritkán olvasok! Végre valaki, akinek tetszik a Kinect
Ez a jobb és szebb pedig egy tévhit, attól hogy valami gyorsabban tud számolni, még nem jobb 
Magyar menüre én is kíváncsi lennék, remélem az a pár kilobájt adat el fog férni a szoftverben...
Garit már most is tudod a Microsoftnál intézni.
Live előfizetés simán megy.Én nem várnék ha lenne rá zsém, de majd válaszolnak még kompetensebb fórumozók ebben a kérdésben

-
19Vico81
tag
miért nem látható az live.xbox.com-on a recent activitynel semmi ?
gold elofizu megvan es azert jatszogatok is
koszi elore is
-
hadogabi1
senior tag
Sziasztok. Xbox One vásárlás előtt állok. Láttam hogy a magyar premier szeptember 5. Érdemes ezt megvárni az árak miatt vagy nem? Semmiképp nem akarok rendelni ausztriából németországból és hasonló országokból. Jobban szeretem a bemegyek kifizetem elhozom párosítást. Magyarországon is csomó boltba kapható már persze a bolt intézi a garit a microsoft helyett. A kérdés hogy szerintetek mennyi lesz az induló ára. Valamint ha a megjelenés előtt vásárolnék egy konzolt szerintetek ha bármi gondja lenne ugyanúgy tudnám majd a magyar microsoft nál gariztatni szeptember 5 után? Vagy megnézik a számlát és látják hogy akkor vettem mikor még hivatalosan nem is voltunk támogatott ország. Lesznek-e előnyei a magyar megjelenésnek? Kap-e magyar menürendszert vagy hasonló vagy az már a mostaniban is választható? Xbox live előfizetés most már megoldható-e vagy majd csak megjelenés után? Fifa 15-öt várom rá meg asszonynak xbox kinect sport-ot. Gondolom a megjelenéskor lesz fifa15 bundle is úgy valószínűleg olcsóbban hozzájutnék majd mintha külön megvenném a gamet. Várom az építő jellegű infokat és nem nem nem nem akarok inkább ps4-t venni tudom jobb erősebb szebb de a kinect miatt marad a one . Köszi előre is.
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
megjött a BETA program résztvevőinek a Júliusi iupdate állítólag. Hazaérek töltöm is lefele

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Krisz0630
senior tag
iPhone-ra/iPad-re meglehetne valahogy oldani az XBOX ONE-os smart glass progit?
Sehogy sem tudom feltenni.

-
gianni85
veterán
én anno január-februárban 155ért vettem 3 játékkal (AC4, DR3, F5) majd pár hónapra rá sikerült ugyanannyiért el is adnom. PS4et 100ért vettem, pont ezért nem adnék a One-ért se többet (persze Kinect nélkül) és remélem is, hogy karácsonykor el tudok csípni egyet max 100ért (de olcsóbb is lehet, akár használt is
) -
vg
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Dupla annyiba kerül mint most ps4-en. Amúgy a játék remek.
-
bulikavagyok
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Pedig átvettem volna.

-
Zjunior
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Nálam volt

-
Something_
őstag
December közepén vettem, amikor sehol sem volt vagy csak horror áron :-)
Most októbertől kb februárig alig fogom tudni használni meló miatt, gondoltam eladom egy 100asért és majd febuárban veszek egyet szintén 100ért.
De így belegondolva akkor kereken 100e-et buknék 10 hónap alatt, így inkább megtartom
-
boost
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Azért 120nál többet nem adnék most érte újonnan, Kinecttel.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megveszem majd, ha bekötöm a gépet a helyére

vettem gyárit és azóta bodogság
árába nem gondolok bele! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7