- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
"Az MX4 -hez járt spatula is, vagy mi a szösz ez. Ti szoktátok használni? A videókon én úgy látom csak nyomnak valamennyit a processzor közepére, aztán a borda szétnyomja."
Én spatulával pasztázok mindent, szépen egyenletesen elkenve.
A paszta mennyisége és formája mindig vita tárgya a neten, láttam már 2 videót is YT-n, hogy általános szerelővideón ki van homályosítva a pasztázás, hogy ne szóljanak be neki hogyan csinálta.
Általában a borsószem az elfogadott szétkenés nélkül mivel a borda úgy is kb tökéletesen, légmentesen szétnyomja, felesleg meg kijön a szélén csak így lehetnek a sarkokon dry-spot-ok.
Szétkenéssel ez megoldható, ha tényleg keveset használunk kenéssel a kijövő felesleg is minimalizálható csak a kenéstől függően ha nem egyenletes lehetnek mélyedések és a borda rossz esetben légbuborékokat is csinálhat.
Itt egy összehasonlító videó hőmérsékletekkel: [link][ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
ata007
tag
Egyre tobb tacsko kolyok szuletik vele szuletett problemaval. A "tenyesztok" kiserleteznek a szinekkel, hogy hosszabb kutyakat gyartsanak ... Sajnos ez nagyon sok degenerativ betegseghez vezet. Nem a normal tacsko tenyesztest szuntetik meg, csak ellenorizni akarjak a vadhajtasokat. Hozzateszem, jogosan. Mint tacsi gazda tamogatom. A kornyezetemben 3 tacsi kolykot kellett elaltatni az elmult masfel evben mert mar szuletesetol fajdalmai voltak, a friss gazdi nem ertett hozza, a felelotlent meg nem erdekelte.
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Tőlem a szomszéd gyerek vitte el a régi Nokia crt monitoromat. Alsó hangon 25+ éves volt, de működött. Viszont lazán tudta a 120hz-et. Vga módban meg talán 200-at, vagy 240-et. . Meg volt vagy 30 kiló. Nem is értem a mostani fiatalokat, akik már a 120hz-es monitortól elélveznek. Mintha valami csoda lenne. Régen is voltak ilyen kijelzők.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Az semmi. Apum elment személyesen befizetni, az utca végén volt a sor. Természetesen nem tudta befizetni, mert a kocsi az én nevemen van. Sárga csekket meg nem küldenek. Miért is? Mert az egyszerű, és eddig simán működött. Most valami simple szarral kellene nekem bohóckodni, ami természetesen nem fogad el semmilyen külföldi kártyát. Se Revolut, se Google pay, se holland ING, se semmi. Facebook csoportban kell keresnem olyan embert, akinek van ez a simple szar magyar kártyával , hogy befizessem a 7500 forintot. De természetesen előre megyünk, nem hátra...
-
Steve1207
veterán
Veszel egy bármilyen 1TB-os nvme-t, meg mellé egy házat 4e-ért, aztán megvagy 25e-ből és gyorsabb is. Ha meg kell a gépezetbe bármikor át is rakhatod tárhelynek. Bár eléggé drágultak az nvme-k, épp tegnap néztem, azt hittem még 17e körül mozog egy 1TB-os is WD, közben meg szépen felkúszott az átlagára inkább 30e környékére, max 5e-et lehet nyerni valami akcióval.
Én úgy 1,5 éve használok egy 2x%-os nvme-et erre amúgy, hogy ideiglenesen tároljak, hordozzak nagyobb cuccokat (vagy xboxhoz oda-vissza tárnak, mert 120GB-ot áttol rá 6-7 perc alatt), maga a meghajtó meg egy fillért nem ér ilyen kondícióval, de ilyen csekély írással elvan még jó pár évig..
-
negyven2
veterán
Persze, hogy egy 40fps mód is elég lenne. Csak tényleg ott vagyunk még, hogy a preview beszámolok és pár videót leszámítva, még láttuk magát a játékot valós futás közben egy konzolon. Lehet tényleg olyan lesz, mintha egy pár évvel ezelőtti, minőségi cinematic, csak itt valós időben. Ahogy ott is írtam, a preview-ok alapján ez nem csak az eddigi legszebb Xbox-os játék ever, de az egyik legszebb UE5-ös játék is!
Illetve azért ha megnézzük a PS5/Series X|S eddigi teljesítményét, azért az tény, hogy 3 év alatt nagyon kevés játék jött ki rá ami nem tudta a 60fps-t! Igen egy belsős ex. címtől többet vár az ember.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
homerhamm
addikt
Egyszerűen elképesztően realisztikus a játék, a GTA V-ben nem tudod így megcsonkítani az embereket.
Ja, es ha a véres holttestet ráteszed a lóra, a pacin rajtamaradnak a vérnyomok, bár ezt a GTA V is tudta, csak ott ha elütötted az embert az autó lett véres. Kár, hogy a GTA-ban nem lehet lovagolni.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
Aha, azért azt is szokott, de nem az a jellemző. Húsvétkor neztem Jazz Jackrabbit 2 videót, na azt nem adott, de Fortniteot meg Stumble Guys videót igen. De néztem Euroviziót is, na azt se ad be, de helyette kapom a szőnyegmosós, kínai lifehackes, 10 éves gyerekek csinálnak videót, majomkodó tiktokkerek yt shortsait, táncoló afrikai kisgyereket, vagy a képeken latható karikás shortsokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Jóistengyerele, mertilyetmégnemláttál! Mekkora király cucc már. Nem valami igénytelen vacak, rendesen megvan csinálva. Mögötte a hófehérke se semmi.
Mondjuk nekem egyből Plankton jutott eszembe erről a képről.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Ez nem koncepció, hanem valós mod, bárki letöltheti, fent van patreon-on, csak nem tudtam, hogy MK1-nek is így nekiestek a komolyabb modokkal.
Ezeket az AI trailereket nem szeretem amúgy még koncepció szinten se, értelmetlennek találom. Te is össze tudsz ilyeneket dobni (nem az előfizus gyökérségeket értem meg a coin rendszeres pénzlehúzós vonalakat, amikből ide is volt már bedobálva pár generált), onnantól, ha összeraktad a környezetet egész jól lehet használni.
.
-
-
homerhamm
addikt
Éjjel elfelejtettem kikapcsolni az Xboxot, mert elaludtam, mikor felkeltrm, láttam, az Xbox óran 1:59, aztan mikor ránéztem két perc múlva a telefon órájára, akkor látom 3:01 van. Eszembe is jutott Lagzi Lajcsi.
-
-
negyven2
veterán
Igen... de kérdés, hogy érdemes-e megvenni amikor pl. Xbox-ra van külön Atari retro pack is, meg elérhető rá az Antstream Arcade is, ahol meg 1300 klasszikus játékot kapsz és a lifetime license is olcsóbb mint ez.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Steve1207
veterán
Itt válaszolok a steam-xbox cuccra odaátról, mert ha valaki benyögi ezeket már megy a harc pár óra után
Szóval szinte ugyanaz, fiókot összekötöd, a kliens meg nézi, hogy min vagy épp, játékonként meg megjelölik, hogy játszható-e boxon vagy sem és le van tudva. Ugyanígy a kontroller támogatást is, ami támogatott, azt beszűrik, hogy mehet és a többivel nem foglalkoznak, Steam Deck-nél se minden támogatott, ott se problémáznak rajta. Ennél egyszerűbb nincs és a játékok háromnegyede kapásból problémamentes indításra.
Mivel van steam accountod vagy epic, amit megvettél és rajta van az engedélyezett listán, hogy "mehet" itt is, az megy és le van tudva, de minek csinálnának egy EpicStore2-t vagy Steam2-t fölöslegesen, ha minden be tudnak pár paraméter alapján szűrni elérhetőségre? Szerintem még grafikai beállításokat is tudnának így fixálni, ahogy Deck-nél is vannak ilyen game profile-ok és akkor amit megad neki a kliens úgy fut. Ezt annyira nem ismerem, sose volt, de ott vannak a videók, hogy felülbírálja a játék settingsét.
Kontroller is adott, Steam-en ott van minden játék alatt, hogy lehessen szinte bármilyen bemeneti eszközzel, kontrollerrel használni 10+ éve. Csak bekapcsolják és belövik xbox kontrollerre. Ami nagyon egyedi/régi játék és nincs kontroller támogatás, arra is tudnak csinálni kiosztást amúgy, a kliens emulálja az adott inputokat a kiválasztott kontrollernél problémamentesen, delay sincs. Steam Deck minta a beállítgatások végett, itt egy minta, ahogy személyre szabja, ahol nem a touch részt használja főként egérként, hanem a karokat (persze azt is, de anélkül is belőhető, de nem az a fő lényeg, hanem, hogy ilyet is lehet).
.
-
-
-
addikt
Megnéztem közben az USB "tápolást" is. C1 -en pár perc után, S90C -n azonnal megszűnik az USB tápellátás kikapcsolásnál.
Lehet más kikapcsolási módban nem szűnik meg, de az annyira nem izgat, mert nem kell TV -nél alvó állapot. Pl. hangvezérlés is működik normál kikapcsolásnál.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
Az adott hdmi portot használod, van egy adott kép profil, az tartalmazza a képi beállítást, azért van kitalálva, nem? Ahogy átállítod a gyári profiltulajdonságokat igény szerint és amin hagyod, azon (kellene) maradnak. Múltkor levittem a régi lg-t anyumhoz, összekötöttük, ugyanazzal a képbeállítással indult, ahogy a konzol rá volt kötve és be volt lőve a hdmi 1-re a standard módosított profillal, másik porton a módosított movie profil, ahogy a külön android box-szal használtam (igaz elég ős tv volt már). Világ életemben így használtam az összes tv-t, ami volt (lg, samsung, pana).
Ha jól emlékszem bátyámnál hasonlóképp van most a Philips oled-en is, hogy ki van választva egy adott profile és annak a settings-ét állítod. Az a profile meg úgy marad, amin hagyta az értékeket, ha váltja a hdmi-t pl, akkor a korábban ott használt profilera kapcsol. Csak példaként, mert ez egy újabb 2 év körüli oled modell.Ezért nem értem a switch-es kérdést, az fapadosan mondva egy digitális Y kábel, csak érzékeli merről jön a jel és a másik irányba meg továbbítja. A kisebbeknek, ami 2-3m-es össz hatótávban működik még táp se kell elvégre.
Persze lehet már "ilyenek" az elmúlt 1-2 éves modellek LG, Samsung vonalon, de ez egy baromi hülye működés, ha nem jegyzi meg fixen a beállításokat, ha már így volt 10 éve is, de minimum a módosított profil megmaradt.
.
-
Steve1207
veterán
De alapból se kellene elfelejtenie az utolsó beállítást, maga az adott hdmi csatlakozóra állítod a képi módot, beállítod a profilt, úgy marad, le is húzhatod róla, visszadugod aztán ugyanaz a beállításod kell, hogy legyen. Nincs valami auto mód bekapcsolva, hogy a forrásjel alapján lője be? Én mindig manual csinálok megfelelő profilokat és átkapcsolom, amin épp használom és le van tudva.
2-4 éve volt sokszor ilyen jellemzőbben a lg-nél, bár samsungnál is, hogy elfelejtették a beállításokat a tv-k, aztán ment a falból kihúz megoldás és helyrejött, ahol meg nem, ott imádkozás a frissítésért. De pl egy kezdeti C2-nél tuiti volt ilyen, mert be van könyjelzőzve így rákeresve.
-
csuvicsuva
addikt
Értettem, hogy mit kérdeztél, csak hirtelen nem tudtam megmondani, mert szerintem a PS5, az Xbox és a PC is ugyanúgy van beállítva képileg, azokat természetesen megjegyzi. Mint írtam, a tv USB bemenetére van csatlakoztatva, a tévé folyamatosan áram alatt van, de ha áramtalanítom, biztos vagyok benne, hogy akkor is minden marad ugyanúgy. Az egy eszköz, két képernyő beállítást megpróbálom tesztelni, ha eljutok odáig, főleg, hogy egy FHD tévé van itt elfelvőben "mellettem".
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
-
Steve1207
veterán
Azokra gondolok, ami pl egy Dio4 oldalsó kiírás fele, harmada, elvégre 4k-ban gondolkodtál anno. Sokszor a felirat arányosan csökken, ahogy növeled a felbontást vagy fix a text méret és nem állítható. Szerintem pl ez már olvashatatlan 3m-ről alul meg oldalt, ami van: [link] Legalábbis baromira nem kényelmes. Meg ilyen stratégiában, amikor megnyitod a menüt és még (képarányhoz mérten) ennél kisebbekkel ott van valami karakter sztori vagy quest levezetve fél oldalban a box-ban.
.
-
Steve1207
veterán
De az úgy nem kényelmetlen neked? Hisz már felfelé hajlik a csuklód, ha annyira lentebb van mell/hasmagasságtól. Olyan ínhüvelygyulladásod lesz, mint a fene Egér pontossága is megkérdőjelezhető, ha nincs egérpad, ami szintén vacakolós, minden előnye elveszik egy normális egérnek.
Gamingre ott vannak a 60%-os billek amúgy normális switchekkel, játékhoz pont elég, nem kell felprogramozgatni se meg variálni vele, marad a gyári kiosztáson. De én az ilyeneket mindenképp asztalnál, egyszerűen kényelmetlen tv előtt (amikor meg valami stand-re rakod és előtted van minden akkor meg én tök kényelmetlenül éreztem magam egyedül is, hogy mit bziskodok itt ezzel). Stratégia, RTS, MMO és társainál amúgy sokszor olyan apróbetűs kiírások vannak, hogy monitoron asztalnál is nézegetni kell, nem 3 m-ről a tv-n, de azokkal nem játszok sűrűn, szóval passz, hogy most hol tartanak.
.
-
Steve1207
veterán
Arra, amire kitalálták kényelmes, csak az nem a gaming Persze fel lehet használni ilyesmire is, de nagyon specifikus dolog kell, ha nem elég egy kontroller vagy bill és egér. Pl budget autós és repülő szimulátor megoldásnál jól jöhetnek a plusz gombok, ha nem buttonboxot akar venni az ember 40e-ért.
Az egykezes nem lehet rossz, de az is inkább asztalnál és a normálisabbak szerintem még mindig vezetékesek vannak, ami megint nem opció. Vagy tartod a kanapéról az öledben a kistálcát ehhez? Asztalnál azt mondtad nem játszol.
.
-
Steve1207
veterán
NUC-ok változó, de ezek azért alapvetően elég kis fogyasztású cuccok, a belső meg javarészt egy laptop cucc (fapadosan) a nélkülözhetetlen része és le van tudva. Még jobb helyzetben is vannak a házkialakítás miatt. Amúgy ezzel régen se kellett sokat foglalkozni, manapság meg még annyit se, max azzal, ha ventis megoldás van valamelyik komolyabbnál, akkor mennyire hangosan pörög.
ITX: háztól függ teljesen, plusz elvárásoktól, hogy minek feleljen meg, minél kompaktabb legyen-e akár riser megoldásokkal, akarsz-e azért belerakni nagyobb hdd-t pl tárhelynek stbstb. Nekem mire megtaláltam a számomra szinte tökéletes itx házat tudásra/méretre... hát volt úgy 8-12 házam. Kérdés, hogy megéri-e itx-ezni jelenleg. Nem figyeltem az itx lapokat egy éve, de anno (2-3 éve) kb 25-30e-től már vehettünk egy elfogadható alaplapot, pár ezerrel többért meg középkategóriásat és bitang mini konfigokat lehetett összerakni. Most meg 90-140e között kezdődnek pl az AM5-ös vonalon pl (ha az elmúlt egy évben nem estek erősebben az áraik), intelből se volt egy éve elfogadható árú. Nekem ennyit már nem ért meg és visszatértem mATX-re.
.
-
-
Zsadi
őstag
Nem tudom, linkre egyből app-ot akar telepíteni.
De ahogy lentebb írták, első körben rotuer + ssd ahogy először tervezted? Rotueren is lesz valami media szerver dlna-n szerintem, lehet az is elég.Ezekkel a kis kínai boxokkal annyi mindent lehet amúgy mókolni, ha lesz időm az egyikből nas-t csinálok , de a Plex-ről is sokat témáznak Kodi meg Amlogic topikban, de mivel csak kipróbáltam régen , sokat nem tudok róla. Maradt a nas háttértárnak/media szervernek tv-nek dlna-n, az izmosabb filmeknek meg ott vannak a boxok NFS-el. Nálam úgy volt beállítva, hogy nyaraláskor szar időben nézték a srácok a mesét, amikor elunták a társast, távoli eléréssel.
-
Steve1207
veterán
Szerintem félreértette és csak az elvárt funkciókat vette egy kalap alá, nem úgy, ahogy ténylegesen kellene. Miért nem jó a fő laptopon vagy gépen megosztani, ahol megy a virágboltozás és kész?
LG -nél szerintem necces a Kodi: nekem úgy rémlik egy VLC-t se lehet. Plex a legegyszerűbb mindenesetre, ha nem akarunk belebonyolódni.
[ Szerkesztve ]
.
-
Zsadi
őstag
Valamilyen Amlogic box. Vontar X3/X4 - csúnyák, de jók
X96Max+ lehetőleg Vontar-tól - sok a fake ram/lan chipes mostanság. Mennek Nas-ról, USB-ről, amit akarsz. NFS, Samba stb.. megosztas, CE Kodi (CoreElec) megy rajta Linux rendszeren. Ha van aprón X96Max+ és leinformálható. Vagy valami Vontar...
Rockchip-es ne legyen lehetőleg.
Egyedül a Google licence hiány miatt steraming fronton kell számolni, hogy nem minden úgy megy ahogy kell, ezekkel az olcsó külföldi boxokkal.
Utána vannak persze a licence-s boxox, de az más árkategória.
Most még beugrott a Xaomi Mi Box, arra nézz rá, azzal nincs tapasztalatom, de nagyjából a fentieket tudja.[ Szerkesztve ]
-
Voy15
tag
Nemtudom, nemismerem ezt az Igel cuccot.
Ha tudsz rá linuxot varázsolni, és samba servert plusz rátudod dugni az SSD-t, akkor ugye az SSD tartalmát megtudod osztani a hálózaton, de nemhiszem, hogy működne.Ráadásul a samba iszonyat lassú is (nekem legalábbis)
Nekem is 2 TV-m van (egy Samsung és egy LG), de egyik sem képes önmagától látni a hálózati meghajtókat. Vagy media szerver vagy semmi sajnos, szóval azért TV-től is függ. -
-
Az a baj, hogy 20k alatt nem hiszem, hogy megoldható. Pi3 és a régebbiek nagyon nem jók erre a célra. Pi4 nem olcsó. Esetleg valami régi laptop, de az többet is fogyaszt, ráadásul nem is biztos, hogy megáll 20 alatt. (és hangos is lehet.)
Esetleg az új tv-n is hdd-t használnak, marad minden így és másolgatják, ami éppen kell.
-
Voy15
tag
Nekem egy 8GB Ram-os Raspberry Pi4-esem van erre a célra (is), illetve hozzá van csatolva 2 SSD, ilyennel. (Ez azért kell, mert a rpi tápegysége nem vitte el a 2 SSD-t)
4K-s tartalomnál már volt, hogy letérdelt de emlékeim szerint ott volt már minden, atmos stb.
Nekem van a Pi-n torrent kliensem is, szóval ha beküldök valamit, akkor az már eleve a csatolt SSD-re töltődik le, amit aztán automatikusan beszippant a plex.
És igen, eléggé szöszölős az elején, linux ismeretek elengedhetetlenek a megfelelő beállításhoz, de ha egyszer beállítottad akkor betonbiztosan megy.
Összeadogatva amúgy ez ilyen 60K legalább, ennyiért már lehet, hogy jobban megéri egy micro PC, csak az meg többet fog fogyasztani valószínűleg, ha 24/7-ben megy. -
Azért nem olyan egyszerű. Ott felmountolod a külső eszközt, és utána csatolod valamelyik mappába, plussz jogosultságot is bekell állítani, felhasználót, stb. És ezt vagy megcsinálod minden restartnál, vagy automatikusan indítod, de ahhoz már terminál kell, stb. Szóval az tanulós, foglalkozós téma. De, ha egyszer működik, akkor fut szépen, akár torrent mellett is.
Én rpi4-et használok 4gb rammal.
A legegyszerűbb talán valami windows minipc vagy androidos box lenne.
Linux kicsit bonyolultabb, de az is jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
Eszközt én nem ajánlanék, mert raspberryt használok. Az meg foglalkozós.
Volt itt ph-n valami ilyesmi topik, talán megtalálom. Elméletileg valami androidos box is jó lehet, de abból meg van millió féle.Talán itt tudnak segíteni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
4k-hoz ez biztosan kevés. 1080p is kérdéses, ha egyszerre 2 helyen megy a lejátszás.
Kodi is inkább helyi lejátszó.
Helyi hálózatos megoldás a plex és emby. Kb ugyanaz a kettő. Kell egy szerver gép, amin van a tartalom és kell 2 kliens gép, amin fut a plex /emby. Újabb tévéken plex és emby is elérhető, de ez függ a tv operációs rendszerétől. (Tudni kellene a régi és új tv pontos típusát, vagy legalább az os-t) Ha a tv-n megoldható a plex/emby telepítés, akkor nem kell külső eszköz.
Szervernek meg valami combosabb kell ennél, ha fontos lenne a 4k. (és még a többi dologról nem is beszélve... Hdr, 5.1 hang, stb.)
-
-
Guitar14
senior tag
Jaj ezt nem is láttam, valahogy átgörgettem.
És nem bánod ezeket, hogy eladod?
Csak mert saját magamból kiindulva mikor elkezdtem a retro konzol gyűjtést és már volt azért jó pár konztol akkor amik nem pörögtek azokat eladtam (SNES, Xbox Classic, PSP, PS3)
Aztán jól megbántam ezeket és vissza is vettem, főleg az Xbox Classic-ot amin azóta sokat játszotam, PS3-at is visszavettem de az annyira nem pörög sokat, minden inkább 360-ra vagy PS4-re veszek ami kijött PS-re vagy abba a generációban. PSP az egyedüli amit nem vettem vissza mivel nekem nagyon kényelmetlen és a SNES mert baromi drágák a játékok ahhoz képest amennyit játszanék rajtuk (ugyanezért nem volt soha NES-em és N64-em se) és Switch online-ba többé-kevésbé benne van amiket szeretek.
Úgyhogy azóta megfogadtam, hogy csak akkor adok el konzolt ha több van belőle vagy másik verzióra cserélem (slim/limitált)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Ja értem. De régen emuztam DOS-on de ugyanúgy vagyok mint a konzolokka. A hozzávaló hardvert keresem mindig. Ha DOS-t emulatorral játszanám akkor valószínű jópár konzolt is, de nem nagyon szeretem.
És milyen konzolt emulál még jól ami analogos? PS1, N64? Vagy talán még PSP is?
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Hát a Re-Volt például nagyon alacsony FPS-sel fut PS1-en ezért számomra élvezhetetlen, néztem neten videót, emulatorral is ugyanígy fut. Lego RockRaiders és az NFS Porsche meg totál más PS1-en mint PC-n.
Hát akkor meg minek az analog. Nekem Bittboy pocket Go-m volt, nagyon jó kis konzol, remek képernyővel, menüvel és emulációval de a D-paddal nem lehetett normálisan játszani. Nehéz volt diagonális irányokat nyomni. És amiatt nem is veszek már semmilyen kézi emulatort, inkább eredeti konzol vagy first party kontroller.
-
Guitar14
senior tag
Én nekem nagyon bejönnek, néha szoktam a trackpointot használni a touchpad helyett.
Az anyagminőségük és a robosztosságuk miatt szeretem őket, semmi sallang és csillogó fényes dizájnelem csak kőkemény funkcionalitás.
Warcraft II, Stronghold, Re-Volt, Lego Rock Raiders, NFS Porsche, Stunts és még pár DOS alatt futó játék.
Tehát főképp olyan játékokat amik vagy nincsenek retro konzolra vagy nem futnak jól, más verziók, nem jók kontrolleren.
szerk.: JA és van benne CD/DVD olvasó (ami hibátlan) és egyik gépembe sincs így amikor valamiért évente 1-2x kell olvasó végre nem kell céghez bevinni pendrivera másolni.Na majd mesélj az anbernicről, de nekem csak a formájával bajom, mint a switch joy-conokkal és a PSPvel, hogy hosszú ujjaim vannak és nagyon begörcsöl a tartástól és a kifordított küvelykujjaktól az analogon.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Na a jobb oldali az új érkező. (balra a már bevált 10 éves masinám)
IBM ThinkPad R51 a nagytesó, korához képest nagyon jó állapotban van
Pentium M 1.6 Ghz, Intel Extreme Graphics 2, 512 Mb Ram, 60GB HDD, 1024x768 TN TFT képernyő, 2 USB és még az akksi is elmegy töltés nélkól fél órát.
Windows 2000-et raktam rá és nagyon gyorsan dolgozik rajta HDD-hez képest.
Jó kis retro gép lesz belőle.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
A Win 11-el én még nem vagyok teljesen kibékülve, otthon még nincs, új céges gépen próbáltam ki egy kicsit, hogy mi hogyan változott. Kicsit kitekert lett nekem, start menü véleményem szerint elég bugyuta lett, Win10 menüvel még hamar megbarátkoztam az idejében, de a tálcán a vezérlőgombok abszolút rosszak, hogy semmi se elérhető egy kattintásssal. Gépházon ki se ismertem magam de a kedvencem a jobb egérgomb menüje, kijön egy szép Win11 tematikájú menü amiből csomó opció hiányzik, aztán rá kell nyomni a további tulajdonságokra (vagy mire) hogy kijöjjön a klasszikus korábbi windows-ok alatt ismert jobb klikk menü... nonszensz.
Csak az a bajom, hogy a Win 10 támogatása jövőre véget ér. Előbb utóbb muszáj leszek váltani de biztos nem fogom elsietni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!