- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csuvicsuva
addikt
Betáraztál, mire visszajövök?
Hülyüljünk, ugrassuk egymást, a többit meg hagyjuk ott, ahova való.
Látod mi lett egy hónappal és egy nappal ezelőtt a japán kutyaemberből és az is a te hibád volt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
-
-
-
Bep
őstag
Nagyon felmentek a műszaki cuccok árai is. Mosógépet nézegettem, ha megmurdelne a mostani, de szerencsére nincs még baja. Nekünk a hely miatt felültöltős van, de az olcsóbb kategóriában amit néztem, 30+ ezerrel drágább mint az lemúlt időszak. Bár mit számít, mikor 10 centi vastagon pakolod meg a bevásárlókocsit és 10 ezer simán ott marad.
-
addikt
Itt egy kicsit húzósabb példa. Most nézem, hogy a mikrot nem tavaly, hanem 2020. decemberben vettem. Akkor normál áron volt 45 ezer. Csomó helyen lehet kapni (pl. MM, Euronics), tehát nem azért ennyi az ára, mert valamelyik mini bolt drágán árulja.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Bogyi007
veterán
Azért az elsőt még majdnem elhittem - de ez nem az etetés ideje...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bogyi007
veterán
Annyira nem tud megmozgatni ez a hír...
Anno megnéztem moziban premierkor, de akkor sem jött át ez a nagy hűha hype...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Madoc
veterán
A csekkbefizetést a posta meg a szolgáltató látja. Az apposat meg aki az appot készíti meg akiknek átadja az adataidat az engedélyeddel amit az app telepítésekor adsz, blablabla.. ... Stb. Gondolom. Én boomer vagyok engem nyomon lehet követni de meg tudom őket is érteni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
Fiatal ismerőseim egyre inkább a nyomonkövethetőség hiánya miatt választják az analóg világot. Míg mi boomerek inkább az életünk megkönnyítése miatt digitalizálódunk.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Moby
veterán
Milyen csekk az, amit nem lehet qr kódról befizetni? Jan1-től kötelező a csekkre a netes befizetéshez a qr kód a csekkre!
/mondjuk nekem csekk sem jön évek óta. Egyrészt minek, másrészt meg a legtöbb helyen már feláras. Mondjuk én is ezt tenném, és nem lennék szégyenlős. De hát mit is várunk a szent papírszámla és garancialevél országában?
-
Nálunk meg a digitális átállás nem lehetőség, hanem kötelező. Július 1-től a holland posta nem hagy papír alapú értesítőt sem a küldeményről, helyette van okostelefonos app. Számlákat befizetni lehet még csekkel, de az feláras. (talán 3-5 euró körül van csekkenként.) Munkaóra nyilvántartás, bérpapír szinte csak online létezik. Stb...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Bep
őstag
-
Bep
őstag
A rasszizmusra stb. én is azt mondom, hogy nem való pálya közelébe sem. Tiszteletlenség a sport és a sportoló iránt. Nem akarom semelyik tábort megsérteni ilyennel, de általában nem a legélesebb kések a fiókban akik így cselekednek.
De mint harciasság, keménység, megnézve a mai foci a többi sporthoz képest, lassan a sakk is keményebb sportolókat nevel ki magából. -
philoxenia
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
addikt
Megint baleset...majdnem ott, ahol múltkor. M0 lehajtónál Budapest felé a 4 -es úton. Több kilométeres sor. Én Üllőnél kanyarodtam le, de onnan nem láttam a sor végét.
Aki arra jönne, és van rá lehetősége mindenképp kerülje el azt a részt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Azért Magyarország nem a "világ".
Így legalább a külföldiek olcsóbban és gyakrabban vásárolhatnak a magyar storeban, ezzel is javítják a GDP-t.
Politikától mentesen egyébként elég nehéz ehhez hozzászólni.[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
Számunkra. A környező valuták tartják magukat. Amúgy a rossz árfolyam nem tényező valószínűleg részünkre, mert semmilyen kommunikáció nincs onnan, ahol tehetnének érte.
Lehet kellene valutát venni és pár hét múlva eladni...
20% az infláció
A szerencsésebbek idén végre tényleg csökkentett energia árat fizetik és nem a piaci ár felett fizetnek, mint több éven keresztül mindenki az országban.
Kell ennél több.
Jah, és rekord áron van a gázolaj is péntektől[ Szerkesztve ]
-
-
Steve1207
veterán
Az nem a dlc-k miatt van? Volt hozzá vagy 8, de azt már nem lehet beszerezni, úgy meg azt hiszem ott virított minden. Még motoros kiegészítője is volt (bár azt lehet külön kezelték).
Nekem amúgy az egyik kedvenc "régimódi" szimpla autósom, egyszerűen mindent eltaláltak. Jó az UI, összhangban vannak az elemek kb, szép a környezet, sok minden van zárt autóshoz képest, hegyoldalak, lankák, folyók, házak, közönség, rengeteg elem és jó az összkép emiatt. Nagyon szerettem az autókba beülő kis animációt, még olyan is volt, hogy nyitná ki valamelyik újabb típusnál és gyorsan váltja a kézmozdulatot, mert nem a megszokott módon kell. Apróság, de jópofa.
Fizika is ok, de nincs túltolva semmi, de egy pocsolya is legalább lelassíthat erősen (úgy emlékszem), nem csak megcsúsztat. Nekem hozta a régi arcade érzést, hogy csak leülsz csapatni órákra és élvezed az egészet. Az időjárás rendszer csúcs, mai napig semmi nem néz ki így esőben, havazásban vagy a nagy viharokban a villámlásokkal. De a legjobb a környezeti hangok, csak állj le egy esős versenyen és hallgasd a vihart, meg, hogy kopog a szélvédőn az eső Legnagyobb hülyeség volt, hogy ezt a szériát kaszálták és sokan csak a kivezetéskor ismerték meg pár éve.
(Amúgy kíváncsi lennék, hogy nézne ki ray tracing mellett, ha már 10 éve ilyen volt )
.
-
Bogyi007
veterán
A Driveclub sajnos a szerverek leállítása miatt már nem működik úgy ahogy megtervezték, de még így is egy jó kis autós cucc, most hogy újra lett egy Ps4 Slim konzolunk játszottam vele már közel egy egész napot és továbbra sem értem hogy miért kukázta az egészet a Sony...
-
negyven2
veterán
Nagyon egyszerű a megoldás... az MS-nek az Activison után meg kell, hogy vegye a Disney-t és a Warner Bros. Discovery-t! Ekkor valószínűleg már minden jog hozzájuk fog kerülni, és így jöhet majd GP-be az első két rész...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
csuvicsuva
addikt
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bep
őstag
Dettó. Én sem csak a reklámok miatt használom. Podcast szerű adások telón kikapcsolt képernyővel, kocsiban offline zene letöltve music appal, stb.
Nekem is akkor lett elegem, mikor dupla reklámok, a 15sec-t nem lehetett elnyomni, meg videó közben is random pár percenkénkt. Többet néztem reklámot már, mint amit akartam. Illetve nekem sokat megy háttérben yt, és a reklámnál kenyelmetlen volt kezelni. -
Épp akartam is írni, hogy prémiumban még ott van a youtube music is, plussz letölteni is lehet. Ha viszont a "hivatalos" árát kell kifizetnem, akkor valószínűleg pár dolgot átszervezek majd. Valószínűleg a Netflixet mondom le. Nekem ott van a legkevesebb tartalom.
-
Bogyi007
veterán
Kezd a YouTube nagyon pofátlan lenni, eleve mostanság irgalmatlanul sok a reklám amivel már eleve tolták hogy fizess hogy nézz őket, aztán meg ez...
Aztán ott van a Google állandó "megfigyelem minden mozdulatodat" élve is ami szintén nem pozitív kicsengése a dolgoknak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!