- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
Switchnek egyébként ez erősen jót tenne.
icemad kenegettem vele már papírt épp ezért billegek milyen jobb alternatívám lehet. Hamar képes áztatni és beroskad a nagyobb íveken (pl fejkoszorú) még mielőtt annyira száradna, hogy a nedves papír súlyát megtartsa. Kértem ajánlatot 3D nyomatra de ~40k azért elég erős lett. Szóval marad a Paperakura és a DIY. Most a hajlakk és arra epoxival játszok ez egész jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Guitar14
senior tag
Olvastátok a PS3 és 4 topikot? Meglepődtem, kicsit engedtek a szabályozáson. Kíváncsi vagyok ez érinti-e a 360 témát, vagy ha már retro akkor azon belül a classic-ot. Utóbbit elég szépen ki lehet aknázni és csomó előnye lenne.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Bogyi007
veterán
Csak a második részt ne!
Sógorom konkrétan kiakart menni a moziteremből az első 20 perc után és a végén is azt mondta soha nem sajnálta a pénzt jegyre, de erre igen...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
homerhamm
addikt
Akik Nyugat-Európából mennek Kelet-Európába, azok általában a M1/M7 BAH csomópont-Erzsihíd-Ferenciek tere-Thököly út-Hungária körút-M3 útvonalom mennek, de ezt csinálják a belföldi autópályázók is.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Micsurin
nagyúr
Néha csoda ha találsz gyárost…
Nekem anno Deadshotért kis hijján vasvillán ragadt a fejem a mostaniért meg végképp végtére is túl sok a klón és sokaknak azonos elvileg… volt nem kis vita mert jó páran jeleztük nekünk meg az N+1 anime meg genshin meg tudjaakínom csoda az ami pepitában azonos.Aztán Ndruu ismét csodát alkotott és elsült a keze alatt egy hihetetlen pontos Cmdr Wolffe vicc mert az előzőt is Ő vállalta 18-ban.
Szóval ja el is vannak havazva meg sok a nagyon elvadult kérés.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
homerhamm
addikt
Mondjuk a konzolváltást a Budapestes játékra gondoltam, csak amilyen sokára lehet a megjelenés, példaként felhoztam a BG&E2-t.
koncsik: Régen fehér Merci buszuk volt, jó 10 éve láttam az M1-es autópályán.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Előbb lesz kész a Beyond Good & Evil 2 mint ez. Pár éve már készül a project, remélem jön konzolokra is. Bar addigra már lehet váltanom kell konzolt. (Series X-ről az akkori jelengenre mondjuk 4-6 év múlva.)
[ Szerkesztve ]
-
Ja, tényleg, ez volt a WC-s gyerek is. Arról is hallottam. De azt sem értettem, miért lett akkora hír belőle. Régebben is ugyanúgy dugták a csajokat koncert után. Meg én is úgy álltam a világhoz fiatalon, hogy a világ összes nőjét nem lehet megdugni, de mindig törekedni kell rá. Soha nem mondtam nemet egy egyéjszakás kalandra. A helyszínválasztás szerintem gáz volt, de a többi meg az ő dolga.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Prowler
senior tag
-
Guitar14
senior tag
Legutóbb mikor Győrben jártam, tátva maradt a szám egy ilyen láttán:
Mondjuk ugyanez volt az Ioniq 6 láttán is. Nem vennék ilyen autókat, de tetszik az, hogy merészek és extrém külsőt adnak nekik.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
Szerintem környezetvédelmi szempontból csak az a jó, amit minél tovább tudsz használni, minimális beleölt anyaggal. Ha így nézzük, akkor is szar. Mert pár év alatt megdögölhet benne a "napelem", karcos is lehet. Gondolom beépített aksis, szóval az is max pár év. Ha az aksi megdöglik, akkor vehetsz komplett új távirányítót, amit a halálf@száról szállítanak hajóval, kartondobozban, másfél kiló műanyag borítással, hogy ne sérüljön. (meg, hogy ne a kínaiaknál kössön ki a szemét. Annyira nem hülyék ők sem.) Vagy rendelsz alkatrészt hozzá. Ugyan honnan máshonnan, mint Kínából. Akkor megint megindul pár hajó, pár konténerrel, pár száz tonna szeméttel. De nem baj, rendeljünk onnan nejlon óraszíjjat is, mert 3500 jmf fölött ingyen hozzák.... Fasza...
-
Egy otthoni moziterembe nem jut be a napfény. Soha! Amelyik cucchoz ilyen cuccot adnak, az nem való otthoni mozizáshoz.
Egyébként egy elem meddig tart egy távirányítóban? 1-1.5 évig? Akkor meg minek is?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nekem nem szokott lenni, simán hozza általában az express one vagy postaládába dobják. Én is tegnap rendeltem (tok, folia), kíváncsi vagyok egyszerre ér-e majd ide
Én a Z69-et nézeget, apple watch ultra utánzat, lehet inkább ezt ütném szét sport közben, mint az igazit (7-est ultra borításban, muhahaha).
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Steve1207
veterán
Gyorsan megjönnek az apróságok már bő egy éve, javarészt 1,5 hét alatt itt volt minden, amióta beleszámolják az áfát pár esettől eltekintve nem is a posta intézte, hogy foglalkozzanak a vámmal vagy bármivel. De amikor hozzájuk került az is kb 2 hét volt rendeléstől számolva. Többnyire külsős futárok hoztak minden ilyesmit már régóta.
Pont pár hete próbáltam ki amúgy ezt a kombó rendelést, csak a minőségibb bluetooth 5.3 adapter került volna annyiba külön (lapot cseréltem, kellett egy a kontrollerhez, mert nem volt integrált) és még két dolgot mellé lehetett pakolni.
.
-
Én elég ritkán járok Magyarországon, de néhány helyen szörnyű állapotok voltak. Utcai kuka körül rengeteg szemét, a kukában meg volt 4 pet palack, erdőben szétdobálva, stb. Talán ez segít valamennyit a helyzeten.
-
-
-
-
-
Steve1207
veterán
Nekem pont amiatt kell, mármint nem a figyelés miatt, hanem, hogy reggel rezegjen Keveset alszok alapvetően (de még, ha sokat is), akkor is rententő mélyen, 2 okosteló, 1 régi butafón, 1 vinnyogós ébresztőóra plusz ez és talán észreveszem magam.
Mondjuk mi a gyűrűket is le szoktuk venni itthon. Semmit nem hordunk, ha beértünk a lakásba. - Akkor valahogy toljátok? [link]
.
-
homerhamm
addikt
Megjelenéskor az FH5 botrányos állapotban volt. Nem lehetett online játszani semmit, csak eliminatort, ott meg láthatatlan ellenfelek voltak, megcsinálhatatlan évszakos küldetések, grafikai bugok. (Mindjuk ez még One S-en volt.) Watch Dogs Legionbe két hónappal megjelenés utan óránkent(!) kidobott a játék, rángatózó halottak. Ellenben a Far Cry 6-ba nem találkoztam buggal.
Ja, az FH4 is produkált érdekes dolgokat.
-
Steve1207
veterán
Arra emlékszem, vagyis videókra róla, de nem hiszem, hogy valaha belefutottam. Ez ilyen fun dolog inkább nálam, ha csak néhanapján jön elő
Amúgy az odaát tegnap említett popup ablak megőrjít kb, már harmadjára kell kilépnem ma egy bő óra alatt, épp fejlesztettem az autón vagy 5 dolgot, mire átnéztem mit hova árra, teljesítményre, erre megint csak teker az ablak, hogy menti a beállításokat. Kiléptem, beléptem és az előző versenyt kezdhetem újra, mert a progresst se menti el.
Normál karrierben egy 5 versenyes szériát 8 futtammal csináltam meg, mert ugyanilyen hiba miatt visszadobott és újrakezdhettem.Szerk.: ja látom a tegnapi karrieresemet se mentette el, azt is lehet újrajátszani, mert fentebb a Pályanapos cuccal szórakoztam volna. Lehet erre gondoltak, hogy sokkal hosszabb lesz a játék
[ Szerkesztve ]
.
-
Guitar14
senior tag
Új került bele, tulaj nem használta soha így megdöglött a gyári, szétszedte és szétszedés közben leszakította a szalagkábelt az alaplapról. Így került hozzám.
Ez a bőr valóban nem tűnik praktikusnak, kb. mint egy nyereg.
Jöhet a link aztán meglátom miket árul.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Én múlt héten vettem életem első okosóráját itt HA-n - természetesen, hogy ne unatkozzak hibásat, de legalább használva se volt.
Sikerült életre kelteni, egy hét után nem rossz.
Most épp fémszíjat keresek hozzá mert beeizzadok a szilikonba.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
ata007
tag
Szia!
A felsot hasznaltam Huawei Watch GT-hez. Nagyon szerettem, a magneses resze is jol tartott. Valami olcso, kinabol rendelt verzio volt, azt tudom, megis nagyon jol tartott, ellenben a nagyobb darabokbol allo verzio kb 2 het utan szetesett.
En ajanlom!
A masodikkal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
-
Bogyi007
veterán
-
MODERÁTOR
Őszintén szólva gimnáziumban tanultam, de az ottani biosz tanárunk elég magas szinten tolta, senki nem volt ötös, csak egy osztálytársam, aki jelenleg az Élettani Intézet vezetője és MTA tag, muhahaha.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
homerhamm
addikt
Igazán ráférne a Ubifosra valami nagyon kemény átszervezés. Tegnap néztem 2(!!!) percig AC Mirage streamet, és pont akkor bugolt be a textúra és eltűntek az NPC-k, újra kellett indítani a játékot. Szép munka volt ubifos.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ma kb 3 olyan cikket olvastam, ami úgy nézett ki, mintha valami facebookos ogre írta volna... Ezeknél nincs korrektor vagy lektor, vagy lelkiismeret? Én a hozzászólásaim 99%-át kétszer is elolvasom mielőtt elküldöm. És azt max néhány száz ember olvassa... Ezeket meg minimum pár ezer ember.
-
Nem tudom, hogy ez a kép hol készült, de a fogyatékos gyökér paraszt állat tetű fotósnak inkább nem fotót kellett volna készítenie, hanem segíteni a nőnek. De biztos én vagyok ilyen maradi. Sajnos, ha valaki az utcán rosszul lesz, akkor tíz emberből 8 nekiáll fotózni, a maradék kettő meg arrébb megy, mert "mi köze hozzá"... Ez kb ugyanaz... Szégyelje magát az ilyen...
-
-
-
Wesder
félisten
Active van, mert abból volt kèk.
Már kezdettől fogva így használtam mert nekem másra nem kellett, csak hogy tudjak vele fizetni.Talán 4-5 napot bír ha mindent használ vele az ember.
Nagy segítsègesre sajnos így nem leszek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Én "használom".
Konkrètan időt mutatja, meg fizetek vele ha rajtam van.
Jó is hogy mondod, szerintem fel kell tennem tölteni. Kb egy hónapja a konyhapulton pihen, biztos le van merülve.
Szerk.
Van mèg benne 23%, akkor nem kell mèg tölteni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...