Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

De jót játszottam tegnap! De megint nem Xbox-on, szóval csak itt fér bele, hogy írjak róla. :)

Szóval az elmúlt napokban, hetekben párszor szembe jött velem a Half-Life. Podcastben emlegették meg ilyesmi. Gondolkodtam is rajta, hogy elő kellene venni. Aztán valahogy felmerült a Black Mesa "remake". Amit tegnap gyanútlanul ki is próbáltam. ÉS eléggé ott ragadtam előtte! Ez a felújított változat pont olyan minőségben tárja elénk a játékot, mint ahogy emlékszünk rá. Ahogy az emlékezetünk megszépíti. :D Mert a Black Mesa bizony nagyon is megszépíti azt: [link] Bitang jó kis cucc. Egy seggel el is jutottam a Tentacle-s rész végéig. A Chapter 7-be.

Tök érdekes, hogy bár játszottam minden résszel természetesen. Lehet, hogy nem is egyszer játszottam végig, de nem voltam az az atom HL szakértő. Viszont most, mintha izommemóriából játszottam volna. Mindig tudtam mit kell csinálni, pik-pakk ment minden. Pedig ha megkérdeztek volna róla, annyira emlékeztem volna, hogy az elején a vonattal kell menni a játéknak. :)

Így utólag rémlik egyébként, hogy olvastam híreket erről a modról. Úgy emlékszem, hogy rengeteg idő alatt készült el talán?! Na mindegy is, mert megérte. Nagyon minőségi cucc.

Úgy megörültem neki tegnap, hogy akartam írni róla pár gondolatot valahova. Hát ide sikerült. :P

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák