Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #13295 üzenetére
Ne legyél már szőke nő , vagy ennyire rossz a memóriád fiatalon? , hányszor mondtad, hogy a spaten közelébe laksz...vagy ilyesmi? Ebbl gondoltam hogy érdi földim vagy .
Jah, nekem is inkább a morrisons liget
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz KingKress79 #13293 üzenetére
A mérettel nekem is gondom van, alig tudok 49-es cipőket vadászni.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #13287 üzenetére
" Egyszer mehetnénk együtt buliba mint érdiek...pl morrisons-ba?". Ez egy jó ötlet . Legközelebb szerintem olyan 2hét múlva megyünk akkor mindenképp írok. Mi az ,hogy "Érdiek"? Te is Érdi vagy?
Egyébként persze,hogy morrisonsba mert ide Spatenbe nem megyek.Nem bejövős annyira. Meg ha nem jól sül el valami, akkor az nem túl jó itt helyben..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Buster17
addikt
óóó csak kötni tanuljak meg rendesen
két füles módszert ismerem -
sajtee
őstag
Edzésre (és tesi órára..) egy fehér Nike cipőt használok. Már lassan másfél éves, de baromi jól bírja és nagyon kényelmes is. Valami ilyesmi. Jobb képet nem találtam...
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Nekem ilyen van e.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
thEndeR
aktív tag
Cipőkbe én is Nike párti vagyok, ruhákba már annyira nem, mert rohadt drágák. Most egy ilyet koptatok [link], eddigi legkényelmesebb cipőm. Egyébként csak nekem szokott kilyukadni az anyag saroknál? xd Eddig ez bírja a legjobban, 1 éve megvan és még nem lyukadt ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Buster17 #13281 üzenetére
Mi legalább nem fizetünk azért, hogy reklámozzunk valamit Cipőt én majd fizukor veszek magamnak, minden egyéb ruhadarabom vagy New Yorkerből vagy Philip Russelből van.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #13280 üzenetére
Hát ha nincs semmi ráírva akkor az általában nem szokott tetszeni
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #13277 üzenetére
én is így vagyok csak az adidassal. Ruciból meg nagyot léptem. Jack & Jonson.
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #13275 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a kedvenc színem ez a lime zöld, kb. minden pulcsim is ilyen színű, még a szobám is, de viccen kívül tényleg
Androidos Outlookból küldve
-
roberto211
őstag
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #13262 üzenetére
Én meg soha nem fűztem újra még a cipőmet, gyári főzéssel használom.
Nekem most van 5 különböző cipőm. Legalább nem kopik el olyan gyorsan xDMay the Force be with you!
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #13271 üzenetére
Unisex. Igaz, ma már minden unisex..
Nekem sose volt meg ez a nagy Converse-őrület, részben ezért.
De tavasszal szerintem most valami tornacipőt fogok venni, szóval az valószínűleg Converse lesz.
A mostani már lassan 3 éves. Eddig még sose bírta egy cipőm sem, imádom, még semmi baja. -
Buster17
addikt
Enyim ez
Tiszta, azé van az asztalon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Buster17
addikt
válasz Napfénysüti #13259 üzenetére
De ha teljesen kivan fűzve akkor még visszatudom fűzni nem azzal van a gond. Hanem azzal hogy meddig meg ott milyen irányba álljon stb. Ezért is használom úgy ahogy megveszem
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Cipőfűzőt hogy kell befűzni a közepes magsaszárú cipőbe?
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #13252 üzenetére
Múlthéten voltam elég szarra sikerült most. Legközelebb 1-2 hét múlva megyünk, mert addigra meg kell tanulnom táncolni különben nem megyek. De úgy néz ki már van ilyen tánctanár is, egyik barátom ismerőse.. Profi..
De ez a mostani kib@szott sz@r volt ... Egyszerűen semmi nem úgy történt ahogy elterveztem, meg megkell még tanulnom ellazulni relaxálni, elengedni magam pia nélkül mert ez is közrejátszott. Na mindegy.. ha megyünk kb 2hét múlva akkor rád írok. Addig felkészülök mert alkotni akarok most már rendesen.. De ahogy láttam, nem csak nekem volt szar kedvem. Rengetegen léptek le már éjfélkor, lehangoltak voltak, ültek csak,stb....Tehát telihold volt vagy nem tudom.
(#13250) pelenka35 Ő Bíró Lajos Alias csóró lali alias Kamarás Norbert az éjjel nappal bp-ből(sorozat rtl en . ).... Legnagyobb forma. Szerintem ebbe a szakmába való... Első osztály. Megvan a tehetsége is.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #13249 üzenetére
Buli hétvégén?
-
Algotis
addikt
-
pelenka35
őstag
-
roberto211
őstag
Az év zenéje
Csóró Lali éjjel nappal bp-ből..
-
Buster17
addikt
Helyzetjelentés!
MM-ben kivan rakva a XBO meg PS4 plexibe zárva. XBO-t csak nézegetni lehetett a PS-t kilehetett próbálni a knack játékkal.
Minden játékból egy volt kirakva a polcokra és vagy 10 kontroller.
PS standon csak egy rivals volt kirakvaEgyik gépből se volt megvehető darab.
-
kovsol
titán
válasz roberto211 #13237 üzenetére
Szerintem se vicces. Én be is perelném őket ha velem ilyet csinálnak és fel is veszik videóra.
May the Force be with you!
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #13237 üzenetére
Mi haverral konkrétan fetrengtünk a röhögéstől... valamiért nagyon kapósak vagyunk a morbid humorra.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
thEndeR
aktív tag
Balassagyarmat. xd
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
WhiteWalker
nagyúr
Az egyik kölcsönző oldalról egy komment a Ghost X1 játék RLS verzióról:
"Lehet, hogy én vagyok félre informálva, de nem úgy volt, hogy nem viszi az írott lemezeket, mert mint a ps nél, nem lehet csippeltetni??? kicsit korai lenne, ha már most lenne írható verzió hozzá nem??? akkor hogy is van ez a verzió? bár nyilván én vagyok a tudatlan, de csak kíváncsiskodom..."
Csak úgy sugárzik a tudatlanság..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MasterMark
titán
Na ez nem ide.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #13227 üzenetére
B épületben.
-
thEndeR
aktív tag
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #13219 üzenetére
Én szinte csak suliban töltöttem a telómat... meg ott is seedeltem elég sok torrentemet.
-
Prof01
veterán
válasz MasterMark #13221 üzenetére
Erről valami díjszabás is ki van rakva a suliban a falra? Elég drágán kínálják az áramot.
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #13219 üzenetére
500Ft -t szerintem ha egész évben töltené a suliban se menne el villany számlára nekik.
May the Force be with you!
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
Lehetséges ez offline?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Prof01
veterán
válasz woodbear #13209 üzenetére
Egyenlőre csak egy backup, a konzol/dvd meghajtó feltörés még hosszabb idő, bár nem adok neki 2-3 hónapnál többet.
barca0519951: Fel fogják azt is. Most nem az a helyzet, mint PS3 esetében, mindkét konzol x86-os, mint egy PC, ráadásul majdnem teljesen megegyező hardverek, ez is csak segítség a hekkereknek.
-
woodbear
addikt
Na a lemez védelem ennyi volt, meg van fejtve a lemez felépítésének "térképe". COD : Ghost már fenn is van oldalakon X1-re. Elég gyorsan ráálltak a hekker bácsik.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
negyven2
veterán
Na ez is beszerezve
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Micsurin
nagyúr
válasz negyven2 #13197 üzenetére
meg tudnátok mondani hogy mért válthatót vmi textúra nélküli fehér kocka sz@rra a cpu és a ram % os kijelzése ?
szerk : bocs nem válasznak akart menni
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest