-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
x360elite
őstag
válasz vakond5 #56792 üzenetére
A lemezen lehet frissítés, ugyanis nem kötelezhetnek arra, hogy legyen net-ed, ezért ami a játéknak kell ahhoz, hogy offline módban fusson, az rajta van a lemezen. Ha fizikai gond miatt nem megy fel a frissítés sem online, sem offline, akkor a lemezről sem fog. Ez abszolút lutri, mivel nem tudjuk, miért nem működik. Azt javaslom, hogy munkanapon hívd fel az ügyfélszolgákat a 0680018590 számon, talán tudnak segíteni.
A gond az, hogy otthoni körülmények közt a cache ürítés/format/profile download/offline frissítés-en kívül mást nem tudsz csinálni, ami megoldhatná a gondot.
Személy szerint egyből a háttértár cseréjét javadoltam volna, de mint említetted, két különbözővel is kipróbáltad. Utolsó esélyként még azt tudom javasolni hogy próbáld meg belső HDD-re feltenni a frissítést, hátha.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
válasz vakond5 #56792 üzenetére
A lemezen biztos nem lesz frissítés, emiatt nem kell aggódni. Az egy fizikai dolog, nagyon nem naprakész. Netről szedhet le frissítést. De az alap játék is teljesen jól játszható sztori módban. Online meg ugye nincs már.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vakond5
őstag
válasz vakond5 #56791 üzenetére
Sajnos ugyanaz
Majd még annyi akarok hogy szétszedem, és belenézek hogy minden oké-e, mert egyszer már szedtem szét hogy berheljem.Abban esetleg tudsz/tudtok még segíteni hogy a GTA 5 a jelenlegi dash-en futhat-e? Vagy ha lesz a lemezen frissítés, az vajon tud-e majd települni?
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest