Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
dilipok #20673 üzenetére
Most erről a játékról volt szó, az én szubjektív véleményem, hogy még a tömörített videón is látszik, hogy a 360-on néhol érezhetően szebb a kép. A különbség nem szignifikáns, de azért nem kell grafikusnak lenned, hogy észrevedd.
Ha pedig általánosítani akarunk: bár nekem nincs és nem is volt PS3-am, nem játszottam még PS3-on, de amennyire követem az eseményeket, a multiplatform AAA játékok nagy részében egy kicsit többet mutat a 360. Vagy a felbontás vagy az élsimítás vagy a frame rate, de valami mindig jobb egy kicsit mint PS3-on.
Én a látott videók és olvasott tesztek fórumok alapján ezt a következtetést vontam le.És akkor arról ugye ne beszéljünk, hogy pár játék PS3-on konkrétan szaggatott megjelenés után (aztán ezt nyilván orvosolták).
A különbség grafikai erőben nyilván nem akkora a két gép között, hogy az egy vásárlást eldönthetne, de amennyire én látom, létezik....
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest