Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz dilipok #20673 üzenetére
Most erről a játékról volt szó, az én szubjektív véleményem, hogy még a tömörített videón is látszik, hogy a 360-on néhol érezhetően szebb a kép. A különbség nem szignifikáns, de azért nem kell grafikusnak lenned, hogy észrevedd.
Ha pedig általánosítani akarunk: bár nekem nincs és nem is volt PS3-am, nem játszottam még PS3-on, de amennyire követem az eseményeket, a multiplatform AAA játékok nagy részében egy kicsit többet mutat a 360. Vagy a felbontás vagy az élsimítás vagy a frame rate, de valami mindig jobb egy kicsit mint PS3-on.
Én a látott videók és olvasott tesztek fórumok alapján ezt a következtetést vontam le.És akkor arról ugye ne beszéljünk, hogy pár játék PS3-on konkrétan szaggatott megjelenés után (aztán ezt nyilván orvosolták).
A különbség grafikai erőben nyilván nem akkora a két gép között, hogy az egy vásárlást eldönthetne, de amennyire én látom, létezik....
J.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest