Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ennek még utánanézek
No igen (viszont most már bealszom
): valóban vegyes limitált 1024x768-ban, minden full/minden maxon, kivéve az AA-t! Érdekesség, hogy az AA vagy bugzik, vagy nemtom, mert extrém módon leesik tőle az FPS (75-ről 13-ra), ami szerintem még azzal sem magyarázható, hogy mindjárt a 6x-at pakolja rá, ha engedélyezzük.
Ami viszont ezekután várható volt: 800x600-ban durván procilimitált a dolog, a menüben 93-tól 96-ig változtatható az FPS érték a VGA tuningolásával (úgy, hogy a 96 sem stabil, néha ismét 93), ami elég érdekes annak fényében, hogy a procim 9x245-ön meg (@3500+), mellette a RAM szinkronban (490@2.5-3-3-7-1T), azaz összességében nem egy nagyon csirke rendszerről beszélünk.
Szerintem.
Szóval a 26%-os tuning eredménye 1024-ben mindössze 15%-os gyorsulás, míg 1600x1200 esetén már 21%, ami jelzi, hogy ott már inkább a VGA játszik (le is esik az FPS). Hogy konkrét legyek (a sorrend az előző HSZ-beli tuning szerinti
):
75 78 82 86@1024x768
43 46 49 52@1600x1200
Ha kicsit blogszerű lett, akkor bocsánat, de ha más ''TR-es'' is benéz, esetleg összevethetők lesznek az eredmények - egyelőre csak demo, mert bár tetszik a játék, de nem vagyok akkora fan, hogy 13K-ért megvegyem, mert nem Prince.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
): valóban vegyes limitált 1024x768-ban, minden full/minden maxon, kivéve az AA-t! Érdekesség, hogy az AA vagy bugzik, vagy nemtom, mert extrém módon leesik tőle az FPS (75-ről 13-ra), ami szerintem még azzal sem magyarázható, hogy mindjárt a 6x-at pakolja rá, ha engedélyezzük.
Szerintem.
):