- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Előbb utóbb, ahogy haladsz a játékban, fogsz majd találni olyan állomásokat ahol lesznek ezek a cuccok is. Én a játék kezdeti szakaszában úgy csináltam viszonylag rövid idő alatt sok pénzt, hogy kimentem az aszteroida mezőkre és nem mindegyiken, de valamelyikeken kristályok vannak. Ezeket lődd le az aszteroidáról, zsákold be őket az "O" betűvel. Ez nem cargo, hanem a personal inventoryba kerül ott nyomon tudod követni, hogy mennyit ér összesen, azt hiszem van 5 vagy 6 féle kristály, különböző színekbem a legolcsóbb és a leggyakoribb lila (1000 cr) a legritkább és legtöbbet érő a fehér, de egy ilyen aszem valami 1 milliót ér darabja, de minimum többszázezret, a pontos értékre nem emlékszem. És a kettő között még van barna, zöld, sárga, kék, ilyesmi, mindegyik más értékkel. 1-2 óra kristályvadászat után simán összejön 2-3 millió credit. Ezeket a station -ökön lévő kereskedőnél tudod eladni. Van nekem erre ey kedvenc rendszerem, ahol a kristályokra vadászok, most nem jut eszembe a neve de mindjárt megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest