Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bopez
tag
válasz Recon666 #2935 üzenetére
Látom te is ott vagy mindenhol
Szép lett a vas, én is gondolkodtam ezen a kuckón, de nincs szívem megválni a chieftech nagy tornyomtól.
Ha megjönnek a harisnyák meg lesz egy kis időm meg csinálni, én is dobok fel pár képet majd a monstrumról, igaz ott kevésbé lehet kábel rejteni, de pont ezért majd rámegyek a szép harisnyázásra.
És szuper a topic, iszonyat sok ötletet meg segítséget lehet meríteni belőle!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz Recon666 #2941 üzenetére
Hát nehezebb egy 5 kilóval az tuti mint az én Chieftech tornyom, pedig üresen azzal is lehet embert ölni...
Szép, minimalista, anyaghasználat az bitang, nagyjából minden fém benne, nekem mondjuk az a felső ferde ventilátor nem tetszik speciel benne, de nem tűnik rossznak.
Igazából sikerült egész szépen kifújatni a kuckót ezért nem akarom pont most lecserélni, de ha egyszer eljutok oda, hogy egy új configot rakok össze akkor biztos, hogy fractal házikóba kerül, az R3-kat is megnéztem, nagyon nagyon tetszenek, bár következőnek, egy mini ITX gépet szeretnék összerakni, abból is H67-es lapból ha lehetSzerintem ő lesz a következő: Define MINI
[ Szerkesztve ]
Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz Recon666 #2946 üzenetére
Néztem, de ez inkább nas szervernek lenne jó, a define minibe viszont befér egy rendes vga, egy Gigabyte H67N-USB3 lap, ebbe egy 2300-as proci, 4Gb memóval, meg mondjuk egy GTX560, és kész a mini config, ami játékra meg melóra is tökéletes lenne.
Innentől már csak berendezés kérdése, ezért is lenne jó a define, több hely kábelezésre normális hűtésre, de mivel micro ATX-et is fogad így akár egy rendes m-atx lapot is bele lehet tenni, szépen bekábelezni, és hibátlanBopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
Hétvégén neki állok én is a dolgoknak, nekimegyek a tápnak mint borjú az új kapunak
Aztán ha megjöttek a SATA harisnyák is, rakok fel én is pár képet, kíváncsi vagyok a véleményetekre!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
Sziasztok!
Kis help kéne.
Molex anya véget hogy lehet házilag szétszedni?Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz Prison85 #4975 üzenetére
Barna az nagyon sötét lenne már?
Vagy mindenképp akarsz valami színt belevinni?
Mert pl ehhez alaplaphoz még a szürke harisnya elég jól festene szerintem, de akkor meg az a baj, hogy lehet az összkép túl sivár lenne...Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz Prison85 #4982 üzenetére
Igen volt már példa az említett összeállításra, de a fekete mellé nagyot üt..
Én nem véletlen raktam bele rikító zöldet...
Ha lenne egy kis elszántságom a 8pin illetve a 24pin meghosszabbításához, és táp harisnyázásához, végre be tudnám fejezni én is...
Talán majd nyáron kész lesz az enyém is...Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
Na jó én megcsömörlöttem...
Halvány gőzöm sincs milyen színre húzzam be a 8 illetve a 24pin tápcsatikat...
A táp matt fekete, a modulárisok hófehérek, az alaplap fekete, ramok fehérek, ház fekete...
Ha a maradékot is fehérre vagy feketére húzom, iszonyat egyhangú lesz...
Szerintem kiszaggatom az összesetszerk.:
sata kábel még érintetlen, beltéri kábelek mér érintetlenek.. ventilátor kábelek szintén hófehérek...
....ötleteket szívesen elfogadom
[ Szerkesztve ]
-
Bopez
tag
válasz jones965 #4991 üzenetére
Lesz kép is, csak most olyan pillanataim vannak, hogy már rosszul vagyok a géptől ha ránézek...egy darabig tuti nem nyúlok hozzá, max bekapcsolom használni...
Ha lesz egy kis életem lövök valami képféleséget is...Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
Üdv kérdés!
24 pin hosszabbítóból Akasa, vagy Lian-Li? Vagy tökmindegy?
A lényeg 30cm lehetőleg, ne legyen harisnyázva, fekete csatlakozók!
Véleményeket, válaszokat, segítséget előre is köszi!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz becsitibi #5508 üzenetére
Hmm oksa, köszi...
Atke neked is...szerintem lian li lesz, meg amúgy olyan mindegy mert úgyis szétszedem ripityára és harisnyázni fogom...
Semmi kedvem megforrasztani a 24 es tápcsatit...ezt meg megcsinálom szépenBopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
-
Bopez
tag
válasz mrbig25 #5525 üzenetére
Fincsi!
Én a 24pint tuti megrövidítem majd, pont olyan hosszra ami épp feszülés mentesen elér a lapig...
És kb az összes kábellel ezt fogom tenni...szegény táp
Valami hasonló kuckót néztem, de lehet Silverstone miniITX lesz belőle..Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz mrbig25 #5528 üzenetére
Igen, a mostani gépbe is az ODD-t le kéne fújjam, csak anniyra nincs időm rá, hogy azt a pár mocsok kábelt se tudtam még megcsinálni ami van, meg össz 8 furatot kéne meg feltennem a gépre, meg a ledeket beszerelni, de kb semmi szabad időm megint...
-
Bopez
tag
Memóriákat kel jól megválasztani, alacsony profilú bordával, amúgy nagy baj nem lehet elrendezésben nem sokban tér el egy normál ATX-től távolságban legalább is..
De ha mód van rá vidd be a boltba ahol veszed és mérjétek rá ott helyben és kiderül!
Mi is inkább ezt ajánljuk fel a vásárlóknak!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz Tothgera30 #5597 üzenetére
Ez igen!!
Nyálcsorgatós!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Bopez
tag
válasz Tothgera30 #5599 üzenetére
Én a plexivel úgy vagyok, hogy ha van akkor legyen világítás, ha meg belül úgy megcsináltam, hogy oda vagyok érte, akkor meg jó, hogy van plexi meg világítás...
Mondjuk én csak szoilidan világítom be, hogy lehessen látni a belső elrendezést, de este ne legyen zavaró ha esetleg úgy hagyom..
Amúgy valóban nagyon szépek!
Egyszerű letisztult semmi sallang...
Ezeket valahogy jobban kultiválom mint a transformerekre hajazó csicsa gépházakat!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Horgász topik
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox One
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- HP 650 G5,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,1Ghz)8-32GB RAM,500GB-1TB SSD,új akku,Új töltő, szép á
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070ti 12gb
- Asus Xonar DS7.1 hangkártya
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titan, Kártyafüggetlen.
- Eladó egy Xiaomi MI 9T 6/64 Gb használt jó állapotban lévő kártyafüggetlen mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest