Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djcsefa
tag
-
Ramses07
Modder
-
-
Ramses07
Modder
Ahogy írta GIJ kollégám a táp alatt visszahúztuk, majd ott toldást kapott.Az alaplap a felett pedig fekete plexi aminél ki lett vágva a 24-esnek a helye, hogy kényelmesen átférjen.A többi kábelt az alaplap mögött egy szerelőnyíláson (amit ki kellet vágni) húztuk be...asszem ennyi..
Life is short, ride hard!
-
Tothgera30
Ármester
Vedd meg, vagy építs egyet ! Bár itthon ez nehéz móka lenne, sok pénz és még több kitartás, alkatrész ellátottság meg igen csak ritkás .
#4471 Ramses07: Már írták helyettem, annyit pontosítanék hogy egy hátsókerekes Corolla, még a 80-as évekből. Bazsó Gábornak is van ilyen, illetve a Totalcarnak most egy, itt egy teszt...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
TomiLi
addikt
Szerintem nem az! Csak ennyi látszik a képből. Pontosabban ha a kép bal oldalát megnézed, ott mintha lenne egy sli összekötő! Bár az is lehet, hogy az csak egy vízcső, ami a cpu-tól jön..... Viszont ez a vga "túlságosan" a lap alján van....
Na jól megmondtam a semmit....Én már nagyon várom a teljes palettát a képeket illetően!
Bogyorisz
-
Bopez
tag
Persze a Z68X-UD4 nem fért volna bele a kis Prodigy-be.
Ez egy ASrock H77M-ITX
VGA egyenlőre a csodás Intel HD személyében tevékenykedik a gépben...meglátjuk mi lesz később...
A táp a régi gépből van nem állt szándékomban lecserélni, főleg hogy annó sokat dolgoztam vele hogy nagyon szép legyen...
Kicsit megcsonkítottuk, 25 centis 4pin ATX és 20 centis 24 pin csati lett a gyári hosszú kábelekből
Lényeg hogy vinne egy nagyon erős VGA-t is nevetve, de most kis fogyasztás és kihasználatlanság miatt ez kell, meg ez bőven elég!
Lassan befejezem kell még a világítás meg egy két pepecs dolog, aztán igyekszem képeket csinálni rólaBopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs