- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
djcsefa
tag
Köszi.
Örülök hogy tetszik neked.
2 ok miatt tartottam meg a PATA-s winyot:1.: 4éves WD 500Gbs és 100%s(a hdd sentinel szerint de nincs is vele probléma ...pláne h másfél éve vettem 1 hitachi winyot és annak 1 év se kellett h tönkremenjen)--->tehát megbízhatósága miatt tartottam meg a .2 elfekvő de törlésre nem ítélt adatok tárolására elég.
...de a többi 3 winyó + dvd író SATA-s
-
-
-
jones965
Modder
3 éves hölgy, de egyébként tényleg gyönyörű.
Fantasztikus a ragaszkodása.
Mint írtam is, teljesen adhoc jelleggel csinálom, menet közben jönnek az ötletek.
Tartok tőle, komolyabb munka lesz, mint az ezt megelőző.
Bezzeg a fiam, fülig ér a szája.Azért meg ne feledkezzem, a végkifejletben neked is részed lesz.
-
albert8
veterán
Hát ez nekem nagyon bonyolult lenne úgyhogy inkább próbálkozok megint elosztókkal
jones965
em onnan hanem valami fórumről de igen abba a rózsaszin xarban van
és nekem is jól jönne egy, mert nem akarok csak azért berakni még egy moduláris kábelt 1db venti miatt
a házi festés meg, hogy is mondjam nem jól sült el ezért a kukában landolt,tehát próbálkozunk még -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest