Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shiro

senior tag

válasz Daelion #220 üzenetére

A nachosok kapcsán hasonló helyzetben vagyok én is, bár hozzá teszem nem ártana azokat meg is csinálni, mert előző patchben elég sokat kihagytam.

---------

Csak én érzem, hogy ez így faszság?

Healer
    Úgy vettem észre, hogy Shorekeeper burst introja viszonylag szép aoe sebzéssel rendelkezik, amit Camellya szépen el is vesz tőle.
    Persze lehet, hogy az kis krit bónusz miatt így is megéri valamelyest, de nem healel annyit amennyit Camellya igényel. Főleg szado mazo pózban.

(Szokásom, hogy a játékokat nem zárom be csak lerakom tálcára. Egyszer csak tizennyolcpusszos hangokat hallok kiszűődni a hangszóróból. Naívan elkezdtem gondolkodni, hogy "Ez vajon mi lehet?" :P Hát kiderült Camellya idle animációja. :DDD )

Verina még annyira sem jó healer, mer ő kvázi csak a következő karaktert gyógyítja.
    Szóval marad Baizhi aki tényleg az egész csapatot tudja gyógyítani.

Középső karakter;
    Papíron szépen hangzik, hogy Sanhua buffolja a normál támadásait, de mire eljutsz a saját buffjáig, szinte lejár az outro buff.
    Szóval ilyen téren szerintem jobb a szuicid lánykát vinni, mert akkor legalább a skill, az ökó és a liberó buffolva vannak.
    De talán a legjobb ha be tudunk rakni mellé még egy healert, és lehet enyhébb a buff, de tovább tart, ami kifejezetten jó lehet Camellya hosszú screen time-ja miatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés