Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH03N1xM
tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Igen, en is csak V1-re lattam (ezert nem is probaltam, nekem csak V2 van). TFT upgrade nem kaland, siman egy parancs ott is gondolom, ne? Openwrt biztos, hogy nem olyan nyugos, mint a dd-wrt. (el nem birom kepzelni, hogy a dd-wrt-t normalis fejlesztok csinaljak...)
-
pH03N1xM
tag
válasz
Razermazer
üzenetére
3700 nem rossz, openwrtvel szerintem hasznalhato is. En szubjektive tomato parti vagyok (a fejlesztovel jo kapcsolatom van, igaz az egyik openwrt fejlesztorol is elmondhatom ezt
- ezert maradok a 610N V2-nel. DD-WRT szerintem iszonyu mindenhol, meg a wrt54 szerian is sok nyugom volt vele.
Ha komolyabb celra kell, akkor mikrotik a legjobb alternativa (felprofi es profi felhasznalasra). -
pH03N1xM
tag
válasz
Razermazer
üzenetére
DD-WRT szerintem 610N-en egy ipari hulladek. Bazilassu (par perc boot), minden beallitas valtoztatas utan 1-2 perc mire eletre kel a hw. Szerintem hulladek, noha nalam betonstabil volt, ezeket leszamitva. (V2-n). En orulok, hogy nem kell hasznalnom, szerintem meltatlan ezekhez az eszkozokhoz a dd-wrt mukodese. Sajnos V1-re meg mindig nincs tomatousb, szoval vagy dd-wrt/gyari vagy routercsere. (en tomatousb miatt nem cserelem a V2-met semmire egy joideig, az biztos)
-
sonique
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
én épp most vettem egy 610n -t
wrt320 árába
v1 verzio de mivel nekem a gigabit volt inkabb fontos igy nem hiszem hogy akarmi hatranya is lenne..udv
-
Kami11
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Örülök, hogy végül is összejött a dolog!
Ráadásul már ki is jött a Win7-es driver az adapterhez, már ez sem lehet gond, ha valaki az MS új oprendszerét használja! -
SeaShark
tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Hi!
Razermazer milyen háttértárat használsz hozzá.
Előre is köszi
-
Kami11
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Szia!
Egy kétszintes családi házban lakom, mely szilikátból épült, a válaszfalak is szintén ebből az építőanyagból készültek, melynek vastagsága 40cm.
A router a ház szélső szobájában van elhelyezve egy szekrényben/szekrényen.
A vevő tőle 7m-re található, egy üveges ajtó és az említett 40cm-es szilikát fal van közöttük.
Ezen anyagokon és távolságon keresztül értem el a leírt sebességet.
Meg kell még említenem, hogy a földszinten (kazánház) ahol a régebbi routeremmel -D-Link DIR-635- nem volt jel, még a hálózatot sem találtam meg, ott most ha nem is simán, de tudok netezni a telefonommal is, wifin keresztül. A távolság kb. 10m és itt vasbeton gerendát és betonkefnit kell áthidalnia az eszközöknek.
A beüzemelés után egy G-s laptoppal "bejártam" a házat és mindenhol jó, vagy a legrosszabb esetben közepes volt a jelszint, kivétel nélkül tudtam netezni a házban bárhol. Kivétel a fentebb említett kazánház, ahol a jelszint már nagyon leesett és végül meg is szakadt a net. Itt a telefonnal is forogni kell, valamint a mennyezet felé emelni, hogy tudjam használni, de műxik és itt amúgy sem sűrűn szörfözöm!
A házon kívül még nem próbáltam, de majd ha időm és az időjárás is engedi teszek egy próbát.
A kártya és az USB-s adapter között én is sokat "őrlődtem", de aztán az adapter "mobilizálhatósága" miatt ez maradt és amint látom nem is döntöttem rosszul.
Igen, jár hozzá egy hosszabbító aljzat, amivel 2m-es sugarú körben bárhová elhelyezhető.
Remélem minden kérdésedet kielégítettem, ha még valami felmerülne kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Hisense LCD és LED TV-k
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- iPhone topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Lightyear - befektetési app
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
- ezert maradok a 610N V2-nel. DD-WRT szerintem iszonyu mindenhol, meg a wrt54 szerian is sok nyugom volt vele.